Ung kræft i

MØD OS

Vi har grupper i København, Næstved, Roskilde, Odense, Vejle, Aabenraa/Sønderborg, Esbjerg, Herning, Skive, Århus og Aalborg. KOM OG VÆR MED ♥ Vi har bedt gruppelederne og ildsjælene om at fortælle lidt om dem selv, og hvorfor de brænder for at gøre en forskel i Ung kræft.

UNG KRÆFT AABENRAA/SØNDERBORG

Ditte

DITTE. GRUPPELEDER I AABENRAA/SØNDERBORG

Hvem er du?

Jeg hedder Ditte, er 33 år og bor i Sønderborg. Jeg er uddannet materialist og kosmetolog og arbejder til dagligt i Matas. Jeg fik konstateret modermærkekræft med spredning til lymfen i januar 2014, var igennem to operationer og blev efterfølgende erklæret sygdomsfri. Jeg havde på det tidspunkt ikke noget kendskab til Ung kræft, men vidste hvor vigtigt det var at have nogen ligesindede at tale med. Så jeg kontaktede Kræftens Bekæmpelse og kom via dem i forbindelse med Ung kræft Aabenraa/Sønderborg.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Det betyder meget for mig at være en del af Ung kræft, da man altid har nogen, man kan snakke med og spørge til råds. Nogen man kan dele sine erfaringer, bekymringer og tanker med. De forstår, hvad man taler om, og hvordan man har det, uden man behøver at sige så meget. Jeg nyder alle de sjove og hyggelige timer, vi har sammen, hvor vi kan dele glæder og sorger med hinanden. Jeg håber, at vi med Ung kræft kan være med til at forhindre, at så mange unge føler sig alene og ensomme, når de bliver ramt af sygdommen. Ung kræft har et helt unikt bånd og sammenhold.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at nyde og leve livet fuldt ud, mere end nogensinde før. Jeg glæder mig over de små ting hverdagen, ting man nogle gange glemmer at værdsætte. Jeg holder af at hjælpe og være der for andre, så derfor giver det rigtig god mening for mig at være en del af Ung kræft.
Jeg elsker at bruge tid sammen med de mennesker, jeg holder af. Min familie og mine venner betyder alt for mig. 
Vigtigst af alt, brænder jeg for at være i live <3

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig om alt, hvis du har brug for at snakke, eller hvis du har spørgsmål om Ung kræft.

 

JASMIN. ILDSJÆLD I AABENRAA/SØNDERBORG

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jasmin (f. 1984) Jeg bor i Broager med mine 2 børn. Jeg fik konstateret et sarkom i bughulen i juni 2017. Her har de fjernet en tumor på 3,9 kg. Jeg blev opereret på Århus universitetshospital, og min sidste operation ligger tilbage i november ’17 hvor der var mistanke om spredning, og der er blevet taget noget prøver fra lymferne i lungerne. Jeg er født og opvokset i Tyskland, men har de seneste 8 år boet i Danmark. Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent og har været ansat på et plejehjem. Men grundet mit sygdomsforløb har de opsagt mig. Derfor vil jeg finde andre veje nu. Jeg er et meget aktiv menneske der dyrker meget sport.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Da jeg fik kræft, vidste jeg ikke at Ung kræft fandtes. Først igennem min psykolog fra Kræftens Bekæmpelse fik jeg det at vide.  Det var rigtig svært for mig da jeg fik diagnosen. Min verden faldt fra hinanden. Til et arrangement i Århus lærte jeg Ditte (gruppeleder i Sønderborg/Aabenraa) at kende gennem nogle fælles venner. Vi kom til at snakke om kræft og om gruppen, og så sagde hun: ”du skal da bare være med hos os”. Det kom jeg så. Det har jeg ikke fortrudt. Der er et fantastisk sammenhold i gruppen og man sidder et eller andet sted lidt i ”samme båd” Man forstår hinanden. Jeg har lært mange fantastiske nye mennesker at kende.

Mit første møde med andre kræftramte var Ung kræft Landsmødet i Vejle. Efter denne FANTASTISKE weekend stod det klart for mig, at jeg også godt kunne tænke mig at engagere mig som ildsjæl.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder meget for at udfordre mig selv (nogle gange andre) fysisk. Inden operationen løb jeg en del. Nu er jeg ved at være i ok fysisk form igen. I 2018 skal jeg deltage i nogle løb, og jeg skal deltage i min første triatlon. Det er vigtig for mig at mine medmennesker har det godt. Jeg hjælper hvor jeg kan. Jeg har et stort omsorgsgen. At kunne være der for andre med råd, hjælp, knus/kram støtte etc. giver mig en tilfredsstillelse.

Blandt andet har jeg lært en sød ung kvinde at kende gennem Ung kræft der har søgt noget behandling i Tyskland. Men hun kunne ikke tysk. Da jeg er født tysker stod det klart for mig, at her kunne jeg selvfølgelig hjælpe. Så jeg kørte med hende til Tyskland for at være tolk så hun kunne få den ønskede behandling.

Og så brænder jeg for at nyde LIVET !

Hvad kan man kontakte dig om?

Man kan kontakte mig om alt. Stort som småt og jeg vil gøre mit for at hjælpe vedkommende videre. Og hvis der bare skal et øre til for at komme af med nogle frustrationer, så er det dét man kontakter mig for. Vi står sammen og ingen skal være alene.

Linet

LINET. ILDSJÆL I AABENRAA/SØNDERBORG 

Hvem er du?

Jeg hedder Linet (f. 1986) og bor nær Gråsten sammen med min mand og to børn. Jeg arbejder til dagligt på et psykiatrisk botilbud hvor min prima opgave er den medicinske del. Jeg fik konstateret brystkræft med spredning til lymfer i 2015 og modtog 15x kemo, 25x stråler og to støre operationer.

Jeg er kræft fri den dag i dag ♥

Ung kræft blev mit fristed og stedet med forståelse og empati, netværk og grin. Det er blevet et af de steder jeg 100% kan være mig selv. Ung kræft, har givet mig smil, grin og gode venner.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

For mig betyder det sociale liv meget. At mødes med andre i samme båd gav mig bare så meget. Her var jeg ikke mere syg end nogen andre. Vi kunne dele ud af råd og vejledning omkring de ting der kan være en udfordring/bekymring og vi kan glæde os over hinandens "tommel op" historier. Ung kræft gav mig slagkraft -og det var kraft på den fede måde.

