Pink Cup - golf for brystkræftsagen

Når vi står sammen, kan det mærkes

Hvert år får knap 5.000 personer i Danmark konstateret brystkræft. Det er alt for mange. Derfor har Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne siden 2003 arrangeret golfturneringen Pink Cup - en landsdækkende velgørenhedsturnering til fordel for brystkræftsagen.

Pink Cup for alle

Pink Cup har i mere end to årtier samlet golfentusiaster fra hele landet til festlige lyserøde golfturneringer kombineret med indsamling til brystkræftsagen. I 2024 fortsætter denne tradition, men i et nyt format, der giver endnu flere mulighed for at deltage og støtte denne vigtige sag.

Vil du gøre en forskel?

Tilmeld din golfklub og arranger en hyggelig lyserød turnering for klubbens medlemmer, så er I med til at sætte fokus på og samle ind til brystkræftsagen.

I 2024 er Pink Cup åben for alle, og I her frie tøjler til at tilpasse turneringen, så den passer bedst til jeres klub og medlemmer - uden begrænsninger i format, køn og alder.

Turneringen kan afholdes fra 1. maj til 1. september 2024.

Læs mere om hvordan du kan arrangere Pink Cup og gøre en forskel

Vil du gøre en forskel?

Vær med til at sætte fokus på brystkræftsagen i din golfklub, når vi spiller Pink Cup i 2024.

Turneringsbetingelser

I 2024 er turneringen åben for alle. Uanset køn, alder eller handicap er alle velkomne til at deltage og være en del af Pink Cup. Læs mere i turneringsbetingelserne.

Årets resultat

Tusind tak til alle der har deltaget i og støttet op om årets Pink Cup. 77 golfklubber og flere end 4.600 kvinder og mænd har sammen indsamlet over 2,6 millioner kroner til forskning, patientstøtte og forebyggelse på brystkræftområdet.

Landsfinale

Pink Cup 2023 blev afsluttet med en festlig landsfinale i Trehøje Golfklub 15. september 2023.
 

Stor tak til sponsorerne

Pink Cup bakkes hvert år op af virksomheder, der sponsorer medieomtale og præmier til de deltagende klubber.

Ambassadører

Pink Cup bakkes op af et stærkt ambassadørteam. Læs mere om ambassadørerne.

Om Pink Cup

Pink Cup har fra 2003 til 2023 indsamlet over 51,5 millioner til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for brystkræft.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Pink Cup.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder