3.215.149 kr. indsamlet på Lyserød Lørdag 2020

3.215.149 kr. er der samlet ind til brystkræftsagen på Lyserød Lørdag 2020!

AF HJERTET TAK til de fantastiske frivillige, foreninger samt det lokale erhvervsliv der deltog på Lyserød Lørdag, og gjorde det muligt på trods af et år med store udfordringer.

Der er ingen tvivl om, at årets Lyserød Lørdag blev en noget anderledes lyserød dag på grund af corona. Det blev en dag, som krævede ekstra planlægning, stort overblik og ikke mindst særlig fokus på afstand og afspritning. Men det afholdte heldigvis ikke flere hundrede frivillige samt det lokale erhvervs- og foreningsliv i at lægge sig i selen og sætte fokus på og indsamle midler til brystkræftsagen.

TAK til alle, der bakkede op om brystkræftsagen, og igen gjorde Lyserød Lørdag til den bedste lyserøde dag på året - fordi ingen bryster skal have kræft. 

Se fordelingen af det indsamlede beløb nedenfor.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra aktiviteter på Lyserød Lørdag skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Det indsamlede beløb vil blive offentliggjort her på sitet medio november, efter indbetalingerne er modtaget, og de indsamlede beløb er opgjort. De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet i alt.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

Det, som bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. I 2018 blev der indsamlet 16,4 mio. kr. til brystkræftsagen.