Nyt fra lokalforeningen

Referat af generalforsamlingen d. 15. marts 2022

På generalforsamlingen drøftede vi bl.a. de aktiviteter, der har været i 2021. Herunder især planlægningen af den cafe for kræftramte, som vi åbner d. 21. april i år. Vi havde desuden fokus på indsatsen for at få sat politisk fokus på børn som pårørende. Vi håber, at man også i Albertslund vil etablere sorggrupper på alle skoler - eller et andet tilbud, som kan støtte de mange børn, der bliver ramt, når der er alvorlig sygdom eller dødsfald i den nærmeste familie. Vi fortsætter dialogen med kommunen i det kommende år.

I det kommende år håber vi at få engageret flere frivillige til arbejdet. Jo flere vi er, jo mere kan vi udrette.

Det blev bl.a. foreslået, at vi arrangerer foredrags-aftener med relevante oplæg. Det arbejder vi videre med.

Susanne Petersen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

Og så blev regnskabet for 2021 godkendt, og der blev vedtaget en mindre ændring af vores lokale vedtægter.

Hele referatet kan ses på frivillig.dk under Albertslund lokalforening - gruppens dokumenter.




Generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2022

Tirsdag d. 15. marts kl. 19 afholder vi generalforsamling i Frivilligcentret i Albertslund, Bygangen 25, 1. sal.

Vi er glade for, at vi endelig kan mødes fysisk igen, så vi håber at se rigtig mange! I kan bl.a. høre om, hvad der lige nu er gang i af aktiviteter. Herunder at vi d. 21. april starter en cafe for kræftramte. Og I kan være med til at give input til, hvad vi fremover bør fokusere på.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis du har forslag, som du gerne vil drøfte på generalforsamlingen bedes du sende dem til ymonradrasmussen@gmail.com senest den 7. marts 2022.

Dagsorden: 

1. Valg af dirigent 

Bestyrelsen foreslår Jakob Guldberg Madsen fra Kræftens Bekæmpelse

2. Beretning af årets virksomhed

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

4. Drøftelse og godkendelse af det kommende års aktivitetsplan

5. Valg af medlemmer til bestyrelsen

6. Valg af revisor

7. Indkomne forslag

Bestyrelsen foreslår en mindre ændring af vedtægternes § 5, 1. afsnit.

Formuleringen lyder pt ”Lokalforeningen ledes af en bestyrelse på normalt 5-7 medlemmer valgt i direkte valg på generalforsamlingen”. Vi foreslår, at dette ændres til ”Lokalforeningen ledes af en bestyrelse på normalt 2-7 medlemmer valgt i direkte valg på generalforsamlingen”

8. Eventuelt 

Mange hilsner bestyrelsen i Albertslund Lokalforening


Vil du være med til at gøre en forskel for kræftsagen i Albertslund?

Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft? Så har du muligheden for at gøre en forskel i lokalforeningen i Albertslund.

Vi arbejder blandt andet på at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?

Vi søger personer der har lyst til at koordinere og planlægge vores indsatser i bestyrelsen, personer der har lyst til at afholde events, udføre praktiske opgaver, rekruttere frivillige, gøre os synlige i lokalområdet, samt personer der har lyst til at gå i dialog med kommunen om deres indsatser og samarbejde med os.