11-01-2021

Alliancens sekretariat ønsker partnerne et godt nytår!

Sekretariatet ønsker alliancens partnere godt nytår og takker for samarbejdet i 2020.

Året 2020 blev i pandemiens tegn, og vi må desværre sande, at COVID-19 har synliggjort et behov for øget fokus på indsatser, som kan nedbringe den sociale ulighed på tværs af alle befolkningsgrupper i Danmark. For selvom den sociale ulighed i sundhed i flere år har været i nyhedsmediernes avisspalter, på danskernes læber og ikke mindst på politikkernes dagsorden, er der er brug for konkret handling.

Det er derfor med stor glæde, at vi i alliancens første år har oplevet stor interesse fra organisationer, som ønsker at deltage i og bidrage til alliancens arbejde. Sekretariatet vil derfor benytte lejligheden til at byde nye medlemmer velkommen. De nye medlemmer vil løbende blive opdateret her på siden. 

Derudover har alliancens sekretariat budt velkommen til vores nye projektkonsulent Mathias Nielsen. Mathias kommer fra en stilling i Region Midtjylland, hvor han har beskæftiget sig med en række politiske emner i det midtjyske sundhedsvæsen. Mathias har med sin kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet og erfaring fra Danske Fysioterapeuter og Socialdemokratiet på Christiansborg et bredt kendskab til sundhedsvæsenets aktører, strukturer og det sundhedspolitiske område.

Mathias vil som alliancens nye projektkonsulent bidrage til en fortsat positiv udvikling i alliancens arbejde. Mathias får blandt andet til opgave at realisere alliancens målsætninger og styrke samarbejdet mellem partnerne i alliancen.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Mathias Nielsen.

 

Med et ønske om et godt nytår!

Af Heidi Smollerup Rasmussen Sidst ændret: 11.01.2021