Gå til sygdomsliste

Vi mangler butiksfrivillige

Udfyld nedenstående skema -  så kontakter vi dig med mere information!

Ja, jeg vil gerne være frivillig i en af Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker:Vi mangler butiksfrivillige til vores genbrugsbutikker
 

Giv ting til genbrug

Giv ting til genbrug

I stedet for at smide dine ting ud, så aflevér det i stedet til en af vores genbrugsbutikker. På den måde er du med til at give dit tøj nyt liv samtidig med at du støtter kræftsagen. 

Find nærmeste genbrugsbutik

Nu kan du købe gavekort i vores butikker

gavekort

Glæd en du holder dig af, miljøet og ikke mindst kræftsagen, når du køber et gavekort til genbrug.

Mød 79-årige Tove, som har været butiksfrivillig i 30 år

Mød butiksfrivillig Tove

79-årige Tove været butiksfrivillig i Horsens i intet mindre end 30 år. Undervejs har Tove måttet begrave tre tætte veninder og kolleger fra butikken, men det har kun været med til at give arbejdet i butikken endnu mere mening. Tove har planer om at fortsætte, så længe helbredet tillader det.

Mød Tove

Mød 15-årige Julie, som er vores yngste butiksfrivillig

Mød butiksfrivillig  Julie

Julie er er blot 15 år og dermed er hun  Kræftens Bekæmpelse Genbrugs yngste butiksfrivillig. Julie har en fast tirsdagsvagt i butikken i Næstved fordi hun som ganske lille mistede sin far til kræft og gerne vil gøre en positiv forskel for kræftsagen. 

Mød Julie 

Vi henter møbler eller større ting efter aftale

Skal vi hente noget for dig?

Vi henter gerne dine møbler eller større ting, som du alligevel ikke bruger. På den måde kommer du af med ting, der står og fylder samtidig med at du støtter kræftsagen og miljøet!

Læs mere her