Det kan du som frivillig

Kun fantasien sætter grænser – du kan, hvad du vil.

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes events, eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen.

Som frivillig kan man vælge forskellige roller på eventen. Rollerne kan naturligvis kombineres, og du bestemmer selv, i hvilket omfang du vil deltage.

Som byarrangør hjælper du med at engagere det lokale erhvervsliv.  Som eventarrangør kan du arrangere en eller flere aktiviteter, for at samle ind til brystkræftsagen.

Når vi står sammen, kan det mærkes.

Tilmed dig som frivillig arrangør her

Byarrangør

Din primære rolle som byarrangør er at introducere Lyserød Lørdag for det lokale erhvervsliv og inspirere dem til at deltage. Erhvervslivet bestemmer selv, hvordan de vil deltage i Lyserød Lørdag, men du kan bidrage med gode idéer til, hvordan de kan indsamle penge til brystkræftsagen og samtidig selv få fordele af at deltage.

Som byarrangør kan du gratis rekvirere foldere rettet mod erhvervslivet til uddeling samt et eksemplar af de materialer, erhvervslivet kan købe til oppyntning. Begge dele kan medbringes, når du henvender dig til erhvervslivet for at fortælle om Lyserød Lørdag.Du bliver naturligvis klædt på til rollen med vejledning og gode tips.

Tilmeld dig som arrangør, og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, blive inspireret, få din by på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget andet.

Eventarrangør

Som eventarrangør på Lyserød Lørdag har du mulighed for at afholde en eller flere aktiviteter i dit lokalområde. Du har frie rammer til at lave lige præcis den aktivitet, som du tror, vil kunne skabe opmærksomhed og indsamle penge til brystkræftsagen. 

Brænder du for en særlig sport, kan du arrangere en turnering eller en særlig opvisning og tilføre den et lyserødt skær. Eller du kan stable et loppemarked, biografevent eller en pigefrokost på benene - alt sammen i den gode sags tjeneste. Måske kan strikkeklubben lokkes til at strikke kreationer til videresalg, eller hundene skal luftes til en 'pink dogwalk'. Mulighederne på Lyserød Lørdag er uendelige.

Tilmeld dig som arrangør og kom ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere.

Få ideer til din Lyserød Lørdag

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen. Bliv inspireret og find sjove og anderledes idéer til lyserøde aktiviteter i idékataloget.

Lyserød Tennislørdag

Vil du gøre jeres tennisbaner lyserøde og lave den sjoveste og mest betydningsfulde tennisturnering? Nu har du mulighed for at arrangere en lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag og brystkræftsagen og samtidig styrke fællesskabet i din klub.

Invitér til Pink Party

Vil du være med til at afholde den sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde velgørenhedsmiddag for dine venner og/eller familie?
Invitér til Pink Party – en hyggelig dag med dem, du holder af, til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne.

Inspiration

Frivillige, erhverv og handelsstandsforening i tæt samarbejde

I storcenteret, på hovedgaden og i butikkerne. Uanset hvilken retning øjet så, var der lyserødt. For i Lyngby havde frivillige, Handelsforeningen og Lyngby Storcenter sammen meldt sig under den lyserøde fane. Og det kunne mærkes.

Lyserød Tennislørdag i Faaborg Tennisklub

’Vi kan kun anbefale alle andre at deltage i Lyserød Tennislørdag. Det skaber et godt sammenhold og giver gejst til tennisklubben’, Faaborg Tennisklub.

Pink Karate på Lyserød Lørdag

I oktober måned 2018 trænede medlemmerne af karateklubben Shingoryu i Nakskov med lyserødt bælte.

Mediepartnere 2021

Lyserød Lørdag har samarbejder med flere lokalaviser i Danmark, heriblandt bl.a Jyllands-Postens Lokalaviser der er en aktiv medspiller og bindeled mellem Lyserød Lørdag arrangementer og det lokale erhvervsliv.

Læs mere og se om der er et mediesamarbejde med lokalavisen i din by.