Mellemtrin

Her kan du finde materialer til mellemtrinnet.

Mellemtrin

Soleklart
Soleklart er et undervisningsforløb for elever på 3.-6. klassetrin. Gennem animationsfilm, forsøg og quizzer lærer eleverne vigtige budskaber om solbeskyttelse. Efter forløbet kender eleverne til de tre solråd: Skygge, solhat og solcreme og har forståelse for, hvorfor det er vigtigt at passe på solens stråler.

Gå til online undervisningsmaterialet

Mellemtrin

Undervisning om fuldkorn

Lav en temadag for dine elever i faget madkundskab, hvor eleverne skal bage med og uden fuldkorn. Tag en dialog om smag og fuldkorns egenskaber. Eleverne lærer bl.a. at træffe begrundede madvalg i forhold til smag og sundhed.

Temadag i madkundskab: Fastfood, fuldkorn og smag

Flere fuldkornsaktiviteter

Mellemtrin

Lær om sorg
Læromsorg.dk er et gratis undervisningsforløb til elever på 3.-6. klassetrin. Sorg er et følsomt emne, som med dette forløb er gjort lettere at gå til. Materialet kan også bruges som et trivselsmateriale, da eleverne får inspiration til at være gode klassekammerater.

Gå til online undervisningsmaterialet

Mellemtrin

Undervisning om sorg

En række undervisningsmaterialer, der har til formål at støtte og give inspiration til lærere, der ønsker at tage hånd om børn i sorg. De forskellige materialer kan bruges direkte i undervisningen, og beskæftiger sig bl.a. med emner som følelser, tro og sorg.

Download og bestil undervisningsmaterialer

 

Mellemtrin

Tag fat og hold fast

Bogen rummer både erfaringer og konkrete forslag fra børn og lærere til, hvordan man kan tage fat på sundheden. Bogen er udgivet af Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Download gratis pdf

Mellemtrin

Klassens Kalender

Kræftens Bekæmpelse udgiver hvert år en flot kalender til væggen. Klassens Kalender er til eleverne i skolen. Skolen støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde, når I køber kalenderen.

Bestil en kalender

 
 

 

Klassens Kalender 2023/24

Bestil en flot kalender med klistermærker til klasseværelset.

Bestil Klassens Kalender

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kuvert med et brev med @.

Modtag Kræftens Bekæmpelses nyhedsbrev til skoler, hvor du får ideer til undervisningen og relevante tilbud til lærere og elever. 

Tilmeld dig nyhedsbrev