Opgaver om rygning

Her finder du eksempler på projektopgaver om rygning. Redaktionen har valgt at holde nallerne fra det, eleverne har skrevet, så du ser elevernes helt egne ord om deres projektforløb.

De uddrag fra f.eks. opgaver og PowerPoints, du finder her, er også elevernes egne. Derfor tager vi ikke ansvar for, hvis der måske er fejl eller en forældet statistik, der har sneget sig ind.

Det moderne samfundChristina og Kasper / 9. klasse
Delemne Rygning blandt unge i Danmark
Problemstilling Hvorfor begynder unge at ryge og ryge mere, når rygningen i andre generationer bliver formindsket - og hvad kan man gøre?
Fremlæggelse Vi startede med at lave et lille skuespil, for at starte vores fremlæggelse med noget specielt.
Produkt Vi havde mange forskellige produkter. Bl.a. havde vi fået en masse postkort om rygning, og hvad det gør ved en. Det hængte vi op på et stykke ståltråd mellem to hjemmelavede cigaretter, lavet af noget træ og maling. Så havde vi taget en masse billeder af cigaretudvalg, som vi lagde ind i et diasshow.
Respons Vi fik at vide, at det var vildt godt! At man kunne se, vi havde brugt lang tid til at forberede det hele, og vi havde sat os rigtig godt ind i emnet.
Det vigtigste jeg/vi lærte Begynd ALDRIG at ryge!
Gode råd til andre Sørg for at være sat godt ind i emne! I skal vide, hvad I vil sige, og hvad det er, I står og siger. Vær ikke nervøs, hvis I har øvet det godt - ret ryggen og vis hvad I kan, så skal det nok gå godt!

Undgå rygning
Læs mere om rygning og hvorfor du skal undgå det.

 

Se andres projektemner

Se hvad andre elever har arbejdet med i projektopgaven.

Se andres projektemner


Del dine erfaringer

Har du også lavet en spædende projektopgave, og har du lyst til at dele den med andre?

 

Så er du meget velkommen til at sende din opgave til:

skolemail@cancer.dk