Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

En ny stafetsæson er skudt i gang

15-11-2019
Over 200 frivillige tog i weekenden hul på Stafet For Livet 2020 ved et kick-off arrangement i Vejle. Dagen var en festdag, hvor den forgangne sæson og de flotte resultater blev fejret, og samtidig blev der set frem mod næste år. Og så var der også plads til en overraskelse, som gav våde øjne rundt omkring i salen.

Tre ud af fire rygere vil gøre Danmark røgfrit for børn

14-11-2019
Ny kampagne fra Røgfri Fremtid siger tak til rygerne I en ny kampagne siger Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden tak til rygerne. For selv dem, der ryger, ønsker en røgfri fremtid. Kampagnen synligører den brede opbakning til en indsats, der sikrer, at børn og unge ikke begynder at ryge.

Fantastisk opbakning sikrer godt 5 mio. kr. til brystkræftsagen og sætter ny rekord

14-11-2019
Forskningen i brystkræft og støtten til brystkræftpatienterne har endnu en gang fået flot opbakning fra danskerne. Flere end 2.000 frivillige malede Danmark lyserød den 5. oktober til Lyserød Lørdag, hvor der blev sat ny indsamlingsrekord med 5,22 mio. kr.

Overvægtskurven kan knækkes med hjælp fra erhvervslivet

13-11-2019
Mette Lolk Hanak, forebyggelseschef, Kræftens Bekæmpelse Kronik af forebyggelseschef Mette Lolk Hanak, bragt i Børsen 12. november 2019.

Hjælp med at planlægge landsindsamlingen

12-11-2019
Vil du være med til at sørge for, at der landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse i dit lokalområde søndag den 29. marts 2020? Vi vil så gerne nå ud til alle danske husstande og samle så mange penge som muligt ind til kræftsagen, men vi mangler 17 frivillige kampagneledere. Se her, om det kunne være noget for dig.

Yoghurt og fibre kan måske modvirke lungekræft

12-11-2019
De mennesker, der har det højeste indtag af både yoghurt og kostfibre i en ny undersøgelse, har den laveste risiko for lungekræft. Årsagen skal formentlig findes i fødevarernes gode virkning på bakteriesammensætningen i tarmen, mener forskerne bag studiet, der netop er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift JAMA Oncology.

Danskerne: Vi drikker for meget

11-11-2019
Over halvdelen af voksne danskere mener, at alkoholforbruget er for højt i Danmark. Det viser en ny rapport fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden. Og der er noget om snakken. Danskere over 15 år drikker i gennemsnit 9,1 liter ren alkohol om året. Det svarer til mere end 600 øl.

Ny alliance sætter fokus på at mindske social ulighed i sundhed

07-11-2019
Den sociale ulighed i sundhed stiger. En ny alliance bestående af bl.a. regioner, kommuner, organisationer, civilsamfund og private skal arbejde for at mindske uligheden.

Danskerne ønsker røgfri skoletid på ungdomsuddannelser

06-11-2019
Eleverne på landets gymnasier, erhvervsskoler og andre ungdomsuddannelser skal have ret til en skoledag uden røg. Det mener et stort flertal af danskerne ifølge ny måling. Kræftens Bekæmpelse slår fast, at røgfri skoletid er med til at sikre, at færre unge bliver rygere.

Ny kampagne til lederne: Tag hånd om medarbejdere med kræft

05-11-2019
Hvert år får 14.000 danskere i den erhvervsaktive alder konstateret kræft, men hver tredje kræftpatient oplever, at det har været udfordrende for deres leder at håndtere deres kræftforløb. Derfor skal lederne være endnu bedre rustet til opgaven, mener Dansk Industri (DI) og Kræftens Bekæmpelse.

Resultater pr. side

Viser 1-10 af 422

1 2 3 4 5