Det kan du som frivillig

Kun fantasien sætter grænser – du kan, hvad du vil.

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events, eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen.

Som frivillig kan man vælge forskellige roller på eventen. Rollerne kan naturligvis kombineres, og du bestemmer selv, i hvilket omfang du vil deltage.

Som byarrangør hjælper du med at engagere det lokale erhvervsliv.  Som eventarrangør kan du arrangere en eller flere aktiviteter, for at samle ind til brystkræftsagen.

Find inspiration til lyserøde aktiviteter i vores idékatalog

Eventarrangør

Som eventarrangør på Lyserød Lørdag har du mulighed for at afholde en eller flere aktiviteter i dit lokalområde. Du har frie rammer til at lave lige præcis den aktivitet, som du tror, vil kunne skabe opmærksomhed og indsamle penge til brystkræftsagen. 

Brænder du for en særlig sport, kan du arrangere en turnering eller en særlig opvisning og tilføre den et lyserødt skær. Eller du kan stable et loppemarked, biografevent eller en pigefrokost på benene - alt sammen i den gode sags tjeneste. Måske kan strikkeklubben lokkes til at strikke kreationer til videresalg, eller hundene skal luftes til en 'pink dogwalk'. Mulighederne på Lyserød Lørdag er uendelige.

Tilmeld dig som arrangør og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere.

Brænder du for en bestemt sport, eller har din by et særligt hold?

Som eventarrangør kan du vælge at inddrage din yndlings-sportsklub eller byens sportshold, og på denne måde bakke op om den lyserøde sag. For uanset om du ror kajak, rider, danser, spiller fodbold eller noget helt femte, så er der masser af muligheder for at stable et lyserødt arrangement på benene. Brug Lyserød Lørdag til at sætte ekstra fokus på din yndlingssport og samtidig samle ind til brystkræftsagen.

Byarrangør

Din primære rolle som byarrangør er at introducere Lyserød Lørdag for det lokale erhvervsliv og inspirere dem til at deltage. Erhvervslivet bestemmer selv, hvordan de vil deltage i Lyserød Lørdag, men du kan bidrage med gode idéer til, hvordan de kan indsamle penge til brystkræftsagen og samtidig selv få fordele af at deltage.

Som byarrangør kan du gratis rekvirere foldere rettet mod erhvervslivet til uddeling samt et eksemplar af de materialer, erhvervslivet kan købe til oppyntning. Begge dele kan medbringes, når du henvender dig til erhvervslivet for at fortælle om Lyserød Lørdag.Du bliver naturligvis klædt på til rollen med vejledning og gode tips.

Tilmeld dig som arrangør, og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, blive inspireret, få din by på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget andet.

Få ideer til din Lyserød Lørdag

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen. Bliv inspireret og find sjove og anderledes idéer til lyserøde aktiviteter i idékataloget.

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane. Og det kunne mærkes.

Invitér til Pink Party

Vil du være med til at afholde den sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde velgørenhedsmiddag for dine venner og/eller familie?
Invitér til Pink Party – en hyggelig dag med dem, du holder af, til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne.

Inspiration