Lyserød Lørdag 7. oktober 2023 er for alle - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen i uge 40.

Deltag som erhverv

Som virksomhed har du mulighed for at være med på den landsdækkende event og dermed vise dine kunder, at din virksomhed er med til at bakke op om en vigtig sag. Du får samtidig mulighed for at benytte Lyserød Lørdags logoer og blive eksponeret på det lyserøde Danmarkskort.

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere sjove og anderledes aktiviteter. Du kan f.eks. arrangere en turnering, afholde en venindebrunch, lave et kagesalg eller afholde en auktion. Du kan også aktivere det lokale erhvervsliv.

Deltag som handelsstandsforening

Som city- eller handelsstandsforening kan I samle hele byens erhvervsliv omkring brystkræftsagen. I kan vise jeres støtte på en festlig måde med fællesskabende indsamlingsaktiviteter. Bliv samtidig eksponeret på det lyserøde Danmarkskort og få adgang til Lyserød Lørdags logoer.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

De indsamlede kampagnemidler fra Lyserød Lørdag, Støt Brysterne tildeles hvert år en række forskningsprojekter, som omhandler brystkræft.