Hvad brænder du for?

Jeg holder meget af at være noget for andre. Så det at være en del af Ung kræft har stor betydning for mig. Jeg brænder for livet, for det er ikke givet. Jeg tror på lykken og drømmer om håbet. Jeg brænder for at give min familie og jeg de bedste minder med på vores vej.
Ingen skal stå alene eller mærke ensomheden i en svær situation som cancer er. 
Lige så brænder jeg for god energi og lækker mad. 

Hvad kan man kontakte dig om? 

Alt hvad du har på hjertet. Intet er for stort eller for småt. Jeg er ikke berøringsangst overfor emner der kan virke tunge, og samtidig har jeg let til latter i en givet situation. Pårørende er også velkommne til at kontakte mig.  

 

 
 

 

 

 

 

Jasmin

 

 

KONTAKT UNG KRÆFT AABENRAA/SØNDERBORG
 

ungkraeft.soenderborg@hotmail.com 

FIND OS PÅ FACEBOOK

UNG KRÆFT AALBORG

Julie og Line

LINE. GRUPPELEDER I AALBORG


Hvem er du?

Jeg hedder Line (f. 1989). Jeg er Ph.d. studerende på Aalborg Universitet, hvor jeg forsker i, hvordan smerte udvikler sig. Jeg fik i november 2014 konstateret lymfekræft og har fået strålebehandling.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Da jeg blev syg, følte jeg, at jeg var det eneste unge menneske med kræft. Derfor betød det rigtigt meget for mig, da jeg blev introduceret for Ung kræft, hvor jeg igen kunne føle mig normal. Her kunne jeg tale om alt, for de forstod, hvad det var, jeg havde været igennem. Jeg har igennem Ung kræft mødt en hel masse fantastiske mennesker, som altid kan få én i godt humør, hvis man har en dårlig dag. Noget af det mest fantastiske ved Ung kræft er, at man kan komme, som man er, uanset om man er i godt humør, eller om man har en virkelig dårlig dag. Alle har været der selv og ved, hvad det er, man går igennem. Der er ingen, der ser skævt til én, eller siger ”jamen, du er jo rask nu”. 

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at kunne gøre livet bare lidt nemmere for andre unge med kræft, som har stået med de samme tanker og den samme frygt, som jeg selv stod med, da jeg blev syg. Vi kan ikke selv gøre for, at vi er havnet i situationen, men man kan prøve på at være glad og se de lyse sider og positive ting. Ved at hjælpe andre hjælper jeg også mig selv videre.

Hvad kan man kontakte dig om?

Man kan kontakte mig om alt angående Ung kræft - det er at høre om Ung kræft, og når man bare har brug for en snak om det at være ung med kræft. Og hvis ikke jeg kan hjælpe, vil jeg gøre mit bedste for at finde én som kan hjælpe.

Har du et særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Jeg kan gøre alt til en fest, og jeg kan altid finde en anledning til at fejre noget. Og så er jeg fantastisk til at bage; bare spørg de andre i min gruppe om, hvem der skal bage til vores stafet for livet!

JULIE. ILDSJÆL I AALBORG

Hvem er du?

Jeg hedder Julie og er 26 år gammel. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste, og arbejder som kemiingeniør i Frederikshavn. Jeg er forhenværende fitness-tosse, og holder mig i dag aktiv med svømning og lange gåture. I min fritid elsker jeg at være kreativ, og jeg er konstant på udkig efter nye og spændende projekter.

I 2015 opdagede min kæreste en knude i mit højre skulderled, som efter 7 måneder og et utal af lægesamtaler, blev diagnosticeret til stadie 2 bløddelsarkom kræft. Min behandling omfattede 2 operationer efterfulgt af 30 strålebehandlinger, 12 kemobehandlinger som forbehandling.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Hele mit behandlingsforløb fandt sted i Aarhus langt væk fra Aalborg og alt hvad jeg kender. Da jeg på intet tidspunkt var tilknyttet et socialt fællesskab i Aarhus, med andre unge i samme situation, blev mit sygdomsforløb meget isoleret. Jeg har ikke kunne bearbejde min sorg og det liv jeg sagde farvel til, før jeg blev sat over for ”ligesindede” med tilsvarende livserfaringer som mig selv.

Fællesskabet i Ung kræft hjælper mig med at bekæmpe kræftens psykologiske magt, og min frygt for tilbagefald erstattes af et håb om at alt nok skal gå. Det fællesskab vil jeg gerne være en del af og ikke mindst bidrage til.

Hvad brænder du for?

Jeg elsker at udfordre mig selv og skubbe lidt til mine egne grænser. Jeg har altid dyrket meget sport, men de seneste to år har jeg måttet finde nye interesseområder og mål. Det har resulteret i at jeg kan kalde mig selv bjergbestiger – en kæmpe oplevelse.

Jeg er selvudnævnt hyggespreder og det er vigtigt at folk omkring mig har det godt. Jeg hjælper til hvor jeg kan. Om det er med en kage, et kram eller et klap på skulderen, så er jeg klar.

Hvad kan man kontakte dig om?

Man kan kontakte mig om Ung kæft, alting eller ingenting. Jeg lytter gerne og råder hvis det står i min magt.

Har du et særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Jeg ser ikke mig selv som specielt talentfuld, men jeg er god til at holde hovedet højt! Jeg er udstyret med et sæt bredde skuldre som kan bære en del. Jeg god til at se det positive i selv de mest negative situationer, og få folk til at føle sig godt tilpas.


KONTAKT UNG KRÆFT AALBORG

ungkraeftaalborg@hotmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK

UNG KRÆFT ESBJERG

Alice.

ALICE. GRUPPELEDER I UNG KRÆFT ESBJERG.

Hvem er du? 

