Vores samarbejdspartnere

 • Rema 1000 støtter Kræft er ikke for børn

  Rema 1000

  I Rema 1000 drives samfundsansvaret under overskriften ”Discount med holdning”. Rema 1000 har igennem mange år støttet Kræftens Bekæmpelse gennem et partnerskab.

  Rema 1000

  Rema 1000 er Danmarks største dagligvare discountkæde med flere end 300 butikker og 10.000 medarbejdere. Rema 1000’s størrelse og kundernes tillid forpligter Rema 1000 til at tage samfundsansvar. Dette gør Rema 1000 på flere niveauer og i partnerskaber med forskellige aktører, bl.a. et mangeårigt partnerskab med Kræftens Bekæmpelse og senest at være med til at sikre en røgfri fremtid for den næste generation.

 • DFDS støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne Kræft er ikke for børn

  DFDS

  DFDS Oslo-båden er hele familiens rejsepartner. Vi støtter Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde for kræftramte børn og unge og deres familier.

  DFDS

  DFDS støtter Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde for kræftramte børn og unge og deres familier. DFDS Oslo-båden er hele familiens rejsepartner, og vores fornemmeste opgave er at sikre kvalitet i de oplevelser, som voksne og børn deler. Derfor deltager vi i kampen mod kræft, så kræftramte børn og deres pårørende forhåbentlig får mange gode oplevelser sammen. I foråret tilbyder DFDS et minicruise for 4 personer til en særpris på 100 kr. Salget minus moms går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. STØT Kræftens Bekæmpelse i dag, og lad os sammen gøre en forskel.

 • Bone’s Restauranter støtter Kræft er ikke for børn

  Bone’s Restauranter

  Bone's Restauranter er en flerårig partner, der støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft.

  Bone’s Restauranter

  Bone’s Restauranter har en meget klar familieprofil, og derfor er det naturligt for os at tage en aktiv del i Kræftens Bekæmpelses kampagne Kræft er ikke for børn. Det er vores mål, at vi i løbet af november og december 2019 kan indsamle og donere 500.000 kr. til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.

 • Discovery Travel støtter Kræftens Bekæmpelses kampagne Kræft er ikke for børn

  Discovery Travel

  Discovery Travels hjerteblod er at skræddersy eksklusive rejser - bl.a. til familier. Discovery Travel bakker op om Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft.

  Discovery Travel

  Discovery Travel hjælper bl.a. familier med at skabe eksklusive rejser baseret på solid rejseerfaring siden 1995. Vi har en passion for at tilbyde vores kunder noget særligt, og vi ønsker at gøre vores kunders næste rejse til den bedste. Men vi oplever desværre også, at nogle kunder må aflyse deres livs rejse pga. kræft i familien. Vi er mange, der har kræft alt for tæt på – også hos Discovery Travel. Derfor støtter vi  op om Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde.