Snør skoene og gå foråret i møde med Støt Brysterne. Vi udfordrer dig igen i år til at gå 8x5 kilometer i februar, og støt den gode sags tjeneste. 

Hvis du opretter en Facebook fundraiser, hvor du indsamler mens du går, så modtager du et par løbestrømper i takkegave. Med indsamlingen kan dit netværk bakke dig op og donere. De kan for eksempel donere 20 kr. for hver kilometer du går, for hver sang du synger, eller for hver stykke skrald du samler på vejen - kun fantasien sætter grænser! 

Når du tilmelder dig udfordringen, kan du samtidig blive en del af vores Facebook-gruppe; et samlingspunkt og fællesskab hvor der bliver delt oplevelser, ruter, billeder og hvor vi hepper på hinanden. 

Sidste år var vi mere end 10.000 danskere der var ude og gå.

Så få skridt på kontoen, højt humør og frisk luft imens du gør en forskel for dig selv og brystkræftramte.

Opret en digital indsamling på Facebook og få dit netværk til at støtte op

Opret en digital indsamling på Facebook og få dit netværk til at støtte op om brystkræftsagen, mens du går! Vi sender et par løbesokker i takkegave til alle der opretter en fundraiser ❤

Bliv en del af fællesskabet på Facebook

Husk at du kan blive en del af vores Facebook-gruppe ”Gå foråret i møde 2023”, et samlingspunkt og fællesskab, hvor der bliver delt oplevelser, ruter, billeder og hvor vi hepper på hinanden. Vi glæder os til at gå foråret i møde sammen med jer!