Vind gevinster med Støt Brysterne og NOVA

Lyt med til NOVA hele ugen og deltag i SMS-lodtrækninger om fantastiske gevinster hver dag. Du kan bl.a vinde en MG ZS EV Luxury elbil til en værdi af 263.473 kr.

Mød vores seje Breast Friends

For andet år i træk går en række kendte danskere – som alle er influencers på de sociale medier – sammen om at samle penge ind til brystkræftsagen.

Hele uge 39 fra 21. - 27. september vil de 19 Breast Friends på deres egne kanaler bl.a. afholde tøjauktioner, udlodde wellness behandlinger, fortælle personlige historier, skrive blogindlæg og lave YouTube-videoer i den gode sags tjeneste.

Nyhed: Sampak med to Støt Brysterne armbånd

Årets armbånd fås i sølv eller guld. Når du køber armbåndet, er du med til at gøre en forskel for de knap 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft.1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv.

Det betyder, at knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år. Det betyder også, at vi må stå sammen og støtte hinanden for at få tallet ned.

Så støt din mors, din søsters og din venindes. Støt Brysterne. Fordi ingen bryster skal have kræft.

Tak fordi du er en Breast Friend!

Støt via MobilePay

Send valgfrit beløb til 96 64 68.

Støt via sms

Send BRYST til 1422 – og støt med 100 kr.

Støt nu

Både de store, de små og de skæve beløb tæller.

Start din egen indsamling

Start din egen indsamling og bed dit netværk om hjælp til at støtte brystkræftsagen.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder

Lyserød Lørdag

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag 3. oktober til den bedste og mest lyserøde dag på året. Som frivillig eller lokal erhvervsdrivende kan du igangsætte præcis det du har lyst til – for at samle ind til brystkræftsagen.

Pink Cup

Spil golf for den gode sag. Pink Cup spilles hvert år i golfklubber landet over, hvor der samles ind til brystkræftsagen. Alle tilmeldte klubber får en gratis turneringskasse med præmier og materialer til en festlig lyserød turnering. 

Støt Brysterne

Vær med til at gøre en forskel for Støt Brysterne. Der er mange måde at være frivillig på – du kan bl.a. oprette indsamlinger, støtte ved at købe vores forskellige produkter, stable din egen aktivitet på benene - og så kan du følge os på Facebook og Instagram.

Det går pengene til

Hver 9. kvinde i Danmark rammes af brystkræft og rigtig mange andre bliver derfor pårørende. Det vil vi gerne lave om på. Færre skal få kræft og flere skal overleve. I 2019 indsamlede vi sammen 24 mio. kr., der fordeles på forskellige forskningsprojekter. Med midlerne fra 2018 kunne vi bl.a. investere i forskning i individuel strålebehandling og kortlægning af behandling af brystkræftpatienter.

Tak til vores samarbejdspartnere

Fordi ingen bryster skal have kræft Støt nu