Ildsjæle samler ind

Der er mange måder at støtte Kræft er ikke for børn og lave indsamlinger på. Mød nogle af de skønne ildsjæle her.

MEGA SHOW med kendisser

Ildsjælen Martin Jørgensen arrangerede det unikke velgørenhedsshow ”Happy Allstars – MEGA SHOW” 29. januar 2020. En aften med en lang række af stjerner som Anden, Joey Moe, Morten Ankerdal og Viktor Axelsen på scenen. Martin ville gøre en forskel for kræftramte familier, og pengene fra billetsalg, auktion, mad og drikke er gået ubeskåret til Kræft er ikke for børn. I alt indsamlede Martin 517.675 kr.

Manni King skal sælges på auktion

Manni King er Puk, Natalia og Jasmins hjertesag, og både familie og venner er gået med i projektet. De vil gøre en forskel for kræftramte børn og unge. Kendte personer signerer Manni King, og i løbet af 2020 skal hun sælges. Beløbet fra auktionen går til Kræft er ikke for børn.

Indsamling: Kampen for en kræftfri fremtid

Vennerne Patrick og Nabil trænede op til og gennemførte IRONMAN Copenhagen 2019 for at samle ind til Kræft er ikke for børn og for at sætte fokus på alle kræftramte og deres pårørende.

Børn og unge danser til Dance for Life

Frivillige fra De Danske Danseskoler har for 8. gang afholdt en stor danseturnering til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. 1.700 farverige og glade børn og unge fyldte hallerne i Køge og Ry 5. og 6. oktober og konkurrerede i disco, latin og hip hop. Gennem dansen sætter De Danske Danseskoler fokus på børn og unge, der er ramt af kræft. Entréen og penge fra lotteriet går til Kræft er ikke for børn. Igen i år har de fået en masse sponsorer med, der donerede flotte præmier til lotteriet.

Der blev indsamlet 254.000 kr. – og gennem årene er der i alt indsamlet over 1,8 million kroner til det vigtige arbejde.