Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Stafet For Livet Langeland

Stafet For Livet kommer til Langeland for første gang d. 30-31 August.

Vi glæder os til et fantastisk arrangement, hvor vi går sammen mod kræft.

Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, vi har mistet og støtte dem, der kæmper.

Temaet i år er forebyggelse og det vil både ses i de forskellige aktiviteter, køb af mad og underholdning.

Vi glæder os til at se dig d. 30-31 august, til nogle dejlige timer med holdstafet, aktiviteter og en generel hyldest til livet! Det foregår fra fredag kl.18:00 til lørdag kl.18:00 på Stationsvej 6 A, 5935 Bagenkop.

I forbindelse med Stafet for livet er der fællesspisning fredag kl. 18.30 for 80 kr. og foredrag med Charlotte Bircow kl. 19.30 til 100 kr. i Bankophallen. Biletter kan købes til foredraget kan købes på bilett.dk og i Dagli Brugsen Bagenkop.

Med info på hjemmesiden og Facebook:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/langeland

https://www.facebook.com/Stafet-For-Livet-Langeland-2247713662116870/

Invitation til generalforsamling
Udgivet den 15-02-2021

Du er hermed inviteret til vores generalforsamling den 8. marts, som i år afholdes online. Du kan derfor denne gang være med hjemme fra din egen stue.

Hvad kan du få ud af det?

Måske du har lyst til at være med i bestyrelsen for at gøre en forskel som frivillig i Kræftens Bekæmpelse på Langeland. Du kan også deltage for at høre om, hvad vi laver. Eller måske du eller en der står dig nær har været berørt af kræft og har et forslag til, hvad Kræftens Bekæmpelse skal lave til kræftramte eller pårørende på Langeland.

Alle er velkomne. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du tilmed mulighed for at stille op eller stemme en kandidat ind i bestyrelsen. Dagsorden er efter vedtægter.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding, kandidatur og indkomne forslag skal ske senest 8 dage før via formand Susanne Bohn Søndergaard på mail: susthuroe@gmail.com

Når du er tilmeldt, vil du modtage en bekræftelsesmail med information om, hvordan du deltager samt en dagsorden.

Kræftens Bekæmpelse på Langeland inviterer dig til foredrag med Viljepigen ― for ung til kræft, et gribende og ærligt foredrag om at være ung og få kræft.
Udgivet den 30-01-2020

Kom til foredrag med Viljepigen der fortæller et gribende og ærligt foredrag om at være ung og få kræft. Efter foredraget kan du bruge din stemme til at gøre kræftområdet stærkere på Langeland.


Hør forfatteren Mette de Fine Licht fortælle, hvordan hun som 16-årig fik konstateret en sjælden type kræft i benet og gik fra at være en livsglad teenager den ene dag til at være dødssyg den næste. Imens hendes venner festede sig igennem gymnasiet, kæmpede hun med kemo, kræft og konstant kvalme ― og med at være skaldet, for dét var næsten det allerværste for teenagepigen.


Men Mette lod sig ikke knække. Hun købte en paryk, begyndte i 1. g og gjorde i det hele taget alt for at leve en så normal teenagetilværelse som muligt.


Sidste nyt på kræftområdet i kommunen

Efter foredraget, er der generalforsamling i Kræftens Bekæmpelses lokalforening. Her kan du bruge din stemme til at gøre kræftområdet stærkere i kommunen og få indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt, fortæller Susanne Bohn Søndergaard, der glæder sig til at se mange spørgelystne borgere.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

På Langeland er der omkring 1200 medlemmer og cirka 1000 borgere lever med kræft i kommunen.


Alle er velkomne. Dagsorden til generalforsamlingen iflg. vedtægter.


Tid og Sted

Mandag d. 2. marts kl. 19 i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13, 5900 Rudkøbing


Vi byder på kaffe og kage, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

Du tilmelder dig på Susanne Bohn Søndergaard på mail: susthuroe@gmail.com eller mobil: 23803685