Mit navn er Alice (f. 1985). Jeg  bor i en lille by mellem Esbjerg og Kolding sammen med min kæreste, vores to børn og alle vores dyr. Jeg bruger gerne min fritid udendørs - gerne i skoven eller ved stranden. Er meget social anlagt, så nyder også at invitere venner og familie til spisning og hygge.


Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Ung kræft er en gruppe, man helst ikke vil være medlem af!! Men det er samtidig også et fantastisk sted med mange fantastiske mennesker, god stemning og et helt unikt fællesskab. Er sted hvor man kan sænke sine parader, og bare være den, man er. Og det vil jeg rigtig gerne hjælpe med at føre videre.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for min familie! Og for mig selv! Livet er en gave uden byttemærke, så får du tildelt nogle kort, du ikke er tilfreds med, ja så kan de ikke byttes. Det er op til dig at finde ud af at få de kort til at tælle alligevel! Og det vil jeg rigtig gerne kunne hjælpe med.

Jeg brænder for at gøre en forskel. Jeg har selv oplevet det at få de lortekort, man ikke ved, hvad man skal stille op med. Og det har netop Ung kræft hjulpet mig med at finde ud af. Og det vil jeg gerne give videre.

Hvad kan man kontakte dig om?

I Ung kræft holder vi fast i, at intet er for stort eller småt at snakke om. Så du kan selvfølgelig også hive fat i mig, hvis du har noget på hjerte. Hvis det er udenfor mine​ kompetencer, så skal jeg nok gøre mit bedste for at hjælpe dig videre.


Har du et særligt talent?

Jeg er et positivt menneske, og kan finde noget godt i de fleste ting. Og så kan jeg tænde en lighter med mine tæer.

Martin.

MARTIN. ILDSJÆL I UNG KRÆFT ESBJERG.

Hvem er du?

Jeg hedder Martin. Jeg er 33 år, har haft lymfekræft og arbejder som maskinmester.


Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Det er jeg, fordi jeg har nydt gruppen og gerne vil hjælpe til.

 

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for min familie, sejlads og mit håndværk.

 

Har du nogen særlige talenter? Hvis ja, hvad er det?

Vil ikke mene jeg har nogle særlige talenter, er bare normalt kedelig :) 

KONTAKT UNG KRÆFT ESBJERG

ungkraeftesbjerg@gmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK!

UNG KRÆFT HERNING

JAKOB. GRUPPELEDER. HERNING 

 

Hvem er du?

Jeg hedder Jakob Bach Hermann (f. 1991). Jeg fik konstateret lymfekræft i august 2013. Jeg var 21 år, og lymfekræften var på stadie ét. Jeg blev opereret to gange. Anden gang, fordi der gik betændelse i mit sår. Jeg fik tre kemobehandlinger og 15 strålebehandlinger. Jeg fik nedfrosset sæd, da der er en risiko for, at kemoen gør mig steril.

Jeg har mistet min far på grund af kræft i 2009, så jeg har sygdommen tæt inde på livet.

Jeg er faglært landmand, men efter alt det, jeg har været igennem, har jeg fundet ud af, at jeg vil noget andet. Nu regner jeg med at ville uddanne mig til fysioterapeut.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

En dag mærkede jeg en knude på halsen. Det var kræft og var ikke lige det, jeg havde brug for. Jeg følte mig virkelig som "Jakob alene i verden." 

Jeg har gået til Krop og Kræft i Herning og til psykolog, og det var dér, jeg hørte om Ung kræft. Jeg har brugt gruppen i Århus lige indtil, vi fik oprettet gruppen her i Herning.

Det har været helt fantastisk at møde så mange skønne mennesker, som virkelig forstår én i alle nedturene og de problemer, som vennerne ikke forstår.

Jeg vil gerne hjælpe andre unge, som er i samme båd som mig. Den oplevelse, jeg har fået, vil jeg dele med andre, der også er ramt, så vi i fællesskab kan "vinde" på at have været syg.

Hvad brænder du for?

Jeg har et omsorgsgen og kan godt lide at hjælpe andre. Jeg vil arbejde for, at vi i Ung kræft Herning når ud til en masse unge kræftramte, så de ikke føler sig alene. De skal vide, vi er her.

Jeg er også blevet helt vildt glad for at træne, efter jeg begyndte i Krop og Kræft. Det styrker selvtilliden og giver et frirum. Og så brænder jeg for fodbold.

Hvad kan man kontakte dig om?

Alt. Der er ikke noget, der er for stort eller småt. Hvis jeg ikke kan hjælpe, skal jeg nok finde frem til en anden, som kan.

Johan og Jakob

Jakob i Etiopien

 

 


Har du er særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Jeg er god til at lytte og vil gerne hjælpe andre. Og så er jeg altid klar på en snak om fodbold!

KONTAKT UNG KRÆFT HERNING 

ungkraeftherning@gmail.com 

FIND OS PÅ FACEBOOK

UNG KRÆFT KØBENHAVN


Simone


SIMONE. GRUPPELEDER I KØBENHAVN.


Hvem er du?

Jeg hedder Simone (f. 1989) og læser jura på KU. Derudover arbejder jeg på et advokatkontor. Jeg er ret vild med mit studie, men når det bliver lidt for kedeligt, elsker jeg at se fodboldkampe (helst live), spise god mad og ikke mindst at rejse langt væk til spændende destinationer.

Mit sygdomsforløb kan opsummeres ret kort: Jeg fik konstateret tarmkræft i foråret 2012. Jeg var både heldig og uheldig, idet knuden desværre sad så langt nede, at jeg fik anlagt en permanent stomi, men fordi kræften ikke havde spredt sig, blev jeg ikke yderligere behandlet. Mit sygdomsforløb har således været relativt kort, men min krop bliver ikke den samme igen, hvilket jeg nu har sluttet helt fred med.

Hvorfor er du engageret i Ung Kræft?

På landsmødet oplevede jeg et meget unikt fællesskab, åbenhed og ærlighed, som gav mig lyst til at have mest muligt med alle Ung Kræfts skønne mennesker at gøre. Og derfor er jeg blevet gruppeleder. Ung kræft er i mine øjne et helt fantastisk tiltag, hvor der er plads til alle tanker og følelser, og hvor der bliver sat lidt ekstra pris på livet – det er virkelig fantastisk!


