Tusinde TAK for en fantastisk Lyserød Lørdag 2020

Tusinde TAK for en fantastisk Lyserød Lørdag. På trods af at Lyserød Lørdag har været særligt udfordret i år pga. corona, så blev det stadigvæk en smuk lyserød fest for brystkræftsagen. Mange gågader, torve og butikker var svøbt ind i lyserødt, og alle gjorde sig ekstra umage med sikkerheden. AF HJERTET TAK til de fantastiske frivillige, foreninger samt lokale erhvervsliv der deltog på Lyserød Lørdag og gjorde det muligt.

Vi er nu igang med at opgøre Lyserød Lørdag, og vil i starten af november have et samlet resultat.

Lyserød Lørdag indbetaling

Det indsamlede beløb fra aktiviteter på Lyserød Lørdag skal overføres til nedenstående konto eller MobilePay. Husk at notere afsender og by i kommentarfeltet.

Bank:
Reg. nr.: 3001
Kontonr.: 00 10 45 49 99

MobilePay:
45 92 36

Det indsamlede beløb vil blive offentliggjort her på sitet medio november, efter indbetalingerne er modtaget, og de indsamlede beløb er opgjort. De indsamlede beløb offentliggøres pr. by og hvad der er indsamlet i alt.

Vær venligst opmærksom på, at donationer på Lyserød Lørdag ikke er fradragsberettiget.

Køb årets Lyserød Lørdag produkter

Årets flotte Lyserød Lørdag produkter som t-shirts, silkesløjfer, indpakningskit, muffinsforme og meget andet kan stadig købes i webshoppen.

Bemærk, at levering sker i uge 41.

Find inspiration

Når du køber Lyserød Lørdags materialer og produkter støtter du samtidig brystkræftsagen

Forskningen inden for brystkræft har de seneste 25 år medført afgørende fremskridt. Dobbelt så mange overlever sygdommen, og dem der får tilbagefald, lever længere. Men vi er ikke i mål endnu. Vi har derfor forsat brug for jeres opbakning til Lyserød Lørdag. 

Nyheder

Vis alle nyheder

Om brystkræft

Fakta om brystkræft. Hvorfor får man brystkræft og hvad kan man selv gøre for at undgå at blive ramt ?

Det går pengene til

Det, som bliver samlet ind det ene år, bliver brugt det efterfølgende år. I 2018 blev der indsamlet 16,4 mio. kr. til brystkræftsagen.