Støttet af

ER DU UNG? HAR DU KRÆFT?

Ung kræft i Kræftens Bekæmpelse STØTTER, OPLYSER OG INSPIRERER UNGE med og efter kræft 15-39 år. Du er ikke alene! Vi har grupper over hele landet, også i nærheden af dig! KOM OG VÆR MED ♥

Ung kræft på Folkemødet 2015.


HVAD GØR VI?

Vi gør hver dag en forskel gennem konkrete og lokale aktiviteter for unge kræftramte og arbejder gennem vores fortalerarbejde for at fremme, at endnu flere deler vores vision.


Ung kræft giver unge kræftramte nem adgang til at møde hinanden og danne netværk. Vi deler viden om det at være ung og få kræft. Vi oplyser unge med kræft om deres rettigheder. Vi giver unge kræftoverlevere mulighed for at gøre en forskel.

Ung kræft samarbejder med sundhedsprofessionelle for at øge kendskabet til unge kræftramtes særlige situation og behov. Ung kræft sætter unge patienters vilkår i det danske sundhedsvæsen på den politiske dagsorden. Ung kræft deler unge kræftramtes historier og nedbryder tabuer.

VISION

Ingen unge kræftramte skal føle sig alene


MISSION

Ung kræft støtter, oplyser og inspirerer unge kræftramte 15-39 år og øger kendskabet til unge kræftramtes særlige situation og behov. 


Vi vil give unge kræftramte og overlevere nem adgang til: 

  • At møde hinanden og danne netværk 
  • Viden om det at være ung og få kræft 
  • Tilbud, aktiviteter og inspiration til livet
  • Mulighed for at give det videre


VÆRDIGRUNDLAG

Vi er dynamiske, fleksible og udvikler os hele tiden. Vi er uhøjtidelige og ærlige. Vi tager de unge og deres behov alvorligt. Hos os er der fokus på liv og de unges egne ressourcer og handlemuligheder med øget livskvalitet til følge.