Hvad brænder du for?

Jeg brænder for stort set alt, hvad jeg laver, og foretrækker at gøre ting, der gør mig glad. Jeg elsker mit studie, mine venner og min familie. Jeg elsker lækker mad, slik og kager. Jeg elsker at rejse og udfordre mig selv. Jeg elsker at grine til tårerne triller ned af mine kinder. Det er den største kliché, men jeg brænder egentlig bare for livet og prøver at få mest muligt ud af det.


Har du et særligt talent?

Jeg kan desværre ikke prale af de store sportslige færdigheder, men jeg synes, at de ting, jeg har været igennem i min relativt unge alder, har gjort, at jeg kan prale af en vis livserfaring, som ikke så mange andre jævnaldrende besidder. Dét gør, at jeg forstår mig på mange forskellige slags mennesker og situationer, og jeg er god til at lytte og give råd og vejledning.

Christine

CHRISTINE. ILDSJÆL I KØBENHAVN.

Hvem er jeg:

Jeg hedder Christine (f. 1981) og læser kandidatuddannelse i Generel pædagogik. Er oprindeligt læreruddannet og har i mange år arbejdet i fritids- og ungdomsklub. Er gift og har to drenge. Elsker friluftsliv og kreativ udfoldelse med skøre og skæve materialer.

Hvorfor er du engageret i Ung Kræft?

Jeg fik brystkræft i 2015, samtidig med at jeg var gravid med mit andet barn. Der var nedslående få tilbud til kræftramte under 40 år. Jeg fandt dog frem til Ung Kræft og meldte mig ind med det samme. Selvom jeg ikke kunne overskue at møde op til arrangementerne i starten, var det dejligt at vide at jeg havde muligheden. Da jeg endelig kastede mig ud i det, var det skønt at opleve fællesskabet og tilhørsforholdet uanset om man var i starten af sit sygdomsforløb, midt i det hele eller var kommet ud på den anden side. Det er rart at have et netværk der VED hvordan man har det, og hvor man ikke altid behøver forklare, eller snakke om sygdom, men hvor der også er plads til ikke kun at være patient, men bare at være menneske.

Hvad brænder du for?

At give unge et frirum i et liv hvor sygdom har sat dagsordenen, for ingen skal føle sig alene eller ensomme.

Hvad kan man kontakte dig om?

Stort og småt, det behøver ikke nødvendigvis omhandle noget presserende eller sygdomsrelateret, men kan være en ventil hvis man har brug for et sted at læsse af.

Har du et særligt talent?

Jeg har i mange år arbejdet med børn, unge og voksne i mange sammenhænge og føler mig ret godt kørende når det handler om at skabe relationer mellem mennesker. Derudover kan jeg sy en taske i cykelslanger og tale 10 ord på tegnsprog.


Lise

LISE. ILDSJÆL I KØBENHAVN.


Hvem er du?

Jeg hedder Lise (f. 1981), og er vaske ægte fynbo, som nu leger lidt københavner.
Jeg bor nu på Amager sammen med min kæreste. Og arbejder som restaurantchef på en Jensen's Bøfhus. Udover det er jeg total tosset med teater og musicals. Og elsker at synge og danse :-) 

Her er lidt om mit sygdomsforløb: Jeg blev i december 2012 opereret for forstadier til brystkræft og fik en primær rekonstruktion. Desværre fandt de i det væv, de havde taget ud, at jeg havde brystkræft alligevel. Jeg skulle derfor have kemo, stråler, herceptin og antihormon. Inden alt dette fik jeg fjernet min ene æggestok og frosset den ned - hvis nu mine æggestokke tog skade af kemo. Jeg har siden fået fjernet mit raske bryst forebyggende og venter nu på at blive bygget færdig af de dygtige plastikkirurger. 

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Fordi det giver mening! Jeg elsker at omgive mig med skønne mennesker, og det må man sige at Ung kræft er fuld af. Det er fuldstændig fantastisk at være med til at give og få oplevelser sammen med jer! Og det at kunne hjælpe til at få disse oplevelser til at lykkedes - det giver mening! :)

Har du et særligt talent?

Jeg er god til at lytte og meget åben omkring mit eget forløb


Rikke

RIKKE, ILDSJÆL I KØBENHAVN.


Hvem er du?

Jeg hedder Rikke (f. 1990), og er bosat på Nørrebro med min kæreste og læser min kandidat på AAU i København.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Jeg er engageret i Ung kræft, fordi det er en hammer vigtig sag - ikke kun for mit eget vedkommende, men også fordi vi alle kan have brug for en snak og hygge med folk vi kan relatere til. Ung Kræft blev min redning ud af en ellers trist hverdag med negative tanker om min kræftsygdom og livet generelt. Ung Kræft gav mig modet tilbage.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for fællesskabet og søger det gode smil og latter hos folk. Latter kan ofte bryde den barriere der kan være mellem folk - og kan samtidig få os til at glemme de bagvedliggende omstændigheder for at vi mødes. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at bidrage med god humor og højt humør, så kræften kan lægges lidt på hylden for en stund.

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig, hvis du har brug for at dele erfaring inden for leukæmi eller modermærkekræft. Og så er jeg altid til rådighed, hvis du har behov for en god snak, hvor emnet kan være hvad som helst.

Har du et særligt talent?

Jeg er ret kreativ og en humørbombe uden lige.

KONTAKT UNG KRÆFT KØBENHAVN

ungkraeft.kbh@gmail.com   

FIND OS PÅ FACEBOOK

 

UNG KRÆFT NÆSTVED

Amalie og Gry. 

AMALIE. GRUPPELEDER I NÆSTVED


Hvem er du?

Jeg hedder Amalie Pi Westerby (f. 1990) og bor i Fensmark - en lille flække udenfor fra Næstved. Her bor jeg med min kæreste Mads. Jeg læser til social- og specialpædagog på Slagelse seminarium.

