Vores samarbejdspartnere

 • Rema 1000 støtter Kræft er ikke for børn

  REMA 1000

  I REMA 1000 drives samfundsansvaret under overskriften ”Discount med holdning”. REMA 1000 har igennem mange år støttet Kræftens Bekæmpelse gennem et partnerskab.

  REMA 1000

  REMA 1000 er Danmarks største dagligvare discountkæde med flere end 300 butikker og 10.000 medarbejdere. REMA 1000’s størrelse og kundernes tillid forpligter REMA 1000 til at tage samfundsansvar. Dette gør REMA 1000 på flere niveauer og i partnerskaber med forskellige aktører, bl.a. et mangeårigt partnerskab med Kræftens Bekæmpelse og senest at være med til at sikre en røgfri fremtid for den næste generation.

 • Bone’s Restauranter støtter Kræft er ikke for børn

  Bone’s Restauranter

  Bone's Restauranter er en flerårig partner, der støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft.

  Bone’s Restauranter

  Bone’s Restauranter har en meget klar familieprofil, og derfor er det naturligt for os at tage en aktiv del i Kræftens Bekæmpelses kampagne Kræft er ikke for børn. 

 • Nørregade støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn ramt af kræft

  Nørregade

  Nørregade støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn ramt af kræft.

  Nørregade

  Nørregade har eksisteret side 1924 og er en familieejet virksomhed som producerer bolcher, vingummi og lakrids. I år har vi indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn ramt af kræft, hvor Nørregade donerer 3 kr. pr. solgt Nørregade julekalender. Kræft er nemlig ikke for børn!

 • DFDS støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn ramt af kræft

  DFDS

  DFDS støtter Kræftens Bekæmpelses betydningsfulde arbejde med forebyggelse, forskning og patient - og pårørende støtte for børn og unge med kræft.

  DFDS

  DFDS (Det Forenede Dampskibs-Selskab) er en af Nordeuropas største færgeoperatører og driver både rederi og logistikvirksomhed. I DFDS forstår vi vigtigheden af at tage et samfundsmæssigt ansvar. DFDS samarbejder med Kræftens Bekæmpelse om kampagnen ’Kræft er ikke for børn’, hvor man kan købe et MiniCruise til 50.- per person, som så doneres til kampagnen.

 • Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere på Kræft er ikke for børn.