Sådan kan jeres city- eller handelsstandsforening deltage på Lyserød Lørdag 9. oktober 2021

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter - en fælles indsats, der skaber sammenhold, nye kontakter og knytter kunderne tættere til jeres by. 

I kan også opfordre butikkerne til at lave individuelle tiltag såsom lyserøde aktiviteter, hvor omsætning, overskud eller f.eks. billetindtægter går til brystkræftsagen. 

Forslag til hvordan I kan integrere Lyserød Lørdag blandt jeres medlemmer, og dermed får sat endnu mere fokus på jeres by og brystkræftsagen: 

  • Gør opmærksom på eventen ved at sende et nyhedsbrev ud til medlemmerne/butikkerne - gerne sammen med Lyserød Lørdag folderen. Folderen fortæller kort om Lyserød Lørdag, og findes både i en trykt udgave og som pdf fil
  • Opfordre alle til at deltager – jo flere butikker, jo bedre bliver Lyserød Lørdag
  • Videresend det lyserøde idékatalog til medlemmerne, så de kan blive inspireret
  • Kickstart eventen og deltagelse ved f.eks. at købe oppyntningspakker til butikkerne
  • Opfordre butikkerne til at benytte Lyserød Lørdags logo i uge 39 og 40 (på hjemmesider, FB, IG, nyhedsbreve m.m.)
  • Opfordre butikkerne til at tilmelde sig Lyserød Lørdag, så de får adgang til det lyserøde ‘Danmarkskort’. Deltagelse og aktiviteter bliver nemlig synliggjort og markedsført på kortet fra primo september (på både Støt Brysterne samt Lyserød Lørdag sitet) 

Når vi står sammen, kan det mærkes.

Tilmeld jer Lyserød Lørdag 2021 her

Idékatalog

Download idékataloget og find kreativ og sjov inspiration til din Lyserød Lørdag.

Erhvervsfolder

Download erhvervsfolderen og læs kort om Lyserød Lørdag; hvorfor du som erhvervsdrivende skal være med, hvilke fordele der er og hvordan du kan gøre ugen endnu mere festlig.

Jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag

Deltag i Lyserød Lørdag og gør noget godt for jeres by, for byens borgere og for erhvervslivet - jo flere vi står sammen, jo bedre resultater kan vi skabe for brystkræftsagen. 

Det er nemt at deltage

Tilmeld jeres city- eller handelsstandsforening allerede nu. I vil herefter løbende modtage nyhedsmails med information, inspiration og forslag til aktiviteter, som I kan sende direkte videre til jeres medlemmer. Tilmeldingen giver også adgang til årets Lyserød Lørdag logo.

Se hvad andre city- og handelsstandsforeninger har gjort, og bliv inspireret:

Lyngby

Line Barklund, Citykoordinator i Handelsforeningen i Kongens Lyngby glædede sig over, hvordan Lyserød Lørdag samlede byen - både butikker, lokale og udefrakommende gæster - under de lyserøde faner i 2019.

Østerbro

2018 var året, hvor en københavnsk handelsforening for første gang meldte sig under de lyserøde faner på Lyserød Lørdag. Dette blev initieret af bestyrelsesformand i Østerbro Handelsforening, Peter Koldby fra Koldby Optik på Østerbrogade.

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane i 2019. Og det kunne mærkes.

Logo

Lyserød Lørdag logo – gratis i uge 39 og 40

Når virksomheder deltager i Lyserød Lørdag, kan de gratis benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i deres markedsføring i hele uge 39 og 40 eller på Lyserød Lørdag den 9. oktober 2021. Man får adgang til årets logo, når man tilmelder sig eventen.

Markedsføring på det lyserøde Danmarkskort

www.støtbrysterne.dk og www.lyserødlørdag.dk vises fra 1. september 2021 alle de aktiviteter, der sker i forbindelse med Lyserød Lørdag, på det lyserøde Danmarkskort. Når butikkerne tilmelder sig, kommer de automatisk på Danmarkskortet og bliver dermed synlig, og folk har mulighed for at bakke op om de mange Lyserød Lørdag aktiviteter.

Lyserød Lørdag materialer

Pynt op og bliv synlig.

I vores webshop kan der fra 1. september 2021 købes oppyntningspakker med både flag, vimpler, plakater, klistermærker, streamere, balloner og meget andet. Køb oppyntning til medlemsbutikkerne eller opfordr dem til selv at købe. Det er en nem måde at gøre jeres opbakning synlig og samtidig støtte sagen. 

Når du køber materialer og produkter i webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Mediepartnere 2021

Lyserød Lørdag har samarbejder med flere lokalaviser i Danmark, heriblandt bl.a Jyllands-Postens Lokalaviser der er en aktiv medspiller og bindeled mellem Lyserød Lørdag arrangementer og det lokale erhvervsliv.

Læs mere og se om der er et mediesamarbejde med lokalavisen i din by.