Ildsjæle samler ind

Der er mange måder at støtte Kræft er ikke for børn og lave indsamlinger på. Mød nogle af de skønne ildsjæle her.

Amager Festival Beats Cancer

Naboer og veninder Charlotte Dalgaard og Ida Erbs Falkesgaard er drivkræfterne bag den intime festival ’Amager Festival Beats Cancer’. Den lokale festival blev afholdt i en baghave på Amager, og festivalens overskud går ubeskåret til Kræft er ikke for børn.

Fishing for Life

David Lind Nordby har været frivillig og indsamlet til Kræft er ikke for børn siden 2020 med en bred vifte af arrangementer. Læs om Davids stærke engagement i sagen og om de mange forskellige aktiviteter David er med til at stable på benene for at rejse penge til børn og unge ramt af kræft.

Indsamling: Kampen for en kræftfri fremtid

Patrick træner til og gennemfører flere ironman løb for at samle ind til Kræft er ikke for børn.

Børn og unge danser til Dance for Life

Frivillige fra De Danske Danseskoler har for 8. gang afholdt en stor danseturnering til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. 1.700 farverige og glade børn og unge fyldte hallerne i Køge og Ry 5. og 6. oktober og konkurrerede i disco, latin og hip hop. Gennem dansen sætter De Danske Danseskoler fokus på børn og unge, der er ramt af kræft. Entréen og penge fra lotteriet går til Kræft er ikke for børn. Igen i år har de fået en masse sponsorer med, der donerede flotte præmier til lotteriet.

Der blev indsamlet 254.000 kr. – og gennem årene er der i alt indsamlet over 1,8 million kroner til det vigtige arbejde.

MEGA SHOW med kendisser

Ildsjælen Martin Jørgensen arrangerede det unikke velgørenhedsshow ”Happy Allstars – MEGA SHOW” 29. januar 2020. En aften med en lang række af stjerner som Anden, Joey Moe, Morten Ankerdal og Viktor Axelsen på scenen. Martin ville gøre en forskel for kræftramte familier, og pengene fra billetsalg, auktion, mad og drikke er gået ubeskåret til Kræft er ikke for børn. I alt indsamlede Martin 517.675 kr.