Køb årets Lyserød Lørdag materialer og produkter nu!

Årets flotte materialer og produkter til din Lyserød Lørdag aktivitet er landet i webshoppen, og du kan købe dem allerede nu.

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og samtidig tiltrækker besøgende til din aktivitet. Du finder også fine t-shirts, silkesløjfer, indpakningskit, muffinsforme og meget andet.

Find inspiration

Når du køber Lyserød Lørdags materialer og produkter støtter du samtidig brystkræftsagen

Lyserød Lørdag 3. oktober 2020 - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.

Siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende indsamlings-fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement på Lyserød Lørdag er blevet til over 38 millioner kroner til brystkræftsagen. 

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan arrangere. Så uanset om man er mindre erhvervsdrivende der ønsker at lave aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter går til sagen, eller man er frivillig der vil arrangere løb, karkludestrik eller sælge kager, så kan man være med. 

Så tag udgangspunkt i det du synes er sjovest, eller er bedst til, og skab din helt eget Lyserød Lørdag event. Du er velkommen til at tage hele uge 40 i brug.

Se, hvad der sker i din by

Den 3. oktober bliver hele Danmark lyserød. Landet over går frivillige kræfter samt det lokale forenings- og erhvervsliv sammen og støtter op om brystkræftsagen ved at arrangere forskellige aktiviteter, motionstilbud, særlige lyserøde priser, tilbud og meget mere.

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag til en festdag, ved at støtte de aktiviteter, der foregår nær dig. Jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.

Se hvad der sker i din by 

Skal din butik også på kortet? 

Vil du også som lokal erhvervsdrivende samle ind til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen, så tilmeld din aktivitet og kom på det lyserøde kort.

Deltag med din virksomhed - lokalt

Som lokal virksomhed har du mulighed for at være med på den landsdækkende event, og dermed vise dine kunder, at din virksomhed er med til at bakke op om en vigtig sag. Du får samtidig mulighed for gratis at benytte Lyserød Lørdags logo i perioden, når du deltager på Lyserød Lørdag.

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere sjove og anderledes aktiviteter så som løb, Lyserød Tennislørdag, karkludestrik, kagesalg, pigefrokost og meget mere. Du kan også være med til at aktivere det lokale erhvervsliv.

Deltag med jeres handelsstandsforening

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter.

Deltag med din virksomhed - landsdækkende

Lyserød Lørdag er udelukkende en lokal aktivitet. Hvis du som landsdækkende detailkæde, producent, grossist, distributør eller lignende ønsker at støtte brystkræftsagen, er vi altid interesseret i en dialog omkring, hvordan din virksomhed vil kunne indgå i et samarbejde med Støt Brysterne. Kontakt venligst Birgitte Strand på bis@cancer.dk

Deltag som webshop eller anden internetvirksomhed

Lyserød Lørdag er udelukkende en lokal aktivitet. Hvis du som webshop eller anden internet baseret virksomhed ønsker at støtte brystkræftsagen, er vi altid interesseret i en dialog omkring, hvordan din virksomhed vil kunne indgå i et samarbejde med Støt Brysterne. Kontakt venligst Nathalie Emsø på nae@cancer.dk eller telefon 23 29 68 19

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

Det, som bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. I 2018 blev der indsamlet 16,4 mio. kr. til brystkræftsagen.