Sportsstjerner bakker op om Bamselotteriet

– sælg lodder og støt børn og unge ramt af kræft

Tjen penge til din forening, skoleklasse og sportsklub. Nu kan alle igen sælge skrabelodder til fordel for børn og unge ramt af kræft samtidig med, at I kan tjene op til 20 kr. pr. solgt lod. 

Gør som dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour, tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, badmintonspiller Mia Blichfeldt og Counter-Strike-spiller Peter ’Dupreeh’ Rasmussen og støt op om Bamselotteriet. 

Måske mangler I penge i klassekassen, til foreningsaktiviteter, til nyt holdtøj til stævner eller til andre oplevelser? Ved at sælge skrabelodder til jeres netværk og andre i lokalområdet, kan I tjene penge. Hvert lod koster 50 kr., og I tjener 20 kr. pr. solgt lod ved lodder bestilt uden returret og 16 kr. pr. solgt lod ved lodder bestilt med returret. 

I kan også sælge som frivillige, hvor alle pengene går til kræftsagen. 

Skrabelodderne kan bestilles nu og må sælges fra 24. april og frem til 28. september 2023. Det er let at sælge lodderne – og sammen med lodderne modtager I også en salgsguide, som hjælper jer i gang.

Fantasiske præmier på højkant

På hvert skrabelod er der mulighed for at vinde lækre præmier:

  • 1 Kia Picanto Upgrade, Kia à 150.928 kr.
  • 2 gavekort, Elgiganten à 15.000 kr.
  • 5 gavekort, DFDS à 4.145 kr.
  • 10 elefanter, bObles à 1.199 kr.
  • 30 gavekort, REMA 1000 à 1.000 kr.
  • 100 gavekort, Bones à 200 kr.
  • 100 humørkalendere 2023, Kræftens Bekæmpelse à 149 kr. 

Hovedpræmien

Hovedpræmien i Bamselotteriet er en flot Kia Prestige med Upgrade-pakke – MY23 til en værdi af 150.928 kr. Bilen har 5 døre og 4 sæder - og kører 19,6 km/l. Vinderbilen kommer med en 1.0 benzinmotor og up-grade pakke med et væld af udstyr, der gør køreturen lidt sjovere, herunder 14” alufælge, LED baglygter, LED kørelys, LED positionslys, privacy glass, læderrat med varme, lædergearknob og varme i forsæderne. Derudover har bilen trådløs Apple Carplay, 8” touchskærm og bakkamera; en lille bil, men pakket med udstyr. Bilen er sort. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Udbyder

Lotteriet udbydes af Støttekomiteen af 2019 til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og overskuddet fra Bamselotteriet går til vores arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte i relation til børn og unge.

Har du allerede købt Bamselodder?

Tjek dit Lykkenummer her, hvis du allerede har købt lodder i Bamselotteriet. Måske er du den heldige vinder af et gavekort til Elgiganten på 5.000 kr.