Lyserød Lørdag 8. oktober

Lyserød Lørdag 8. oktober er for alle - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen i uge 40.

Siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende indsamlings-fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement på Lyserød Lørdag er blevet til over 45 millioner kroner til brystkræftsagen. 

Vi har brug for dig

- for når vi står sammen om brystkræft, kan det mærkes

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan arrangere. Så uanset om man er mindre erhvervsdrivende der ønsker at lave aktiviteter hvor f.eks. omsætning, overskud eller billetindtægter går til sagen, eller man er frivillig der vil arrangere løb, karkludestrik eller sælge kager, så kan man være med. 

Så tag udgangspunkt i det du synes er sjovest, eller er bedst til, og skab din helt eget Lyserød Lørdag event den 8. oktober. Du er også velkommen til at tage hele uge 40 i brug.

Læs mere om mulighederne som lokal virksomhed, frivillig arrangør eller handelsstands- cityforening nedenfor.

Deltag med din virksomhed - lokalt

Som lokal virksomhed har du mulighed for at være med på den landsdækkende event, og dermed vise dine kunder, at din virksomhed er med til at bakke op om en vigtig sag. Du får samtidig mulighed for gratis at benytte Lyserød Lørdags logo i perioden, når du deltager på Lyserød Lørdag.

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere sjove og anderledes aktiviteter så som løb, sportsaktiviteter, karkludestrik, kagesalg, pigefrokost og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan også være med til at aktivere det lokale erhvervsliv.

Deltag som handelsstandsforening

Som city- eller handelsstandsforening har I mulighed for at samle hele erhvervslivet omkring en sag, der berører mange danskere. I kan vise jeres opbakning og støtte på en festlig måde med sjove og fællesskabende indsamlingsaktiviteter. Bliv samtidig eksponeret som by på det lyserøde Danmarkskort.

Deltag med din virksomhed - landsdækkende

Lyserød Lørdag er udelukkende en lokal aktivitet. Hvis du som landsdækkende detailkæde, producent, grossist, distributør, webshop eller lignende ønsker at støtte brystkræftsagen, er vi altid interesseret i en dialog omkring, hvordan din virksomhed vil kunne indgå i et samarbejde med Støt Brysterne. Kontakt venligst Birgitte Strand på bis@cancer.dk

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

De indsamlede kampagnemidler fra Lyserød Lørdag, Støt Brysterne tildeles hvert år en række forskningsprojekter, som omhandler brystkræft.