Undervisningsmaterialer til udskoling

Her kan du finde undervisningstilbud til udskolingen og efterskoler.

Udskoling og efterskoler

Cool Uden Røg fotokonkurrence

Cool Uden Røg er en fotokonkurrence og et undervisningsforløb for elever i 7.-9. klasse. Gennem diskussioner, øvelser og film sætter Cool Uden Røg fokus på, hvorfor nogle unge begynder at ryge. Deadline er fredag inden efterårsferien og de bedste fotos vinder præmier. 
Læs mere på xit-web.dk/cool

Udskoling og efterskoler

”DIT BARN – DIN ALKOHOLDNING"

Inspirationsmateriale til forældremøder i 7.-9. klasse, hvor unge og alkohol er på dagsordenen. Materialet består bl.a. af en film, et færdiglavet oplæg og en skabelon til en fælles alkoholaftale på klasseniveau. Materialet er udviklet af Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne Fuld af liv.

Download gratis materiale på fuldafliv.dk/undervisere

 

Udskoling og efterskoler

OM ALKOHOL: Tværfagligt undervisningsmateriale

OM ALKOHOL giver eleverne indsigt i relevante problemstillinger om unge og alkohol. Materialet er bygget op omkring fagtekster, avisartikler, film, quizzer, opgaver og forsøg. Det skaber en ramme for fordybelse og stillingtagen.

Se og download materialet her

Udskoling og efterskoler

Gå op i Røg

Undervis eleverne i 7.-9. klasse i emnet rygning. Vi har tilpasset materialet 'Gå op i røg', så du nu i alle øvelser kan se, hvilke fag og læringsmål øvelserne refererer til. Vi giver også forslag til, hvordan du kan evaluere elevernes udbytte af undervisningen.

Besøg opiroeg.dk

Udskoling og efterskoler

Klassens Kalender

Kræftens Bekæmpelse udgiver hvert år en flot kalender til væggen. Klassens Kalender er til eleverne i skolen. Du støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde, når du køber kalenderen.

Bestil en kalender

Udskoling og efterskoler

Tag fat og hold fast

Bogen rummer både erfaringer og konkrete forslag fra børn og lærere til, hvordan man kan tage fat på sundheden. Bogen er udgivet af Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Download gratis pdf

Udskoling og efterskoler

Undervisning om sorg 

En række undervisningsmaterialer der har til formål at støtte og give inspiration til lærere, der ønsker at tage hånd om børn i sorg. De forskellige materialer kan bruges direkte i undervisningen, og beskæftiger sig bl.a. med emner som følelser, tro og sorg.

Bestil OmSorgs undervisningsmaterialer

 

Klassens Kalender 2019/20

Bestil en flot kalender med klistermærker til klasseværelset.

Bestil Klassens Kalender

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kuvert med et brev med @.

Modtag Kræftens Bekæmpelses nyhedsbrev til skoler, hvor du får ideer til undervisningen og relevante tilbud til lærere og elever. 

Tilmeld dig nyhedsbrev