Skip navigation

Stafet for livet, Hadsten

Lørdag d. 30-08-2025 kl. 11:00 til søndag d. 31-08-2025 kl. 11:00

Hadsten Idrætscenter, Skovvangsvej 20

Program

Vi opdaterer programmet løbende - så kig gerne forbi igen!

Program lørdag Tid Sted
Modtagelse af Fighterne 10:30 HSK's klubhus
Åbningsceremoni:
- Velkomst ved formand, Toni Olesen
- Åbningstale
- Fighterrunde *
11:00 Scenen
Qi Gong 11:45 Pladsen
Fightermiddag - se menu nedenfor *** 12:00 HSK's klubhus
Børneteltet åbner: Fri leg, kreativitet og fordybelse 12:00 Børneteltet
DinDuo 12.15 Scenen
Børnestafet: 24 min 13.30 - 14:00 Den korte rute
Dust and Denim 14:00 Scenen
Kaffe og kage kan købes 15:00 Madteltet
The sunshines og mini stars 15:15 - 15:45 Scenen
Happy Hour: Rundesponsor EDC fordobler de gennemførte omgange 15:45 - 16:30 Ruter
By Absence 16.30 - 17:15 Scenen
KingsHead 17:30 - 18:30 Scenen
Grillene tændes til fri afbenyttelse 18:00 Scenen
Felix Everblue 18:45 - 19:45 Scenen
Auktion ved Jan Erik Elgaard 20:00  
Lysene i lysposerne tændes 20:45 Scenen
Lysceremoni:
- Fællessang ved Marlene Ginge
- Lystale
- Fællessang ved Marlene Ginge
21:00 Scenen
Midnatsbanko 22:30   

 

Program søndag Tid Sted
Morgenmad kan købes 7:00 - 9:00 Madteltet
Hadstenmesterskaberne i Stigegolf ** 08:00 Pladsen
Hadstenmesterskaberne i Vikingespil ** 08:45 Pladsen
Skattejagt for børn 9:30 - 10:30  
KINETIC 9:00 - 10:30 Scenen
Fælles sidste runde 10:45 Ruten
Afslutningsceremoni
- Afslutningstale ved næstformand Peter Kjærsgaard
11:00 Scenen


* Vi går første runde i fællesskab med Fighterne i front
** Tilmelding på dagen. Arrangeres af deltagere som er på pladsen - spil udleveres
*** Menu til Fightermiddag:
- Hokkaido-græskar bagt med persille og ingefær-marinade, friske sukkermajs og poppet majs, piment d´espelette og røget paprika 
- Grillet albenga squash på labneh af drænet yoghurt med ristet spidskommen og nigellafrø
- Spæde gulerødder stegt med hjemmelavet eddike og sauerkraut-saft og toppet med frisk persille
- Dagens friskfangede fladfisk med Vigges tomater i forskellige farver, Bora Bora-vanille, kefirsyrnet fløde 48, sprød boghvede fra Enghaven Økologi og frisk kørvel
- Lufttørret skinke fra Troldgaarden med cremet ærtepure og rødløg 
- Salater fra Sommergrønt med dampede grønne bønner, bagt aubergine, friske blåbær, surdejscroutoner og mild sennepsvinaigrette
- Koldhævet og stenovnsbagt surdejsbrød af mel fra Kornby Mølle
- Mini-rugbrød med malt og sesam
- Cremet rød dip af soltørret tomat 

Kontakt os hvis du har lyst til at bidrage med en aktivitet eller et indslag på scenen!