December 2012 fik jeg konstateret æggestokkræft med spredning til lymferne. Jeg gennemgik to operationer med få komplikationer. Fik fjernet begge mine æggestokke og alle lymfer i overkroppen. Jeg er i daglig og livslang hormonmedicin, da jeg er gået i overgangsalderen.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Fordi Ung kræft er det, alle unge kræft patienter mangler. Vi gør en forskel og sætter små, men betydelige fodspor. Selv havde jeg lige efter min sygdomsperiode utrolig mange spørgsmål, som læger og sygeplejersker ikke kunne svare på, og jeg havde et stort behov for at snakke med nogle unge med kræft. Her gjorde Ung kræft en forskel for mig. At møde andre ligesom mig, hvor jeg ikke skulle komme med forklaringer i øst og vest. Så fedt. Alt det, jeg har fået og stadig får ud af Ung kræft, ønsker jeg at give videre til andre og vise dem, at de ikke er alene!

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at være med til at gøre en forskel for andre mennesker gennem min uddannelse og Ung kræft. Jeg vil være med til at skabe mere fokus på unge med kræft.
I Næstved vil jeg være med til at skabe et sted, hvor du kan være dig selv både med og uden hår, kan grine og græde og bare mærke det fantastiske sammenhold vi har.

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig, hvis du har brug for en snak eller gerne vil høre mere om Ung kræft.

Har du et særligt talent?

Jeg ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg vil nok sige, at jeg har et stort talent for at være social og udadvendt. Og så er mit skjulte talent, at jeg er en pokkers god lytter med stort engagement.

GRY. ILDSJÆL I NÆSTVED


Hvem er du?

Jeg hedder Gry (f. 1986). Jeg bor i Næstved med min kæreste og arbejder på Næstved sygehus som bioanalytiker. Jeg fik i sommeren 2014 konstateret modermærkekræft. Jeg blev opereret af to omgange, hvor jeg bla. fik fjernet en lymfeknude i lysken. Kort efter blev jeg erklæret kræftfri, men lever nu med lymfødem fra tæer til lyske og har derfor kompressionsstrømper på hver dag.
Mit liv er mærket af lymfødem, og jeg har derfor nogle udfordringer på min arbejdsplads og i min fritid. Jeg nyder de gode dage uden smerter, og jeg er blevet bedre til at acceptere de dårlige dage.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft

Det var svært at gå igennem mit sygdomsforløb og det efterfølgende år. Men da jeg først trådte ind i "Ung kræft-familien" blev det lidt lettere. Det er en følelse af forståelse og sammenhold. En følelse af ikke at være alene - og den følelse vil jeg gerne give videre til andre unge med en kræftdiagnose. Derudover vil jeg gerne vise andre unge, at på trods af senfølger kan livet efter kræft være godt og meningsfyldt.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker - dette kald er en af årsagerne til, at jeg arbejder i sundhedsvæsenet, og de egenskaber tager jeg med ind i Ung kræft.

Har du et særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Jeg har udfordret mig selv løbende de sidste par år bla. deltaget i interviews til radio og aviser. Noget jeg aldrig ville have turde før. Jeg vil sige, at jeg er god til at udvikle og udfordre mig selv, og det synes jeg er et talent. Derudover har jeg lært en af vores katte at sige "mad" - haha, dét er da ret sejt!


KONTAKT UNG KRÆFT NÆSTVED

ungkraeftnaestved@outlook.dk

FIND OS PÅ FACEBOOK 

UNG KRÆFT ODENSE

Anette

ANETTE. GRUPPELEDER I ODENSE.


Hvem er jeg?

Anette 31 år, gift med Kristian og sammen har vi 2 drenge på 6 og 3 år. Anæstesisygeplejerske på Odense universitetshospital. Træner pt til en fitnesskonkurrence. I starten var det mest for igen at mærke at have kontrollen over min egen krop, nu er det selvfølgelig for at vinde også. Fik i sommeren '14 konstateret livmoderhalskræft med spredning til lymfer og kunne ikke opereres. Fik derfor 6 kemobehandlinger, 30 udvendige strålebehandlinger og 2 indvendige. Blev erklæret rask i dec '14!


Hvorfor er jeg engageret i Ung kræft?

Var virkelig alene, da jeg blev syg! Har masser af venner og familie, men ingen der helt præcis vidste, hvordan det føltes indeni at være dødssyg. En god bekendt præsenterede mig for Ung kræft, og da jeg fik modet til at deltage, følte jeg mig for første gang længe, hjemme! Den følelse vil jeg gerne hjælpe andre unge kræftramte med at opleve - bare langt tidligere i deres sygdomsforløb.


Hvad brænder jeg for?

Jeg brænder for at gøre verden til et bedre sted at være for os alle sammen! Jeg VIL gøre Ung kræft mere synlig - ikke kun for den kræftramte, men også for pårørende, behandlere osv!


Et særligt talent?

Ikke specielt tror jeg, men jeg elsker mennesker, at tale og lytte og engagere mig i andre. Jeg elsker at samle folk og at stå bag nogle og noget!

LineKONTAKT UNG KRÆFT ODENSE

ungkraeftodense@gmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK

MAIKEN. ILDSJÆL I ODENSE.


Hvem er du?

Jeg hedder Maiken (f. 1988) jeg blev uddannet sygeplejerske i 2012. Jeg har tidligere arbejdet med kræftpatienter, og nu er jeg opvågningssygeplejerske. Jeg bor sammen med min mand og kat – jeg er crazy cat lady.

I december 2016 fik jeg diagnosen brystkræft. Jeg var igennem 3 operationer på 10 dage og startede herefter på 12 x kemoterapi, 17 x antistof og antihormoner med tilhørende kunstig overgangsalder.

Hvorfor er du engageret i Ung Kræft?

Fordi det er så vigtigt at vide, at man ikke er alene. Fordi Ung Kræft giver noget, som man ikke kan finde andre steder. Det er en tryghed og et fællesskab der kan være altafgørende for hvordan ens forløb og efterforløb kommer til at være. Et sted hvor man ikke behøver at forklare sig, fordi alle forstår dig.

Ung Kræft gør at man ikke er alene i sin ensomhed. Selv når man sidder til en familiefødselsdag og føler sig ensom og anderledes, så ved man at et sted i Danmark sidder der nogle andre og har det på præcis samme måde som én selv.

