Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Brøndby lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Brøndby.


Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Brøndby kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsformand

Ib Thomsen

ib@fynbo-thomsen.dk

29400580

Nu er vi også på Facebook
Udgivet den 22-04-2020

Nu har lokalforeningen Brøndby også fået oprettet sin egen Facebook side, du finder den her https://www.facebook.com/Kr%C3%A6ftens-Bek%C3%A6mpelse-Br%C3%B8ndby-101941018101346/

eller du søger efter "Kræftens Bekæmpelse Brøndby"

SUNDHEDSDAG i Brøndby, Onsdag d. 15. maj 2019 fra kl. 15.00-17.30 i Cafe Perlen, Hallingeparken 5
Udgivet den 26-04-2019

Vi vil samle borgerne

Formålet er at invitere flest mulig borgere fra hele Brøndby på tværs af alder, etnicitet og helbred til en hyggelig dag, hvor vi vil præsentere dem for et udsnit af områdets mange gode tilbud.


Sundhed for både krop og sjæl 

Sundhed er mange ting, og det handler ikke udelukkende om en sund krop og sunde madvaner, men også om et styrket sind samt glæde og ro i hverdagen. På Sundhedsdagen vil vi derfor kunne tilbyde informationer og inspiration til mental sundhed.

Foredrag om det nye Livsrum i Herlev v/ Peter Genter
Udgivet den 02-04-2018

Kræftens Bekæmpelse – Brøndby Lokalafdeling


Vi vil gerne invitere alle kræftramte og pårørende til

GRATIS FOREDRAG ”Det nye Livsrum, Herlev”

ved konsulent, Peter Genter fra Kræftens Bekæmpelse

Tirsdag d. 17. april kl. 15.00 – 16.30

Horsedammen 36 A, lokale 2, Brøndby


En enestående mulighed for at høre om det nye kræftrådgivningscenter i Herlev, som forventes at åbne 1. december 2018. I Det nye Livsrum kan kræftpatienter og pårørende komme forbi og få gratis rådgivning, deltage i en vifte af aktiviteter og samtalegrupper – eller bare drikke en kop kaffe og slappe af mellem aftalerne på hospitalet. Kræftrådgivningen får også træningstilbuddet ’Krop og Kræft’ til kræftpatienter i behandling med kemoterapi. Huset bliver lyst og imødekommende – med et fællesrum som hjerte og med grønne uderum og faciliteter. Hensigten er, at kræftpatienter og pårørende skal kunne træde direkte fra Herlev Hospital og Ringvejens trafik ind i et rum, der skaber tryghed og ro.

Vel mødt!


Foredraget er gratis og det kræver ingen tilmelding.


Evt. spørgsmål kan rettes til Hanne Olesen på tlf.nr. 26 93 50 65

Det nye livsrum i Herlev.jpg

Cafemøder i genoptræningscentret Horsedammen
Udgivet den 20-03-2018

I Brøndby har vi en café i forbindelse med kommunens rehabiliteringstilbud til mennesker med kræft.Caféen er åben hver tirsdag kl. 14.45-17.30 i Genoptrænings-centret, Horsedammen 36A, 2605 Brøndby. Her kan kræftsyge og deres pårørende mødes og tale med hinanden i uformelle rammer. Her tales om de problemstillinger, tanker og følelser som brugerne ønsker at dele med os og hinanden. Samtidig tilbyder vi hygge og afslapning over en kop kaffe og frugt. Vi har det faktisk sjovt til trods for det alvorlige emne - når ting lykkes, giver det glæde. 

Vi afholder foredrag, og vi har et succesrigt madlavningsarrangement ca. en gang om måneden.