Musik For Livet er en landsdækkende indsamling, hvor der til alle typer musikarrangementer, koncerter og fællessang samles ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn og unge, der er ramt af kræft eller har sygdommen tæt på. Musik For Livet er en aktivitet under kampagnen ’Kræft er ikke for børn’.

I kan være udøvende musikere, sangere, et kor, en stor gruppe, der mødes i fællessang eller arrangører. I kan være amatører eller professionelle. Scenen kan være stor eller lille. Uanset hvad er alle velkomne i Musik For Livet. I bidrager med musikken, mens publikum bidrager til indsamlingen.

Alle kan være med

Bands og orkestre

Rytmisk eller klassisk? Etablerede eller på vej? To eller tyve i gruppen? Alle kan være med, når I sætter jeres musik på plakaten og samler ind til at hjælpe børn og unge, der har brug for det.

Kor og fællessang

Sang flytter bjerge, og sang trøster, begejstrer og giver overskud. Med sang når I hjertet hos mange mennesker på én gang. Brug jeres glæde ved at synge til at give håb til andre, som har det svært.

Musikskoler og musikuddannelser

Grib chancen for at vise et større publikum, hvad I kan. En støttekoncert giver jer en perfekt anledning til at invitere familie, venner og andre med - eller til at optræde for et nyt publikum.

Skoler og efterskoler

At være sammen om et projekt baner ofte vejen til fællesskab. En støttekoncert forener dem, der spiller og synger, men giver også alle andre på skolen noget at samles om og være stolte af.

Gymnasier og højskoler

Hvis nogen ved, hvordan man laver en fest, er det jer. Det kræver musik, og hvorfor ikke udnytte den til at gøre noget godt for andre unge, som er ramt af kræft?

Koncertarrangører, musikforeninger og spillesteder

I Musik For Livet optræder alt fra professionelle musikere og garvede semi-pro’s til glade amatører og håbefulde stjernefrø. Men uden dygtige arrangører eller velvillige spillesteder spiller det ikke.

Virksomheder

Måske synger I sammen til fredagsmorgenmaden? Måske har I musikindslag til festerne. Måske har I musikalske talenter blandt medarbejderne? Uanset hvad kan Musik For Livet være for jer.

Andre

Kunne I ikke genkende jer selv her på siden? Det gør ikke noget - der er plads til alle med et stort hjerte i Musik For Livet. Se her, det er kun fantasien, der sætter grænserne.

“Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
You've got a friend”

Carole King, 1971

Tilmeld jer og opret indsamling

Indsamlingen kan ske på en online-platform, der gør det nemt for jer og jeres publikum at støtte. I kan gøre indsamlingen personlig, se hvert beløb og behøver ikke bekymre jer om skattefradrag mv.

Tips til at samle ind

De fleste vil gerne støtte en god sag. Men jo flere redskaber I har i jeres værktøjskasse, jo større er chancen for, at det sker. Se nogle af dem her.

Logo og andre materialer

Når I har oprettet jeres online-indsamling, er I klar til at gå i gang med at fortælle, hvilket Musik For Livet arrangement publikum kan glæde sig til. Se her, hvilke materialer og logoer I kan bruge.

Typiske spørgsmål

Det er nemt at blive klogere på Musik For Livet. Her har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, der oftest dukker op hos interesserede.

“Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends” 

The Beatles, 1967

Om Musik For Livet

Musikere, sangere, kor, orkestre, ensembler, fællessangere og arrangører af alle slags med ét fælles mål: At hjælpe børn og unge, der er ramt af kræft.

Det går pengene til

Jeres indsats i Musik For Livet er blandt andet med til at skabe bedre behandlings- og støttetilbud for børn og unge, der bliver ramt af kræft.

Samarbejdspartnere

Jo flere vi er, jo stærkere kan vi gøre Musik For Livet – og jo flere børn og unge ramt af kræft kan vi hjælpe.