Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Lyserød Lørdag fejrer ti års jubilæum

03-10-2017
Flere end 2.400 frivillige og mange erhvervsdrivende står bag en kæmpe vifte af arrangementer i de mere end 170 byer, som trækker i lyserødt på lørdag for at fejre Lyserød Lørdags tiårsjubilæum og for at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne.

Modedesigneren Karen Simonsen har designet en silkesløjfe i anledning af tiårs jubilæet for Lyserød Lørdag. Den sælges af frivillige til 20 kr. pr. stk.

Salg af hjemmestrikkede lyserøde karklude, crossfit, mandeløb, kamelridning, foredrag, BH-guirlander og modeshow. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når de flere end 2.400 frivillige og mange erhvervsdrivende slår dørene op for efterårets store arrangement: Lyserød Lørdag. 

- Lyserød Lørdag i år er helt særlig, for der fejrer vi ti års jubilæum. Det kommer til at ske med pomp og pragt, for der er virkelig flotte arrangementer over det ganske land, siger Sanne Lykke Lindehøj fra Kræftens Bekæmpelse. 

I anledning af tiårsjubilæet har modedesigneren Karen Simonsen designet en særlig silkesløje, som de frivillige sælger til deres arrangementer for 20 kr. pr. stk. 

Jubilæet markeres også med ’Send en hilsen til vejrs’. Her kan man købe en ballon og sende en kærlig hilsen til en, der er ramt af brystkræft, eller til en, man gerne vil mindes. Ballonerne bliver også fysisk sendt op i København – lørdag på Nytorv kl. 15.00.

I 2016 blev der på Lyserød Lørdag indsamlet 4,1 mio. kr.

Lyserød Lørdag

Læs mere om, hvor og hvad som sker under Lyserød Lørdag