Undervisningsmaterialer til indskolingen

Her kan du finde undervisningstilbud til indskolingen.

Indskoling

Klar.Parat.Solsmart!

Klar.Parat.Solsmart! sætter fokus på solbeskyttelse gennem leg blandt elever i 0.-3. klasse. Materialet lever op til folkeskolens fællesmål og består af tre lektioner, der kombinerer film og quizzer med kreative opgaver.

Hent undervisningsmaterialet her

Indskoling

Undervisning om sorg

En række undervisningsmaterialer der har til formål at støtte og give inspiration til lærere, der ønsker at tage hånd om børn i sorg. De forskellige materialer kan bruges direkte i undervisningen, og beskæftiger sig bl.a. med emner som følelser, tro og sorg.

Download og bestil undervisningsmaterialer

Indskoling

Tag fat og hold fast

Bogen rummer både erfaringer og konkrete forslag fra børn og lærere til, hvordan man kan tage fat på sundheden. Bogen er udgivet af Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Download gratis pdf

Bogen om mig selv

Bogen om mig selv

En malebog om kroppens anatomi til de yngste elever. Malebogen giver børnene indblik i kroppens opbygning, hvordan den fungerer, og hvilke ændringer man skal være opmærksom på.

Find bogen i vores webshop

Anatomiplakat: Sådan ser jeg ud inden i

Anatomiplakat: Sådan ser jeg ud inden i

Et klippe-klistre-ark, som viser hvordan vores krop er bygget op. Arket udgør et fint supplement til malebogen "Bogen om mig selv".

Find plakaten i vores webshop

Indskoling

Klassens Kalender

Kræftens Bekæmpelse udgiver hvert år en flot kalender til væggen. Klassens Kalender er til eleverne i skolen. Du støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde, når du køber kalenderen.

Bestil en kalender

 

Klassens Kalender 2023/24

Bestil en flot kalender med klistermærker til klasseværelset.

Bestil Klassens Kalender

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kuvert med et brev med @.

Modtag Kræftens Bekæmpelses nyhedsbrev til skoler, hvor du får ideer til undervisningen og relevante tilbud til lærere og elever. 

Tilmeld dig nyhedsbrev