Ung Kræft i

Er du ung? Har du kræft?

Ung Kræft i Kræftens Bekæmpelse støtter, oplyser og inspirerer unge med og efter kræft mellem 18-39 år. Du er ikke alene! Vi har grupper over hele landet, også i nærheden af dig! KOM OG VÆR MED ♥

VISION
Ingen unge kræftramte skal føle sig alene!

MISSION
Ung Kræft støtter, oplyser og inspirerer unge kræftramte 18-39 år og øger kendskabet til unge kræftramtes særlige situation og behov. 

Vi vil give unge kræftramte og overlevere nem adgang til: 
♥ At møde hinanden og danne netværk 
♥ Viden om det at være ung og få kræft 
♥ Tilbud, aktiviteter og inspiration til livet
♥ Mulighed for at give det videre

VÆRDIGRUNDLAG
Vi er dynamiske, fleksible og udvikler os hele tiden. Vi er uhøjtidelige og ærlige. Vi tager de unge og deres behov alvorligt – vi hjælper omgivelserne til at gøre det samme. Du må spørge os om alt, bare du gør det med kærlighed. Hos os er der fokus på liv og de unges egne ressourcer og handlemuligheder med øget livskvalitet til følge.

HVAD GØR VI?
Vores frivillige gør hver dag en forskel for unge med kræft. De byder dem velkommen i vores lokalgrupper fordelt over hele landet og sørger for, at de kan mødes og dele erfaringer. 

Vi deler viden om det at være ung og få kræft. Vi giver unge kræftoverlevere mulighed for at gøre en forskel.

Ung Kræft samarbejder med sundhedsprofessionelle for at øge kendskabet til unge kræftramtes særlige situation og behov. Ung Kræft deler unge kræftramtes historier og nedbryder tabuer.

Vi er der for dig!

Som vi plejer at sige i Ung Kræft: VELKOMMEN i klubben ingen har lyst til at være medlem af, men nu hvor du er her, er du en del af familien! Vi er simpelthen de venner, som du ikke tror, du har lyst til at have ♥

Ung Kræft-familien rummer både nydiagnosticerede, raske, børnekræftoverlevere og uhelbredeligt syge. Diagnoserne spænder vidt – alt fra modermærkekræft til sjældne sarkomer er repræsenteret i Ung Kræft. Det er fuldstændig underordnet, hvilken type kræft du har (eller har haft), hvilken form for behandling, du modtager/har modtaget, om du lige er blevet diagnosticeret, eller om din sygdom ligger mange år tilbage. Vi har alle sammen det tilfælles, at vi har eller har haft kræft.

Mød de seje frivillige der med deres store indsats, gør Ung Kræfts lokalgrupper mulige: 'MØD OS'

Ung Kræft-kontoret

Hvem er vi?
På kontoret i København sidder Sofie, Christine, Louise og Martin.

Rundt omkring i hele landet har vi vores super seje og inspirerende 50 frivillige, som er unge, der har eller har haft kræft.