Skip navigation

Holbæk Kulturskoles støttekoncert 2023

Musik er vejen til lindring og trøst for os alle. Vi har derfor lavet en gratis julekoncert, hvor du i stedet for entré kan donere et beløb til Musik for Livet.

GRATIS JULEKONCERT TIL FORDEL FOR KRÆFTRAMTE BØRN
Det er blevet juletid, og ingen jul uden sang og musik  
I år er FøniXensemblets julekoncert dog anderledes.
Det bliver en stor, gratis julekoncert med fællessang, orkester og solister.
Vi har valgt at årets julekoncert er gratis, til gengæld samler vi undervejs ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ”KRÆFT ER IKKE FOR BØRN”. Som titlen antyder, går pengene til at hjælpe kræftramte børn og deres familier.
Det er en del af Kræftens Bekæmpelses nye satsning under ”Musik For Livet”, som går ud til samtlige musik- og kulturskoler i Danmark.
Holbæk Kulturskole, som FøniXensemblet hører under, er med denne koncert en af de første, som byder ind med aktiviteter under ”Musik For Livet”.
Vi får besøg af en række professionelle musikere – Henrik Goldschmidt, obo, Bilal Ished, oud (mellemøstlig udgave af en lut) samt FøniXensemblets strygere under ledelse af Morten Ryelund.
De vil præsentere os for en række lækre julesager fra hele verden.


FÆLLESSANG
Undervejs i koncerten er der, traditionen tro, indlagt en række julesange, så vi alle kan få rørt stemmerne og komme i den rigtige julestemning. Koncerten er lagt allerede kl. 18.30, så man kan tage børnene med.
HELE ORKESTERET ER PÅ PLADS
Til julekoncerten har vi hele FøniXensemblets Strygeorkester med – de unge, nyuddannede og passionerede musikere fra landets konservatorier.


OBS; Der er ca. 200 pladser efter ”først til mølle” princippet