Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Vejen lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Vejen

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Vejen kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsformand

Kirsten Rasmussen

kv.rasmussen@live.dk

25 58 29 22

Velkommen til generalforsamling - fra din egen stue
Udgivet den 11-02-2021

Du er hermed inviteret til vores generalforsamling den 15. marts kl. 19.00-20.30, som i år afholdes online. Du kan derfor denne gang være med hjemme fra din egen stue.

Hvad kan du få ud af det?

Måske du har lyst til at være med i bestyrelsen for at gøre en forskel som frivillig i Kræftens Bekæmpelse Vejen Kommune? Du kan også deltage for at høre om, hvad vi laver. Eller måske du eller en der står dig nær har været berørt af kræft og har et forslag til, hvad Kræftens Bekæmpelse skal lave til kræftramte eller pårørende i Vejen Kommune.

Alle er velkomne. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du tilmed mulighed for at stille op eller stemme en kandidat ind i bestyrelsen. Dagsorden er efter vedtægter.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding, kandidatur og indkomne forslag skal ske senest 8 dage før via områdekonsulent Bruno Langdahl på brunol@cancer.dk. Når du er tilmeldt, vil du modtage en bekræftelsesmail med information om, hvordan du kommer på mødet samt en dagsorden.Du er inviteret til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Vejen Kommune!
Udgivet den 08-06-2020

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Vejen Kommune, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Vejen Kommune.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant. Vi har plads til flere gode kræfter!


Tid og Sted: Onsdag den 24. juni kl. 19.30 i Huset, Østergade 2, 6600 Vejen.


Tilmelding til kv.rasmussen@live.dk.
GFSVejen.001.png