Sådan kan jeres city- eller handelsstandsforening deltage på Lyserød Lørdag

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter - en fælles indsats, der skaber sammenhold, nye kontakter og knytter kunderne tættere til jeres by. 

I kan også opfordre butikkerne til at lave individuelle tiltag såsom lyserøde aktiviteter, hvor omsætning, overskud eller f.eks. billetindtægter går til brystkræftsagen. 

Forslag til hvordan I kan integrere Lyserød Lørdag blandt jeres medlemmer, og dermed får sat endnu mere fokus på jeres by og brystkræftsagen: 

  • Gør opmærksom på eventen ved at sende et nyhedsbrev ud til medlemmerne/butikkerne - gerne sammen med Lyserød Lørdag folderen. Folderen fortæller kort om Lyserød Lørdag, og findes både i en trykt udgave og som pdf fil.
  • Opfordre alle til at deltager – jo flere butikker, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.
  • Videresend det lyserøde idekatalog til medlemmerne, så de kan blive inspireret.
  • Kickstart eventen og deltagelse ved f.eks. at købe oppyntningspakker til butikkerne.
  • Opfordre butikkerne til at benytte Lyserød Lørdags logo i uge 40 (på hjemmesider, FB, IG, nyhedsbreve m.m.)
  • Opfordre butikkerne til at tilmelde sig Lyserød Lørdag, så de får adgang til det lyserøde ‘Danmarkskort’. Deltagelse og aktiviteter bliver nemlig synliggjort og markedsført på kortet fra primo september (på både Støt Brysterne samt Lyserød Lørdag sitet) 

Lyserød Lørdag materialer

Pynt op og bliv synlig.

I vores webshop kan der købes oppyntningspakker med både flag, vimpler, plakater, klistermærker, streamere, balloner og meget andet. Køb oppyntning til medlemsbutikkerne eller opfordr dem til selv at købe. Det er en nem måde at gøre jeres opbakning synlig og samtidig støtte sagen. 

Bliv inspireret og se de forskellige materialer her

Når du køber materialer og produkter i webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag

Deltag i Lyserød Lørdag og gør noget godt for jeres by, for byens borgere og for erhvervslivet - jo flere vi står sammen, jo bedre resultater kan vi skabe for brystkræftsagen. 

Det er nemt at deltage

Tilmeld jeres city- eller handelsstandsforening allerede nu. I vil herefter løbende modtage nyhedsmails med information, inspiration og forslag til aktiviteter, som I kan sende direkte videre til jeres medlemmer. Tilmeldingen giver også adgang til årets Lyserød Lørdag logo.

Se hvad andre city- og handelsstandsforeninger har gjort, og bliv inspireret:

Lyngby

Line Barklund er Citykoordinator i Handelsforeningen i Kongens Lyngby. Hun glæder sig over, hvordan Lyserød Lørdag samlede byen - både butikker, lokale og udefrakommende gæster - under de lyserøde faner sidste år.

Østerbro

2018 var året, hvor en københavnsk handelsforening for første gang meldte sig under de lyserøde faner på Lyserød Lørdag. Dette blev initieret af bestyrelsesformand i Østerbro Handelsforening, Peter Koldby fra Koldby Optik på Østerbrogade.

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane. Og det kunne mærkes.

Idékatalog

Download idékataloget og find kreativ og sjov inspiration til din Lyserød Lørdag.

Erhvervsfolder

Download erhvervsfolderen og læs kort om Lyserød Lørdag; hvorfor du som erhvervsdrivende skal være med, hvilke fordele der er og hvordan du kan gøre ugen endnu mere festlig.

Markedsføring på det lyserøde Danmarkskort

www.støtbrysterne.dk og www.lyserødlørdag.dk vises alle de aktiviteter, der sker i forbindelse med Lyserød Lørdag, på det lyserøde Danmarkskort. Når butikkerne tilmelder sig, kommer de automatisk på Danmarkskortet og bliver dermed synlig, og folk har mulighed for at bakke op om de mange Lyserød Lørdag aktiviteter.

Logo

Lyserød Lørdag logo – gratis i uge 40

Når virksomheder deltager i Lyserød Lørdag, kan de gratis benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i deres markedsføring i hele uge 40 eller på Lyserød Lørdag den 3. oktober. Man får adgang til årets logo, når man tilmelder sig eventen.

Læs mere om logobrug