Sådan kan jeres city- eller handelsstandsforening deltage på Lyserød Lørdag 7. oktober 2023

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter - en fælles indsats, der skaber sammenhold, nye kontakter og knytter kunderne tættere til jeres by. 

I kan også opfordre butikkerne til at lave individuelle tiltag såsom lyserøde aktiviteter, hvor omsætning, overskud eller f.eks. billetindtægter går til brystkræftsagen. 

Forslag til hvordan I kan integrere Lyserød Lørdag blandt jeres medlemmer, og dermed får sat endnu mere fokus på jeres by og brystkræftsagen: 

  • Gør opmærksom på eventen ved at sende et nyhedsbrev ud til medlemmerne/butikkerne - gerne sammen med Lyserød Lørdag folderen. Folderen fortæller kort om Lyserød Lørdag, og findes både i en trykt udgave og som pdf fil
  • Opfordre alle til at deltage – jo flere butikker, jo bedre bliver Lyserød Lørdag
  • Videresend det lyserøde idékatalog til medlemmerne, så de kan blive inspireret
  • Kickstart eventen og deltagelse ved f.eks. at købe oppyntningspakker til butikkerne
  • Opfordre butikkerne til at benytte Lyserød Lørdags logo i uge 40 (på hjemmesider, FB, IG, nyhedsbreve m.m.)
  • Opfordre butikkerne til at tilmelde sig Lyserød Lørdag, så de får adgang til det lyserøde ‘Danmarkskort’. Deltagelse og aktiviteter bliver nemlig synliggjort og markedsført på kortet fra primo september (på både Støt Brysterne samt Lyserød Lørdag sitet)

Jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag

Deltag i Lyserød Lørdag og gør noget godt for jeres by, for byens borgere og for erhvervslivet - jo flere vi står sammen, jo bedre resultater kan vi skabe for brystkræftsagen. 

Det er nemt at deltage

Tilmeld jeres city- eller handelsstandsforening. I vil herefter løbende modtage nyhedsmails med information, inspiration og forslag til aktiviteter, som I kan sende direkte videre til jeres medlemmer. Tilmeldingen giver også adgang til årets Lyserød Lørdag logo.

Tilmelding åbner primo juni 2023.

I er også velkommen til allerede nu at få yderligere information og materiale omkring Lyserød Lørdag, som kan sendes i god tid til jeres medlemmer. Skriv til Lyserød Lørdag-teamet og få informationsbrev og idékatalog, som kan sendes direkte videre.

E-mail: lyserod@cancer.dk

Se hvad andre city- og handelsstandsforeninger har gjort, og bliv inspireret:

Lyngby

Line Barklund, Citykoordinator i Handelsforeningen i Kongens Lyngby glædede sig over, hvordan Lyserød Lørdag samlede byen - både butikker, lokale og udefrakommende gæster - under de lyserøde faner i 2019.

Østerbro

2018 var året, hvor en københavnsk handelsforening for første gang meldte sig under de lyserøde faner på Lyserød Lørdag. Dette blev initieret af bestyrelsesformand i Østerbro Handelsforening, Peter Koldby fra Koldby Optik på Østerbrogade.

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane i 2019. Og det kunne mærkes.

Logo

Lyserød Lørdag logo kan bruges i uge 40

Når handelsstands- eller cityforeninger deltager på Lyserød Lørdag, kan man benytte Lyserød Lørdag logo på udvalgte elementer og medier i butikkernes markedsføring i hele 40. Det kan være til annoncer, på hjemmeside, Facebook, Instagram eller f.eks. på invitationer eller i nyhedsbreve. Link til logoer kan sendes til de deltagende butikker. Man kan også opfordre butikkerne til selv at tilmelde sig Lyserød Lørdag og dermed få linket direkte og samtidig bliver eksponeret på det Lyserøde Danmarkskort. Læs mere om årets logobrug primo april.

Man får adgang til årets logo, når man tilmelder sig eventen. Tilmelding åbner primo juni 2023.

Bliv en del af det lyserøde Danmarkskort - og bliv set

Markedsføring på det lyserøde Danmarkskort

På www.støtbrysterne.dk og www.lyserødlørdag.dk vises i hele september og frem til Lyserød Lørdag 7. oktober alle de mange lyserøde aktiviteter og tilbud, der sker i forbindelse med Lyserød Lørdag. Når du tilmelder din handelsstand- eller cityforening, kommer den også på Danmarkskortet. Du kan også opfordre medlemsbutikkerne til at tilmelde sig individuelt , så deres aktiviteter/tilbud bliver synlige. Folk har dermed mulighed for at bakke op om de mange Lyserød Lørdag arrangementer og støtte den gode sag.

Lyserød Lørdag materialer

Pynt op og bliv synlig som by

I vores webshop kan der fra 1. september 2023 købes oppyntningspakker med både flag, vimpler, plakater, klistermærker, streamere, balloner og meget andet. Køb oppyntning til medlemsbutikkerne eller opfordr dem til selv at købe. Det er en nem måde at gøre jeres opbakning synlig og samtidig støtte sagen. 

Når du køber materialer og produkter i webshoppen, støtter du samtidig brystkræftsagen.

Bliv inspireret til flot oppyntning

Idékatalog

Download idékataloget og find kreativ og sjov inspiration til jeres Lyserød Lørdag.