Få penge på kontoen

– sælg Bamselotteriet og støt børn og unge ramt af kræft

Foreninger, skoleklasser, sportsklubber og andre interesserede kan som noget nyt sælge skrabelodder til fordel for børn og unge ramt af kræft samtidig med, at I tjener 14 kr. pr. solgt lod. Og de første 1000 sælgere, der bestiller lodder, modtager også en flot mulepose (værdi 49 kr.).

Måske mangler I penge i klassekassen, til foreningsaktiviteter, til nyt holdtøj til stævner eller til andre oplevelser? Ved at sælge lodderne til jeres netværk og andre i lokalområdet kan I få penge på kontoen. Hvert lod koster 30 kr., og I tjener 14 kr. ved at sælge lodder ved fysisk salg. Der er fuld returret på usolgte lodder, så der er ingen risiko ved at sælge lodder. 

Skrabelodderne må sælges nu og frem til 30. september 2021. Det er let at sælge lodderne – og sammen med lodderne modtager I også salgsguider inkl. corona-retningslinjer  mv., som hjælper jer i gang. 

Fantasiske gevinster på højkant

På hvert skrabelod er der mulighed for at vinde lækre gevinster: 

  • 1 gavekort, Elgiganten à 50.000 kr.
  • 2 gavekort, Small Danish Hotels à 15.000 kr.
  • 10 gavekort, Hotel Vejlefjord à 3.000 kr.
  • 10 elefanter, bObles à 1.099 kr.
  • 20 gavekort, REMA 1000 à 1.000 kr.
  •  50 gavekort, Bones à 200 kr.
  • 20 gaveæsker, Nørregade Bolcher à 200 kr. 

Lotteriet udbydes af Støttekomiteen af 2019 til fordel for Kræftens Bekæmpelse, og overskuddet fra Bamselotteriet går til vores arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte i relation til børn og unge.

Prøv lykken selv

Er I ikke klar til at sælge skrabelodder med det samme, men gerne vil se Bamselotteriet og prøve lykken selv, så bestil her et par lodder og få dem sendt direkte til jeres postkasse.

EkstraChancen

Har I allerede købt lodder i Bamselotteriet og gerne vil deltage i konkurrencen om et gavekort til Elgiganten, så skal I taste jeres EkstraChance-numre.