Skip navigation

Til lærere

Her finder du undervisningsmaterialer om bl.a. sol, alkohol, rygning og sorg. Læs også om erhvervspraktik i Kræftens Bekæmpelse og om Klassens Kalender, der støtter arbejdet med børn ramt af kræft.

""
Billede af udstillingen UdForsk hos Kræftens Bekæmpelse

Besøg udForsk - en interaktiv udstilling om kræft

Hvad er kræft? Hvordan fungerer kroppens celler? Og hvad kan du selv gøre for at forebygge sygdommen, der rammer flere end 40.000 danskere hvert eneste år? Det er blot nogle af de ting, du kan blive klogere på i Kræftens Bekæmpelses udstilling og undervisningstilbud udForsk.

Læs mere og book et besøg
""

Klassens Kalender

Kræft er ikke for børn udgiver hvert år en flot kalender, der følger skoleåret, til væggen i klasseværelset. Ved at købe kalenderen støtter I arbejdet med børn og unge ramt af kræft.

Læs mere og bestil Klassens Kalender

""

Vær med til at skabe en røgfri fremtid

Vi ved, at endnu flere unge holder sig røgfri, hvis man arbejder med tobak fra flere vinkler. For at understøtte røgfri skoletid, kan skolen også arbejde med forældreinddragelse og undervisning om tobak. Vi har en konkret indsats til udskolingsklasserne.

Læs om Røgfri fremtid

Nyhedsbrev til skoler

Modtag SkoleNyt til lærere og få ideer til undervisningen, gratis undervisningsmaterialer, seneste nyt om kurser og meget mere.