Lyserød Lørdag

Tilmeldingen til Lyserød Lørdag er åben - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.

Siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende indsamlings-fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement på Lyserød Lørdag er blevet til over 41 millioner kroner til brystkræftsagen. 

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan arrangere. Så uanset om man er mindre erhvervsdrivende der ønsker at lave aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter går til sagen, eller man er frivillig der vil arrangere løb, karkludestrik eller sælge kager, så kan man være med. 

Så tag udgangspunkt i det du synes er sjovest, eller er bedst til, og skab din helt eget Lyserød Lørdag event. Du er velkommen til at tage hele uge 40 i brug.

Tilmeld dig som frivillig arrangør, lokal virksomhed eller handelsstandsforening nedenfor.

Når vi står sammen, kan det mærkes.

 

Deltag med din virksomhed - lokalt

Som lokal virksomhed har du mulighed for at være med på den landsdækkende event, og dermed vise dine kunder, at din virksomhed er med til at bakke op om en vigtig sag. Du får samtidig mulighed for gratis at benytte Lyserød Lørdags logo i perioden, når du deltager på Lyserød Lørdag.

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere sjove og anderledes aktiviteter så som løb, Lyserød Tennislørdag, karkludestrik, kagesalg, pigefrokost og meget mere. Du kan også være med til at aktivere det lokale erhvervsliv.

Deltag med jeres handelsstandsforening

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter.

Mediepartnere 2021

Lyserød Lørdag har samarbejder med flere lokalaviser i Danmark, heriblandt bl.a Jyllands-Postens Lokalaviser der er en aktiv medspiller og bindeled mellem Lyserød Lørdag arrangementer og det lokale erhvervsliv.

Læs mere og se om der er et mediesamarbejde med lokalavisen i din by.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

De indsamlede kampagnemidler fra Lyserød Lørdag, Støt Brysterne tildeles hvert år en række forskningsprojekter, som omhandler brystkræft.

Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra aktiviteter på Lyserød Lørdag skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Det indsamlede beløb vil blive offentliggjort her på sitet medio november, efter indbetalingerne er modtaget, og de indsamlede beløb er opgjort. De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet i alt.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.