Forkæl dig selv, eller en du holder af, med disse smukke limited edition smykker.

Smykkerne har en brystkræftsløjfe som vedhæng og kan købes i både guld og sølv.

NOVA støtter brysterne med 4.458.750 kr.

Siden lørdag 26.09.20 har NOVA sat fokus på Støt Brysterne og brystkræftsagen. Gennem SMS-lodtrækninger med fantastiske gevinster er der indsamlet hele 4.458.750 kr. til vores arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Af hjertet tak til alle, der har doneret.

Tak til vores Breast Friends

For andet år i træk gik en række kendte danskere sammen om at samle penge ind til brystkræftsagen. 18 fantastiske Breast Friends samlede ind på deres egne kanaler fra 21. -30. september 2020. De indsamlede et rekordhøjt beløb på 320.350 kr. til det vigtige arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. 

Tusinde tak til de fantastiske Breast Friends og til alle jer, der har støttet. 
Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra dine aktiviteter på Lyserød Lørdag skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Det indsamlede beløb vil blive offentliggjort her på sitet medio november, efter indbetalingerne er modtaget, og de indsamlede beløb er opgjort. De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet i alt.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv.

Det betyder, at knap 5.000 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år. Det betyder også, at vi må stå sammen og støtte hinanden for at få tallet ned.

Så støt din mors, din søsters og din venindes. Støt Brysterne. Fordi ingen bryster skal have kræft.

Tak fordi du er en Breast Friend!

Støt via MobilePay

Send valgfrit beløb til 96 64 68.

Støt via sms

Send BRYST til 1422 – og støt med 100 kr.

Støt nu

Både de store, de små og de skæve beløb tæller.

Start din egen indsamling

Start din egen indsamling og bed dit netværk om hjælp til at støtte brystkræftsagen.

Nyheder

Læs de seneste nyheder på brystkræftområdet.

Vis alle nyheder

Lyserød Lørdag

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag 3. oktober til den bedste og mest lyserøde dag på året. Som frivillig eller lokal erhvervsdrivende kan du igangsætte præcis det du har lyst til – for at samle ind til brystkræftsagen.

Pink Cup

Spil golf for den gode sag. Pink Cup spilles hvert år i golfklubber landet over, hvor der samles ind til brystkræftsagen. Alle tilmeldte klubber får en gratis turneringskasse med præmier og materialer til en festlig lyserød turnering. 

Støt Brysterne

Vær med til at gøre en forskel for Støt Brysterne. Der er mange måde at være frivillig på – du kan bl.a. oprette indsamlinger, støtte ved at købe vores forskellige produkter, stable din egen aktivitet på benene - og så kan du følge os på Facebook og Instagram.

Det går pengene til

Hver 9. kvinde i Danmark rammes af brystkræft og rigtig mange andre bliver derfor pårørende. Det vil vi gerne lave om på. Færre skal få kræft og flere skal overleve. I 2019 indsamlede vi sammen 24 mio. kr., der fordeles på forskellige forskningsprojekter. Med midlerne fra 2018 kunne vi bl.a. investere i forskning i individuel strålebehandling og kortlægning af behandling af brystkræftpatienter.

Tak til vores samarbejdspartnere

Fordi ingen bryster skal have kræft Støt nu