NOVA gættekonkurrence

Kræftens Bekæmpelse afholder i forbindelse med Støt Brysterne kampagnen en telefon/SMS gættekonkurrence om en samlet præmie bestående af: et gavekort til JKE Køkkener værdi 100.000 kr., Hvidevarer fra Siemens værdi 50.000 kr. og en seng fra Auping værdi kr. 57.990 fyldt op med præmier fra:
Christina Watches, Kildemoes, Walmans, DFDS, Estee Lauder, HH Simonsen, LeoWulff.  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Rammer for konkurrencen

Kræftens Bekæmpelse anvender overskuddet fra gættekonkurrencen  til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning og forebyggelse af brystkræft samt støtte til patienter og pårørende, der er ramt af brystkræft.


Gættekonkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø, Tlf. 35257540.

Der kan deltages i gættekonkurrencen  fra den 21. september til 29. september 2017. Det koster 150 kroner + alm. sms-takst at deltage.

Vinderen udtrækkes den 29. september 2017 kl. 15.30 af Link Mobility. Der trækkes lod blandt alle de rigtige svar. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på NOVA ca. kl. 15.30. Udleveringen af præmien sker efter aftale med vinderen.

Betingelser for deltagelse

For at deltage i gættekonkurrencen skal man være fyldt 18 år. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. Ansatte ved Link Mobility og Kræftens Bekæmpelse og deres husstand må ikke deltage.

Kræftens Bekæmpelse har opnået tilladelse til sms gættekonkurrencerne fra Spillemyndigheden den 31. august 2017 .

I forbindelse med sms-deltagelse i gættekonkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre, for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Det sker i overensstemmelse med Bekendtgørelse af lov om markedsføring §6, stk. 2. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422.