Skip navigation

Det går din støtte blandt andet til

Når du støtter Kræft er ikke for børn, går din støtte til vores arbejde med børn, unge i relation til kræft. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte. Her er eksempler på projekter, som har fået økonomisk støtte inden for de seneste par år – eller løbende får støtte.

""
""

Ung Kræft: Støtte til unge mellem 18 og 39 år

Ung Kræft arbejder for, at unge mellem 18 og 39 år, som har eller har haft kræft, får den rette og nødvendige hjælp og støtte. Der er 11 lokale grupper landet over, hvor unge kræftramte mødes og deler erfaringer.

Læs om Ung Kræft
""

Ingen børn skal stå alene med sorg

- Jeg græder inden i mig selv. Det er der ingen, der kan se. Sådan kan de bedst lide mig. Min mor bliver så ked af det, hvis jeg græder, og lærerne roser mig for at følge så godt med i skolen så kort tid efter fars død. Men inden i er jeg helt sort. En del af din støtte til vores arbejde med børn, unge og kræft går til børn, der oplever, at et nært familiemedlem bliver livstruende syg eller dør.

Læs mere om OmSorg

Vil I samarbejde med Kræft er ikke for børn?

Når I støtter Kræft er ikke for børn, går jeres støtte til vores arbejde med børn og unge, som har kræft tæt inde på livet. Pengene går til Kræftens Bekæmpelses tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte.