Arrangerede stor event med masser af god underholdning

Martin Jørgensen fik ideen til ”Happy Allstars – MEGA SHOW”, mens han var igennem et kemoforløb. Martin besluttede sig for at hjælpe andre kræftramte familier og valgte, at alle pengene fra showet ubeskåret skulle gå til arbejdet med børn, unge og kræft.

”Happy Allstars – MEGA SHOW” 29. januar 2020 bød på masser af god underholdning fra bl.a. Anden, Malte Ebert, Jakob Sveistrup og Klassens Tykke Dreng. Herudover kom en række sportsstjerner på scenen. 

Da Martin hele sit liv har spillet tennis og været interesseret i sport, var det nærliggende, at showet også skulle have sport i fokus. Der blev talt sport, og hvor vigtigt det er at bevæge sig, grine og give sig selv lov til at hygge sig, uanset hvordan ens verden ellers ser ud. På scenen interviewede Morten Ankerdal en række af de helt store danske sportsstjerner som Hans Lindberg, Brian Holm, Viktor Axelsen og Tine Scheuer-Larsen. Og der var interview med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen om bl.a. kræftpakkerne.

Det skulle være en sjov og underholdende aften. Det var vigtigt for Martin. Det skulle ikke være trist eller handle om kræft, selvom baggrunden for showet udspringer af, at han selv har haft kræft. 

I foråret 2019 fik Martin konstateret blærekræft. Ud af det blå. Martin troede ikke, at han ville overleve sommeren. Han var igennem kemobehandlinger og en operation. 

"At gennemgå kemobehandling, mens min kone fik det hele til at fungere og familien til at hænge sammen, er det sværeste, jeg er blevet udsat for," fortæller Martin.

Tankerne har været mange - og også mange dårlige. Martin troede ikke, at han ville overleve sommeren. I dag er han kræftfri, men han har en urostomi, som han skal leve med resten af livet. Intet af det stopper dog Martin i forhold til sport eller lysten til at gøre en forskel.

Martin besluttede sig for at hjælpe familier i samme situation, og derfor var det nærliggende at samle penge ind til børn og unge ramt af kræft. Han fik ideen til at stable et show på benene - og der skulle stjerner med. Han tog fat på Hans Lindberg, som han kender fra tidligere, da de har været flaskedrenge sammen. Hans var med på ideen med det samme. Det ene tog det andet, og Martin har fået stablet et fantastisk program på benene til MEGA SHOWET.

I alt indsamlede Martin 517.675 kr. Alle penge fra billetsalg, auktion, mad og drikke er gået ubeskåret til Kræft er ikke for børn.