Pink Cup - golf for brystkræftsagen

Når vi står sammen, kan det mærkes

Hvert år får knap 5.000 personer i Danmark konstateret brystkræft. Det er alt for mange. Derfor har Kræftens Bekæmpelse, Støt Brysterne siden 2003 arrangeret golfturneringen Pink Cup - en landsdækkende velgørenhedsturnering til fordel for brystkræftsagen.

Pink Cup for alle

Pink Cup har i mere end to årtier samlet golfentusiaster fra hele landet til festlige lyserøde golfturneringer kombineret med indsamling til brystkræftsagen. I 2024 fortsætter denne tradition, men i et nyt format, der giver endnu flere mulighed for at deltage og støtte denne vigtige sag.

Vil du gøre en forskel?

Tilmeld din golfklub og arranger en hyggelig lyserød turnering for klubbens medlemmer, så er I med til at sætte fokus på og samle ind til brystkræftsagen.

I 2024 er Pink Cup åben for alle, og I her frie tøjler til at tilpasse turneringen, så den passer bedst til jeres klub og medlemmer - uden begrænsninger i format, køn og alder.

Turneringen kan afholdes fra 1. maj til 1. september 2024.

Læs mere om hvordan du kan arrangere Pink Cup og gøre en forskel via linket nedenfor.

Vil du gøre en forskel?

Du kan være med til at gøre en forskel for brystkræftsagen, når vi spiller Pink Cup i 2024. Læs mere om, hvordan I kan afholde en hyggelig Pink Cup-turnering for medlemmerne i din golfklub.

Få årets kunsttryk

Tilmeld din klub senest 1. december 2023, så få I som tak for hurtig tilmelding årets flotte indrammede kunstsærtryk skabt af billedkunstner og filosof Frederik Lindskov.

Tilmeldte klubber

Pink Cup afholdes i golfklubber landet over fra 1. maj til 1. september 2024.

Se tilmeldte klubber og spilledatoer her.

Turneringsbetingelser

I 2024 er turneringen åben for alle. Uanset køn, alder eller handicap er alle velkomne til at deltage i Pink Cup. Læs mere i turneringsbetingelserne.

Stor tak til sponsorerne

Pink Cup bakkes hvert år op af virksomheder, der sponsorer medieomtale og præmier til de deltagende klubber.

Ambassadører

Pink Cup bakkes op af et stærkt ambassadørteam. Læs mere om ambassadørerne.
 

Om Pink Cup

Pink Cup har fra 2003 til 2023 indsamlet over 51,5 millioner til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for brystkræft.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Pink Cup.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder