Program lørdag | Tid | Sted |
Modtagelse af Fighterne | 10:30 | HSK's klubhus |
Åbningsceremoni: - Velkomst ved formand, Toni Olesen - Åbningstale - Fighterrunde * |
11:00 | Scenen |
Qi Gong | 11:45 | Pladsen |
Fightermiddag - se menu nedenfor *** | 12:00 | HSK's klubhus |
Børneteltet åbner: Fri leg, kreativitet og fordybelse | 12:00 | Børneteltet |
DinDuo | 12.15 | Scenen |
Børnestafet: 24 min | 13.30 - 14:00 | Den korte rute |
Dust and Denim | 14:00 | Scenen |
Kaffe og kage kan købes | 15:00 | Madteltet |
The sunshines og mini stars | 15:15 - 15:45 | Scenen |
Happy Hour: Rundesponsor EDC fordobler de gennemførte omgange | 15:45 - 16:30 | Ruter |
By Absence | 16.30 - 17:15 | Scenen |
KingsHead | 17:30 - 18:30 | Scenen |
Grillene tændes til fri afbenyttelse | 18:00 | Scenen |
Felix Everblue | 18:45 - 19:45 | Scenen |
Auktion ved Jan Erik Elgaard | 20:00 | |
Lysene i lysposerne tændes | 20:45 | Scenen |
Lysceremoni: - Fællessang ved Marlene Ginge - Lystale - Fællessang ved Marlene Ginge |
21:00 | Scenen |
Midnatsbanko | 22:30 |
Program søndag | Tid | Sted |
Morgenmad kan købes | 7:00 - 9:00 | Madteltet |
Hadstenmesterskaberne i Stigegolf ** | 08:00 | Pladsen |
Hadstenmesterskaberne i Vikingespil ** | 08:45 | Pladsen |
Skattejagt for børn | 9:30 - 10:30 | |
KINETIC | 9:00 - 10:30 | Scenen |
Fælles sidste runde | 10:45 | Ruten |
Afslutningsceremoni - Afslutningstale ved næstformand Peter Kjærsgaard |
11:00 | Scenen |
* Vi går første runde i fællesskab med Fighterne i front
** Tilmelding på dagen. Arrangeres af deltagere som er på pladsen - spil udleveres
*** Menu til Fightermiddag:
- Hokkaido-græskar bagt med persille og ingefær-marinade, friske sukkermajs og poppet majs, piment d´espelette og røget paprika
- Grillet albenga squash på labneh af drænet yoghurt med ristet spidskommen og nigellafrø
- Spæde gulerødder stegt med hjemmelavet eddike og sauerkraut-saft og toppet med frisk persille
- Dagens friskfangede fladfisk med Vigges tomater i forskellige farver, Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel
- Lufttørret skinke fra Troldgaarden med cremet ærtepure og rødløg
- Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette
- Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
- Mini-rugbrød med malt og sesam
- Cremet rød dip af soltørret tomat
Kontakt os hvis du har lyst til at bidrage med en aktivitet eller et indslag på scenen!