Det kan du som frivillig

Kun fantasien sætter grænser – du kan, hvad du vil.

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes aktiviteter - eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen.

Som frivillig kan man vælge forskellige roller på eventen. Som 'byarrangør' hjælper du med at engagere det lokale erhvervsliv i Lyserød Lørdag. Som 'eventarrangør' kan du arrangere en eller flere aktiviteter, for at samle ind til brystkræftsagen. .

Find inspiration til lyserøde aktiviteter i vores idékatalog

Eventarrangør

Som eventarrangør på Lyserød Lørdag har du mulighed for at afholde en eller flere aktiviteter i dit lokalområde. Du har frie rammer til at lave lige præcis den aktivitet, som du tror, vil kunne skabe opmærksomhed og indsamle penge til brystkræftsagen. 

Brænder du for en særlig sport, kan du arrangere en turnering eller en særlig opvisning og tilføre den et lyserødt skær. Eller du kan stable et loppemarked, biografevent eller en pigefrokost på benene - alt sammen i den gode sags tjeneste. Måske kan strikkeklubben lokkes til at strikke kreationer til videresalg, eller hundene skal luftes til en 'pink dogwalk'. Mulighederne på Lyserød Lørdag er uendelige.

Tilmelding åbner ultimo maj 2023.

Når du tilmelder dig som arrangør, kommer du ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen i vores vejledning, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere.

Brænder du for en bestemt sport, eller har din by et særligt hold?

Som eventarrangør kan du vælge at inddrage din yndlings-sportsklub eller byens sportshold, og på denne måde bakke op om den lyserøde sag. For uanset om du ror kajak, rider, danser, spiller fodbold eller noget helt femte, så er der masser af muligheder for at stable et lyserødt arrangement på benene. Brug Lyserød Lørdag til at sætte ekstra fokus på din yndlingssport og samtidig samle ind til brystkræftsagen.

Invitér til Pink Party

Vil du arrangere og afholde den sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde velgørenhedsmiddag for dine venner og/eller familie?
Invitér til Pink Party – en hyggelig dag med dem, du holder af, til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne.

Byarrangør

Din primære rolle som byarrangør er at introducere Lyserød Lørdag for det lokale erhvervsliv og inspirere dem til at deltage. Erhvervslivet bestemmer selv, hvordan de vil deltage i Lyserød Lørdag, men du kan bidrage med gode idéer til, hvordan de kan indsamle penge til brystkræftsagen og samtidig selv få fordele af at deltage.

Som byarrangør kan du gratis rekvirere foldere rettet mod erhvervslivet til uddeling. Folderene kan medbringes, når du henvender dig til erhvervslivet for at fortælle om Lyserød Lørdag. Du bliver naturligvis klædt på til rollen med vejledning og gode tips.

Tilmelding åbner ultimo maj 2023.

Når du tilmelder dig som arrangør, kommer du ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du kan læse endnu mere om arrangørrollen, bestille materialer, blive inspireret, få din by på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget andet.

Inspiration

Henriette maler byen lyserød

Hvert år i oktober trækker Bjæverskov i lyserøde klæder. Bag den populære byfest står Henriette Løve, 47 år gammel og mor til fire drenge på otte-17 år. Hun lever på ottende år med uhelbredelig brystkræft. Med kæmpe opbakning fra lokalsamfund, familie og venner planlagde Henriette sidste år sin syvende Lyserød Lørdag for at samle ind til Støt Brysterne.

Bente trådte til som mor for venindes datter

Bente kastede sig over Lyserød Lørdag som ny frivillig i 2021, og valget var ligetil. For 15 år siden døde hendes nære veninde af underlivs- og brystkræft og efterlod sig en forældreløs datter, som Bente tog til sig. Den 9. oktober 2021 stod de to sammen på torvet i Næstved til Lyserød lørdag for at samle ind til brystkræftsagen.

Få ideer til din Lyserød Lørdag

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen. Bliv inspireret og find sjove og anderledes idéer til lyserøde aktiviteter i idékataloget.