Har du et særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Jeg kan spise en imponerende mængde bland selv slik uden at skamme mig.

Maiken


LINE. ILDSJÆL I ODENSE.

Hvem er du?

Jeg hedder Line (f. 1981). Er sygeplejerske og bor i Svendborg med mine to børn. I februar 2015 fik jeg konstateret brystkræft og har været igennem kemo, operationer og rekonstruktioner. På et sekund (sådan føltes det i hvert fald), mistede jeg mit job, mit hår, mine bryster, mit underliv og min naive tillid til, at den slags aldrig ville ske for mig. Det er først nu – godt 2 år senere, at jeg er ved at finde mig selv igen. Selvom jeg stadig er Line, så har jeg været igennem en stor identitetskrise, hvor min opfattelse af mig selv og omverdenen har ændret sig markant. Nogle ting i livet sætter jeg mere pris på nu end tidligere. Andre forekommer mig nu ganske ubetydelige. Og selv om jeg gerne havde været min kræftsygdom foruden, så har jeg lært at stå op hver morgen og kysse mit liv.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Da jeg fik kræft, følte jeg mig fuldstændig alene i verden. Min familie og mine venner gjorde alt, hvad der stod i deres magt for at støtte mig og forstå mig. Alligevel følte jeg mig meget ensom med det kaos af tanker og bekymringer om liv og død, der følger med en livstruende sygdom. Jeg havde læst om Ung kræft, men jeg var sikker på, at det ikke var noget for mig. Jeg skulle i hvert fald ikke gå-til-kræft og sidde i rundkreds og græde sammen med mennesker jeg ikke kendte. Heldigvis gav jeg det en chance og fandt ud af, at Ung kræft er så meget mere og andet end det. Igennem Ung kræft har jeg fundet styrke og inspiration til at rette ryggen og være stolt af mig selv og mine ar – både dem på kroppen og dem på sjælen.

Hvad brænder du for?

Kort fortalt så brænder jeg for at give det tilbage, som jeg selv har modtaget gennem Ung kræft under mit sygdomsforløb. Jeg ønsker at give nye medlemmer en plads i dette unikke fællesskab, og give dem en oplevelse af at selvom ikke to sygdomsforløb er ens, så er vi alle fightere. Vi har alle det tilfælles at have fået tæppet revet væk under os, da vi fik at vide, at en kræftsygdom nu kunne skrives på vores personlige CV.

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig om alt. Intet er for stort og intet er for småt. Jeg husker det tankemylder, man oplever i forbindelse med en kræftdiagnose, og jeg selv havde gavn af at tale med min daværende nabo, der selv har været det samme igennem. Så lad endelig mig være din nabo. Jeg vil rigtigt gerne hjælpe, hvor jeg kan.

Har du et særligt talent?

Hmmmmmmm, mit talent må være, at jeg er god til at nyde nuet og være tilstede 100%. Jeg elsker at have mange mennesker omkring mig og at være en del af et større fællesskab.

UNG KRÆFT ROSKILDE

Carina, Julie og Chilie

CARINA. ILDSJÆL I ROSKILDE. 

Hvem er du?

Jeg hedder Carina (f. 1993). Jeg fik konstateret lymfekræft i juni 2013. Diagnosen kom efter otte måneder, hvor jeg var konstant syg, på pencillin og tabte mig 15 kg. Jeg har fået otte omgange kemo og 20 gange stråler. Jeg blev erklæret kræftfri i januar 2014.


Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

En sygeplejerske fortalte mig om Ung kræft, da jeg var indlagt. Men på det tidspunkt var jeg ikke klar til at møde andre unge med kræft, så det var først, da jeg havde én kemobehandling tilbage, at jeg havde overskuddet og ikke mindst turde tage med til et Ung kræft-arrangement. Og for første gang i lang tid slappede jeg af og var mig selv. Jeg blev bidt af det fantastiske fællesskab og har været en del af Ung kræft lige siden.


Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at udvikle mig personligt og fagligt. Jeg elsker at prøve nye ting og rykke mine grænser. Jeg har blandt andet været ude at klatre med de andre i Ung kræft. Jeg skal lige love for, at det var grænseoverskridende. Og så prøver jeg hele tiden at nyde livet og få det bedste ud af det. 


Har du et særligt talent?

Jeg er god til at tænke på andre og lægge et øre til, hvis nogen har brug for det. Og så elsker jeg et godt grin og hjælper gerne med at sætte den gode stemning.

KONTAKT UNG KRÆFT ROSKILDE

ungkraeftroskilde@gmail.com      

FIND OS PÅ FACEBOOK

CHILIE. GRUPPELEDER I ROSKILDE.
 

Hvem er du?

Jeg hedder Chilie (f. 1985). Jeg fik konstateret livmoderhalskræft i 2013. Jeg er behandlet operativt gennem to omgange og er nu i et femårs kontrolprogram.

Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder med socialt udsatte børn og unge samt deres familier.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Da jeg fik konstateret kræft og i tiden efter, oplevede jeg ofte en manglende forståelse for, hvorfor det var så svært for mig, da jeg efter operationerne jo var rask - jeg havde ingen synlige symptomer på behandlingen og skulle ikke i efterbehandling. Det var svært for mig at forklare, hvordan en kræftbesked ryster én i sin grundvold og vender op og ned på mange ting i ens liv på godt og ondt.

Da jeg kom til Ung kræft, var min første tanke, at alle andre havde det meget værre end mig. Jeg havde jo ikke været igennem et forløb med kemo og stråler som mange af de andre. Men der var plads til mig. Vi gik alle sammen meget med de samme tanker og følelser uanset behandling og forløb.

Jeg vil gerne være med til at skabe et mødested til unge med forskellige kræfttyper og forskellige behandlingsforløb. Ingen skal stå alene!

 

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at udvikle mig personligt og fagligt. Jeg håber min rolle som gruppeleder vil bidrage til det. Derudover brænder jeg for at være sammen med min familie og venner, dyrke motion og læse bøger.


Hvad kan man kontakte dig om?

Man kan kontakte mig om det, man har lyst til. Jeg er god til at lytte, spørge ind og komme med råd, hvis det er det, man ønsker. Man kan selvfølgelig også altid kontakte mig, hvis man har spørgsmål om Ung kræft.

