Fishing for Life

For David Lind Nordby er kræftsagen en hjertesag, og han har gennem årene været engageret i mange forskellige aktiviteter til fordel for børn og unge ramt af kræft. 

David arrangerer blandt andet fiskeevents, hvor alle kan komme og fiske ved put ’n’ take søer sammen med den frivillige forening Fishing For Life. ’Valget faldt på fiskeriet, fordi, det er noget, alle kan tage del i. Der er mange gavnlige ting ved at fiske; man kommer ud i naturen, børn kan være med – og man finder ro i det,’ fortæller David. 

’Samme aften, som jeg var blevet spurgt, om jeg ville lave det første fiskeevent, fik jeg at vide, at min svoger havde fået konstateret kræft. Og han er desværre gået bort i dag. Jeg har også en bedste ven, som desværre har haft kræft to gange, så kræftsygdommen er tæt på. Når jeg har engageret mig i Kræft er ikke for børn-indsatsen, er det fordi, jeg selv er familiefar. Her kan jeg hjælpe. Børn kan jeg virkelig gøre en forskel for. Børn er meget direkte. Det gør mig glad at se andre blive glade over det, jeg gør. Anerkendelse gør mig glad, men det er ikke derfor, jeg gør det. Det vigtigste er at se andre glade. Det er glæde og taknemmelighed’, siger David om sin motivation. 

Siden det første Fishing For Life event har David også arrangeret Svøm for Sag og Hop for en Sag på Fyn. Og der er flere hyggelige events til fordel for Kræft er ikke for børn i støbeskeen. 

’Jeg ser på, om jeg kan lave et event i Leos Legeland i Odense til efteråret, og allerede d. 28. august er der et Fishing For Life ved Marielyst Fiskesø på Falster’, fortæller han. ’Folk er meget velkomne til at kontakte mig, hvis de vil lave noget, som for eksempel en aktivitet, en auktion eller andet. Så er jeg klar til rådgive og hjælpe,’ slutter ildsjælen David. 

Se Fishings For Life ved Marielyst Fiskesøs indsamling