Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Albertslund lokalforening

Albertslund lokalforening

Vi arbejder for at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft. Vi forsøger at gøre en forskel ved at arbejde for at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse.


Vil du være med til at gøre en forskel for kræftsagen i Albertslund
Udgivet den 22-02-2017

Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft. Så har du muligheden for at gøre en forskel i lokalforeningen i Albertslund. Vi arbejder blandt andet på at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?
Vi søger personer der har lyst til at koordinere og planlægge vores indsatser i bestyrelsen, personer der har lyst til at afholde events, udføre praktiske opgaver, rekruttere frivillige, gøre os synlige i lokalområdet, samt personer der har lyst til at gå i dialog med kommunen om deres indsatser og samarbejde med os.

Nyt galleri
Udgivet den 17-02-2017