TUSINDE TAK - Lyserød Lørdag 2019 har sat ny indsamlingsrekord!

5.220.000 kr. er der samlet ind til brystkræftsagen og det er dermed det bedste resultat nogensinde. AF HJERTET TAK til de fantastiske frivillige, foreninger samt lokale erhvervsliv der deltog på Lyserød Lørdag og gjorde det muligt.

Aldrig har så mange spillet fodbold, løbet, hæklet, gået tur med hund, købt lyserøde varer, deltaget i lotteri og sunget for at støtte brystkræftsagen. Kreativiteten og det fantastiske engagementet resulterede i det rekordhøje beløb, som går til de 3 hovedformål indenfor brystkræft: forskning, patientstøtte samt oplysning. 

TAK til alle der gjorde Lyserød Lørdag til den bedste lyserøde dag - fordi ingen bryster skal have kræft. 

Se fordelingen af det indsamlede beløb nedenfor.

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

Det, som bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. I 2018 blev der indsamlet 16,4 mio. kr. til brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra dine aktiviteter på Lyserød Lørdag skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Det indsamlede beløb vil blive offentliggjort her på sitet medio november, efter indbetalingerne er modtaget, og de indsamlede beløb er opgjort. De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet i alt.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.