Lyserød Lørdag 5. oktober 2019 - skal du være med?

Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen.

Lige siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement er blevet til over 33 millioner kroner til brystkræftsagen. 

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, så uanset om man er mindre erhvervsdrivende og ønsker at samle gågaden til lyserød folkefest, eller om man er frivillig og vil sælge småkager i den gode sags tjeneste, så kan man være med. 

Så tag udgangspunkt i det du synes er sjovest, eller er bedst til, og skab din helt eget Lyserød Lørdag event.

Køb årets Lyserød Lørdag materialer og produkter nu!

Årets flotte materialer til din Lyserød Lørdag aktivitet er landet i Webshoppen, og du kan købe dem allerede nu.

Køb materialer

Pynt din virksomhed op med Lyserød Lørdag materialer, så du vækker opsigt og samtidig tiltrækker besøgende til din aktivitet. Du finder også  fine t-shirts, silkesløjfer, indpakningskit, muffinsforme og meget andet.

Find inspiration

Når du køber Lyserød Lørdags materialer og produkter støtter du samtidig brystkræftsagen

Se, hvad der sker i din by

Den 5. oktober bliver hele Danmark lyserød. Landet over går frivillige kræfter samt det lokale forenings- og erhvervsliv sammen og støtter op om brystkræftsagen ved at arrangere forskellige aktiviteter, motionstilbud, særlige lyserøde priser, tilbud og meget mere.

Vær med til at gøre Lyserød Lørdag til en festdag, ved at støtte de aktiviteter, der foregår nær dig. Jo flere vi er, jo bedre bliver Lyserød Lørdag.

Se hvad der sker i din by 

Skal din butik også på kortet? 

Vil du også som lokal erhvervsdrivende samle ind til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen, så tilmeld din aktivitet og kom på det lyserøde kort.

Tilmeld din aktivitet

Deltag med din virksomhed - lokalt

Med Lyserød Lørdag kan du give dine kunder en anderledes oplevelse, ligesom der kan være specielle lyserøde tilbud, der øger omsætningen. Du kan pynte op med flag, balloner, plakater og vimpler, så din aktivitet bliver endnu mere synlig. Vil du høre mere kontakt lyseroedloerdag@cancer.dk

Deltag som frivillig

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events, eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Deltag med din virksomhed - landsdækkende

Lyserød Lørdag er udelukkende en lokal aktivitet. Hvis du som landsdækkende detailkæde, producent, grossist, distributør eller lignende ønsker at støtte brystkræftsagen, er vi altid interesseret i en dialog omkring, hvordan din virksomhed vil kunne indgå i et samarbejde med Støt Brysterne. Kontakt venligst Birgitte Strand på bis@cancer.dk

Deltag som webshop eller anden internetvirksomhed

Lyserød Lørdag er udelukkende en lokal aktivitet. Hvis du som webshop eller anden internet baseret virksomhed ønsker at støtte brystkræftsagen, er vi altid interesseret i en dialog omkring, hvordan din virksomhed vil kunne indgå i et samarbejde med Støt Brysterne. Kontakt venligst Camilla Schmidt på cks@cancer.dk

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

Det, som bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. I 2017 blev der indsamlet 17,6 mio. kr. til brystkræftsagen.

Indbetalinger

Du kan stadig indbetale beløb fra dine aktiviteter på Lyserød Lørdag

Det indsamlede beløb skal overføres til nedenstående konto. Husk at notere virksomhedsnavn, by og aktivitet i oplysningsfeltet.

Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.