Har du et særligt talent, hvis ja, hvad er det?

Talent og talent, hvad skal jeg sige... I hvert fald har jeg et stort omsorgsgen og er god til at lytte.

JULIE. ILDSJÆL I ROSKILDE

Hvem er du?

Jeg hedder Julie (f. 1992). Jeg læser til pædagog og er færdig sommeren 2018. Lige nu er det skole-/fritidsområdet, som interesserer mig mest. Jeg elsker at bruge min fritid på madlavning og bagning.

Jeg fik i marts måned 2016 konstateret brystkræft og blev få dage efter opereret. Der var spredning til lymferne og jeg fik kemo- og strålebehandling. Jeg var egentlig rask efter min operation, men modtog den efterfølgende behandling som forebyggende. Jeg fik min sidste behandling i juni 2017 og går nu til kontrol.

Jeg var sygmeldt I ca. 1 år fra mit studie og nyder nu at jeg er godt i gang igen.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Kort og godt handler det for mig om, at vi unge kræftramte skaber håb og styrke for hinanden.

Jeg mærkede hurtigt da jeg endelig fik taget skridtet til at tage til et ung kræft arrangement, hvilken energi og varme jeg fik ud af det. Jeg opdagede at andre oplevede samme utryghed og smerte som jeg, men samtidig blev jeg enormt inspireret af alle de små og store sejre vi alle også opnår i sådan et forløb.

At kunne være ildsjæl for sådan et projekt giver bare så fantastisk god mening for mig og min livssituation nu.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at folk omkring mig skal have det godt. Jeg brænder for at være til hjælp og gavn for andre. Personligt brænder jeg for at udvikle mig som menneske og pædagog. Jeg arbejder hele tiden på at skabe indhold og gode oplevelser i mit liv.

Har du et særligt talent?

Jeg bager nogle utrolig lækre og desværre alt for vandannende kager. Og så svinger jeg altså ret så formidabelt med de der grøntsager når der skal laves mad
– selvfølgelig helst med et koldt glas hvidvin i hånden.

UNG KRÆFT SKIVE

JANNIE. GRUPPELEDER I SKIVE


Hvem er du?

Jeg er 33 år og bor sammen med min mand og to drenge. Jeg læser på psykomotorikuddannelsen og forventer at blive færdig i 2019. Jeg har også arbejdet som bygningsmaler, men måtte droppe det pga. en rygskade.
I 2009 fandt jeg et modermærke på højre læg, som virkede lidt underligt, men lægen syntes, det så helt fint ud. Først efter flere læge- og hudlægebesøg krævede jeg selv at få det fjernet, og først dér viste det sig at være modermærkekræft. Jeg blev opereret, hvor de fik fjernet det hele. Efterfølgende har jeg gået til kontrol i fem år.

Hvorfor er du engageret i Ung Kræft?

Jeg havde aldrig hørt om Ung Kræft, før gruppen i Skive skulle dannes. Jeg må indrømme, at jeg i starten var lidt betænkelig. Nu var det jo så længe siden, jeg havde haft kræft, og jeg havde aldrig rigtig følt mig syg, fordi jeg kom ”hurtig ind og hurtig ud” og uden kemo og stråler. Jeg følte, at min kræft var sådan lidt ”snyd”, og at andre havde mere brug for gruppen end mig. Men jeg tog alligevel med til det første møde, og det har jeg ikke fortrudt siden. Det er meget givende at være sammen med så fantastiske og seje mennesker, men kan også være hårdt at høre alle de historier, som er en del af dem. Men selvom alle historierne/forløbene er forskellige, har vi alle det til fælles, at vi har hørt ordene: ”Du har kræft.”

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for, den jeg er, og det jeg laver. Og så brænder jeg for mit studie, min familie og min ”nye familie” i Ung Kræft. Jeg vil gerne gøre en forskel for andre unge med kræft, men er også sikker på, at arbejdet i Ung Kræft vil give mig rigtig meget personligt.

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig om ALT. Desværre ved jeg ikke alt, men til gengæld vil jeg gøre alt for at finde frem til den hjælp eller de svar, du søger. Eller mangler du blot én et at snakke med og læsse af på, så er jeg der altid til at lytte.

Har du et særligt talent? –hvis ja, hvad er det?

Ha ha… Nu ved jeg ikke, om man kan kalde det et talent, men jeg har for nyligt fundet ud af, at jeg kan nogle tricks med mine tæer. Derudover er jeg meget omsorgsfuld og god til at lytte.PERNILLE. ILDSJÆL I SKIVE

Hvem er du?

Jeg hedder Pernille (f. 1994). Jeg er uddannet kontorassistent, men valgte efterfølgende at tage en HF. Jeg blev student i sommeren 2016 og havde en plan om, at jeg ville læse videre. Men efter dét jeg har været igennem, har jeg fundet ud af, at jeg vil noget andet. Hvad det skal være, ved jeg ikke endnu. 

Hvorfor er du engageret i Ung Kræft?

Jeg fik i december 2015 konstateret brystkræft og har været igennem operationer, kemo- og strålebehandlinger. Fordi min knude var hormonfølsom, er jeg nu i anti-hormonbehandling. Inden Skive-gruppen blev til, deltog jeg i Ung Kræft Herning, og det var så livsbekræftende at møde andre unge i samme båd som mig. I Ung Kræft er der plads til det hele. Jeg vil gøre mit for, at Ung Kræft fortsætter med at udvikle sig, så at vi kan få denne fantastiske mulighed udbredt til alle unge med kræft. Ung Kræft er en gruppe, som ingen vil være medlem af, men som man alligevel holder så meget af.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at være med til at gøre en forskel. Jeg brænder for at støtte unge med kræft, lige dér hvor de er i deres forløb og give dem et rum, hvor de kan være sig selv.


Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig om alt, hvad der lige falder dig ind. Det kan være rigtig rart at dele tankerne med én, der har stået i samme situation. Ikke to kræftforløb er ens, men man kan lære meget af at være der for hinanden og udveksle erfaringer.


