Virtuel GÅ/LØB event for Støt Brysterne

Danmark bliver lyserød i motionens tegn SØNDAG 30. AUGUST. Tag dine Breast Friends med når vi sammen hver for sig går eller løber til fordel for brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag 3. oktober til den bedste og mest lyserøde dag på året. Som frivillig eller lokal erhvervsdrivende kan du igangsætte præcis det du har lyst til – for at samle ind til brystkræftsagen.

Pink Cup

Spil golf for den gode sag. Pink Cup spilles hvert år i golfklubber landet over, hvor der samles ind til brystkræftsagen. Alle tilmeldte klubber får en gratis turneringskasse med præmier og materialer til en festlig lyserød turnering. 

Støt Brysterne

Vær med til at gøre en forskel for Støt Brysterne. Der er mange måde at være frivillig på – du kan bl.a. oprette indsamlinger, støtte ved at købe vores forskellige produkter, stable din egen aktivitet på benene - og så kan du følge os på Facebook og Instagram.

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv.

Det betyder, at næsten 4.700 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år. Det betyder også, at vi må stå sammen og støtte hinanden, for at få tallet ned.

Så støt din mors, din søsters og din venindes. Støt Brysterne. Fordi ingen bryster skal have kræft.

Tak fordi du er en breast friend!

Støt via MobilePay

Send valgfrit beløb til 96 64 68.

Støt via sms

Send BRYST til 1422 – og støt med 50 kr.

Støt nu

Både de store, de små og de skæve beløb tæller.

Start din egen indsamling

Start din egen indsamling og bed dit netværk om hjælp til at støtte brystkræftsagen.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder

Det går pengene til

Hver 9. kvinde i Danmark rammes af brystkræft og rigtig mange andre bliver derfor pårørende. Det vil vi gerne lave om på. Færre skal få kræft og flere skal overleve. I 2019 indsamlede vi sammen 24 mio. kr., der fordeles på forskellige forskningsprojekter. Med midlerne fra 2018 kunne vi bl.a. investere i forskning i individuel strålebehandling og kortlægning af behandling af brystkræftpatienter.

Tak til vores samarbejdspartnere

Fordi ingen bryster skal have kræft Støt nu