Lyserød Lørdag 7. oktober 2023 er for alle - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen i uge 40.

Deltag som erhverv

Som virksomhed har du mulighed for at være med på den landsdækkende event og dermed vise dine kunder, at din virksomhed er med til at bakke op om en vigtig sag. Du får samtidig mulighed for at benytte Lyserød Lørdags logoer og blive eksponeret på det lyserøde Danmarkskort.

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at arrangere sjove og anderledes aktiviteter. Du kan f.eks. arrangere en turnering, afholde en venindebrunch, lave et kagesalg eller afholde en auktion. Du kan også aktivere det lokale erhvervsliv.

Deltag som handelsstandsforening

Som city- eller handelsstandsforening kan I samle hele byens erhvervsliv omkring brystkræftsagen. I kan vise jeres støtte på en festlig måde med fællesskabende indsamlingsaktiviteter. Bliv samtidig eksponeret på det lyserøde Danmarkskort og få adgang til Lyserød Lørdags logoer.

Køb årets Lyserød Lørdag materialer og produkter nu!

Årets flotte materialer og produkter til dine Lyserød Lørdag aktiviteter er landet i webshoppen, og du kan købe dem allerede nu.

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og samtidig tiltrækker besøgende til din aktivitet. Du finder også fine t-shirts, indpakningskit, muffinsforme og meget andet.

Som noget nyt kan du i år også købe Lyserød Lørdags digitale oppyntningspakke. I pakken får du lækkert lyserødt film- og billed-content målrettet dine Facebook, Instagram og LinkedIn-kanaler. Skab det ultimative lyserøde univers med stories, reels, coverbilleder og in feed-opslag, som du frit kan sammensætte på lige den måde, der passer ind i dit univers.

Find inspiration

Når du køber Lyserød Lørdags materialer og produkter støtter du samtidig brystkræftsagen

Se, hvad der sker i din by

Den 7. oktober bliver hele Danmark lyserød. Landet over går frivillige kræfter samt forenings- og erhvervsliv sammen og støtter op om brystkræftsagen ved at arrangere forskellige aktiviteter, motionstilbud, særlige lyserøde priser, tilbud og meget mere.

Skal din butik på kortet? 

Vil du også som erhvervsdrivende samle ind til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen, så tilmeld din aktivitet og kom på det lyserøde kort.

Tilmeld din aktivitet

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag til en festdag, ved at støtte de aktiviteter, der foregår nær dig. Se hvad der sker i din by og støt brystkræftsagen.

Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra aktiviteter på Lyserød Lørdag overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet ialt på Lyserød Lørdag.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

De indsamlede kampagnemidler fra Lyserød Lørdag, Støt Brysterne tildeles hvert år en række forskningsprojekter, som omhandler brystkræft.