Har du et særligt talent? Hvis ja, hvad er det?

Talent er måske så meget sagt. Men i hvert fald har jeg et stort omsorgsgen og er god til at lytte. Jeg sætter en ære i at kunne hjælpe andre, så du skal ikke holde dig tilbage, hvis du har noget på hjerte, du gerne vil snakke om.
Jeg glæder mig til at møde dig!


Jannie. Gruppeleder i Skive.Pernille. Ildsjæl i Skive

KONTAKT UNG KRÆFT SKIVE

ungkraeftskive@gmail.com 

FIND OS PÅ FACEBOOK

UNG KRÆFT VEJLE

THEA. ILDSJÆL I VEJLE


Hvem er du?

Jeg hedder Thea (f. 1992). Jeg bor sammen med min mand i Vejle og arbejder som ergoterapeut. Jeg fik i november 2015 konstateret brystkræft. Jeg startede med at få kemoterapi, derefter operation, så stråleterapi med 33 omgange, og så sluttede jeg af med endnu en kemokur.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Jeg blev introduceret til Ung kræft via en rigtig sød sygeplejerske på sygehuset. Det tog mig et par måneder, før jeg turde at tage til det første møde med de andre fra Ung kræft Vejle, for jeg var jo ikke syg (jo, det var jeg, og med en accept i sneglefart), og det kunne jeg sagtens selv klare. Efter første møde har jeg stort set været med til alt. Jeg fandt et fællesskab, hvor jeg straks fik en følelse af samhørighed, og et fællesskab som jeg følte mig tryg i. Det var ægte, åbent og ærligt. Ung kræft har hjulpet mig og gør det faktisk stadigvæk. Ung kræft er jo klubben, man egentlig ikke ønsker at være med i, men når det nu skal være, så kan man ligeså godt få det allerbedste ud af det! Og når man så endelig er der, så ønsker man ikke IKKE at være med 

Hvad brænder du for?

At larme lidt om Ung kræft og bringe budskabet om Ung kræfts eksistens ud, så unge ved, at tilbuddet er der for alle. Det ligger mit ergoterapeut-hjerte nært, at alle skal kunne finde mening og betydning i deres hverdag, og det mener jeg, at Ung kræft kan være en del af.

Har du et særlig talent? 

Jeg tror ikke, at jeg kan ikke prale med et særlig talent. Men jeg er god til at sige pyt Jeg er positiv af sind, tager en dag af gangen og nyder de små ting i hverdagen.

KONTAKT UNG KRÆFT VEJLE 

ungkraeft.vejle@gmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK

Thea
 

UNG KRÆFT ÅRHUS

Sara og Johan

SARA. GRUPPELEDER I ÅRHUS

Hvem er du?

Jeg hedder Sara Schou Nielsen (f. 1984). Jeg er uddannet cand. mag. i musikterapi. Jeg fik konstateret brystkræft som 28-årig i december 2012 og fik foretaget en brystbevarende operation. Jeg fik 6 x kemo og 33 x stråler. Jeg har fået nedfrosset min ene æggestok.

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Fordi Ung kræft virkelig batter! Ung Kræft gør en forskel, og det er jeg stolt over at være en del af. Det er et utrolig rart sted at komme. Man kan møde op, lige som man er - og lige nøjagtigt, som man har det. Vi hygger og griner, men vi taler også om alt det svære. Vi har et helt unikt sammenhold.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at hjælpe unge kræftramte. Jeg brænder for at støtte dem lige dér, hvor de er i deres forløb og give dem et rum, hvor de kan være sig selv med alle deres tanker og følelser. Jeg vil gerne dele ud af mine egne erfaringer. Ikke to kræftforløb er ens, men man kan lære meget af at være der for hinanden.

Hvad kan man kontakte dig om?

Man kan kontakte mig om alt, hvad der falder ind! Man kan have så mange tanker, følelser og spørgsmål omkring ens kræftsygdom. Nogle gange kan det føles som en hvirvelvind, der blæser rundt i hovedet på én, uden at man har kontrollen. Det kan være rigtig rart at dele tankerne med én, der har været i samme båd.

Har du et særligt talent, hvis ja, hvad er det?

Mit særlige talent må være at synge. Det elsker jeg. Og jeg er endda så heldig at bruge det i mit arbejde som musikterapeut og sanglærer.

Jeg er SÅ glad for at være en del af Ung Kræft. Jeg glæder mig til at møde dig!

JOHAN. ILDSJÆL I ÅRHUS

Hvem er du?

Jeg hedder Johan Lange (f. 1985). Jeg arbejder som flymekaniker på Flyvestation Karup. Jeg har tidligere været udsendt til Afghanistan som soldat. Jeg fik konstateret brystkræft i april 2014. Jeg var igennem tre operationer, før de fik fjernet al kræften. 

Hvorfor er du engageret i Ung kræft?

Jeg opdagede Ung kræft ved et tilfælde og tilmeldte mig det årlige Landsmøde. Her mødte jeg en masse skønne unge. 

Jeg er engageret i Ung kræft, fordi jeg vil gøre en forskel for andre unge kræftramte. Med gruppen i Århus ønsker jeg at skabe et mødested med plads til unge med forskellige kræfttyper og behandlingsforløb. Et sted, hvor vi kan hjælpe hinanden, ligesom medlemmerne i Ung kræft hjalp mig med mine spørgsmål, da jeg havde allermest brug for det.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at hjælpe og støtte unge kræftramte. At kunne skabe et frirum, hvor man kan stille spørgsmål uden at være bange for ikke at blive forstået. Et sted, hvor vi alle er i samme båd. Derudover brænder jeg for dem, jeg holder af og for mit job.

Hvad kan man kontakte dig om?

Du kan kontakte mig, hvis du har brug for en snak, hvis der er noget, du er i tvivl om eller, hvis du bare gerne vil høre om Ung kræft.

Har du et særligt talent, hvis ja, hvad er det?

Jeg er god til at lytte. Og så er jeg god til at springe faldskærm og har den uofficielle førsteplads i at spise is.

KONTAKT UNG KRÆFT ÅRHUS

ungkraeftaarhus@gmail.com

FIND OS PÅ FACEBOOK