Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 4 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyheder fra Kræftens Bekæmpelse

Ny dom: Forsinket diagnose kan give erstatning

24-05-2017
En forsinket kræftdiagnose, der medfører, at meget syge kræftpatienter dør tidligere end forventet, kan give deres efterladte familiemedlemmer ret til såkaldt forsørgertabserstatning. Det viser en ny dom fra Østre Landsret. Dommen kan få principiel betydning for mange.

Hver ekstra time i solen øger din risiko for solskoldning med 50 procent

24-05-2017
Der er masser af sol på programmet i den kommende weekend. Det betyder for mange, at man skal ud og nyde det gode vejr. Men det er vigtigt at tænke over, hvor lang tid, du opholder dig i direkte sol, hvis du vil undgå solskoldninger, viser et nyt studie fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne og Syddansk Universitet.

Juniorforskerpris til lektor og overlæge, dr. med. Tarec Christoffer El-Galaly

24-05-2017
Patienterne er den vigtigste drivkraft for det arbejde, som Tarec Christoffer El-Galaly udfører som læge og forsker ved Hæmatologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital. Målet for den unge overlæge er at tilbyde den bedste behandling til patienterne – og han har allerede bidraget med viden, der både kan give bedre udredningsforløb, og som kan sikre patienter med lymfekræft bedre kontrolforløb. For det er han netop blevet tildelt den ene af Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpriser 2017.

Juniorforskerpris til afdelingslæge og juniorgruppeleder Marco Donia

24-05-2017
Immunterapi har gennem de seneste år vist gode resultater i behandling af kræft. En af dem, der står bag de gode resultater, er Marco Donia fra Center for Cancer ImmunTerapi ved Herlev Hospital. Det arbejde har netop sikret ham den ene af årets Juniorforskerpriser fra Kræftens Bekæmpelse.

Jeg måtte slå i bordet for at blive indlagt

23-05-2017
Lars Birk levede i to et halvt år med mavesmerter, inden lægerne fandt ud af, hvad han fejler. Han lider af neuroendokrine tumorer (NET), som er både sjælden og kan være svær at opdage.

Nu kan du få gratis juridisk rådgivning

23-05-2017
Kræftens Bekæmpelse udvider nu støtten til kræftpatienter og pårørende ved at tilbyde gratis juridisk rådgivning omkring nogle af de juridiske problemstillinger, som ofte melder sig, når man selv eller en man kender får kræft.

Alvorligt syge får færrest tilbud om udredning i Region Sjælland

23-05-2017
Region Sjælland er langt dårligere til at få undersøgt patienter med mistanke om alvorlig sygdom end resten af landet. Det fremgår af tallene for Sundhedsdatastyrelsens årsrapport for kræftpakkeforløb i Danmark. Der er et problem, og Region Sjælland må få undersøgt, om man har organiseret sig rigtigt, siger Kræftens Bekæmpelses direktør.

Talentfulde kræftforskere får Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpriser

22-05-2017
Marco Donia og Tarec Christoffer El-Galaly er modtagere af Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpriser 2017. De får priserne samt 75.000 kr. hver for at gøre en særlig indsats inden for dansk kræftforskning.

Per Larsen genvalgt som vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse

21-05-2017
Per Larsen er tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns Politi og har været vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse siden 2011. I weekenden tog han hul på sin tredje periode som vicepræsident, da han modtog genvalg ved Kræftens Bekæmpelses repræsentantskabsmøde i Kolding.

Tre nye medlemmer af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

21-05-2017
Britta Bjerre, Per Gandrup og Line Paarup Kirkeby Petersen er nye ansigter i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. De tre blev valgt ved repræsentantskabsmødet i weekenden den 20. og 21. maj, hvor også seks hovedbestyrelsesmedlemmer blev genvalgt.

Resultater pr. side

Viser 1-10 af 504

1 2 3 4 5