Det går pengene til

De penge, I samler ind ved at være med i Musik For Livet, går til forskning i kræft, forebyggelse af kræft og til hjælp og støtte til patienter og pårørende i relation til børn og unge ramt af kræft. Det er blandt andet: 

  • Støtte og hjælp til børn, unge og deres nærmeste
  • Bedre og mere effektiv behandling
  • Et godt liv efter kræftsygdommen

Læs mere om nogle af de projekter, som har fået penge fra ’Kræft er ikke for børn’ her.

Projekter støttet af Kræft er ikke for børn 

Det nytter

Indtil 1970’erne overlevede kun ganske få børn, hvis de fik kræft – i dag overlever 87 %. For 20 år siden var sorghandleplaner stort set ikke eksisterende i de danske grundskoler og daginstitutioner. I dag har 91 % af grundskolerne og 87 % af daginstitutionerne en nedskreven sorghandleplan. 

På 10 år er kræftoverlevelsen steget med næsten 10 procentpoint for børnenes forældre. Samtidig har forskningen resulteret i, at 40 % af alle kræfttilfælde hos forældrene kan forebygges.

Mød Cecilia

Da gymnasiet var overstået, tog Cecilia til Italien for at dyrke sin passion for ridning. Men så slog kræften til. Hun besejrede leukæmien, men til gengæld var vennerne væk.

Mød Ingrid og Edith

Ingrid var 5 år, da hun blev ramt af en sjælden form for leukæmi. Efter et års intensiv behandling var hun ved at være rask. Men så begyndte hendes lillesøster også at få det skidt.