Mellemtrin

Her kan du finde materialer for mellemtrinnet.

Mellemtrin

Leg på streg: Inspiration til bevægelse i undervisningen

Det nye inspirationskatalog fra Leg på streg indeholder nye sjove og lærerige aktiviteter til indskolingen og mellemtrinnet i fagene dansk og matematik, natur/teknologi, engelsk og tysk.

Hent kataloget gratis her

Mellemtrin

Undervisning om fuldkorn

Lav en temadag for dine elever i faget madkundskab, hvor eleverne skal bage med og uden fuldkorn. Tag en dialog om smag og fuldkorns egenskaber. Eleverne lærer b.la. at træffe begrundede madvalg i forhold til smag og sundhed.

Temadag i madkundskab: Fastfood, fuldkorn og smag

Flere fuldkornsaktiviteter

Mellemtrin

Undervisning om solen

Hold øje med konkurrencer til sommeren 2015. Skoler og uddannelsesinstitutioner kan bidrage til at lære børn og unge gode solvaner, som de kan tage med sig resten af livet.

Materialer til mellemtrin om sol og solbeskyttelse

 

 

Mellemtrin

Klassens Kalender

Kræftens Bekæmpelse udgiver hvert år en flot kalender til væggen. Klassens Kalender er til eleverne i skolen. Du støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde, når du køber kalenderen.

Bestil en kalender

 
 

Mellemtrin

Undervisning om sorg

En række undervisningsmaterialer der har til formål at støtte og give inspiration til lærere, der ønsker at tage hånd om børn i sorg. De forskellige materialer kan bruges direkte i undervisningen, og beskæftiger sig bl.a. med emner som følelser, tro og sorg.

Bestil OmSorgs undervisningsmaterialer

 

Mellemtrin

Tag fat og hold fast

Bogen rummer både erfaringer og konkrete forslag fra børn og lærere til, hvordan man kan tage fat på sundheden. Bogen er udgivet af Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Download gratis pdf

Mellemtrin

Soleklart: Undervisningsmateriale om solbeskyttelse

Soleklart er et gratis og afgrænset undervisningsforløb for elever på 3.-6. klassetrin. Gennem sjove animationsfilm, forsøg og interaktive quizzer bliver eleverne ledt igennem vigtige budskaber om solbeskyttelse. Når forløbet er endt, kender eleverne til de tre solråd: Skygge, solhat og solcreme og vil have en forståelse for, hvorfor det er vigtigt at passe på sig selv og hinanden i solen.

Se materialet her

 

Klassens Kalender 2019/20

Bestil en flot kalender med klistermærker til klasseværelset.

Bestil Klassens Kalender

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kuvert med et brev med @.

Modtag Kræftens Bekæmpelses nyhedsbrev til skoler, hvor du får ideer til undervisningen og relevante tilbud til lærere og elever. 

Tilmeld dig nyhedsbrev