Måske kunne du blive fristet af årets julesalg? Slå til nu og spar op til 70 % indtil 30. november.

Har du set nyhederne – Årets julekugler er kommet!

Humørkalenderen 2024 fyldt med sjove børnecitater, som giver smil på læben – den oplagte gaveidé til advent, jul eller som mandelgave

Brænder du for at synge og spille - og vil du samtidig hjælpe børn og unge ramt af kræft, er Musik For Livet lige noget for dig.

Kræft er ikke for børn

Kræft kan ramme alle, store som små, unge som ældre. Børn kan både blive pårørende og kræftpatienter. Uanset hvad er kræft ikke for børn.

Hvert år får 380 børn og unge under 25 år konstateret kræft. Heldigvis overlever 6 ud af 7 børn. Det er en medicinsk succeshistorie, at behandlingen redder livet for så mange. Men de høje doser af stråler og kemoterapi, som behandlingen ofte består af, betyder desværre også, at 50 procent af børnekræftoverlevere oplever senfølgesygdomme senere i livet.

Kræft er ikke for børn og unge. Vi arbejder for en bedre og mere effektiv behandling for børn og unge, et godt liv efter sygdommen med færre senfølger og for at støtte og hjælpe de næsten 50.000 børn, som lever med en kræftsyg mor eller far.

Mød børnene og de unge

Selv lægerne kalder det et ’mirakel’, at Hollie kan gå igen

Hollie er kun halvandet år gammel, da lægerne finder en ni centimeter lang tumor på hendes rygsøjle. Forældrene forberedes allerede i starten af forløbet på, at hun nok ikke kommer til at gå igen, da trykket på nerverne er for stort. Men heldigvis accepterer Hollie ikke den besked.

Jeg har stadig brug for at sige, at jeg savner min far

Da Miliena mister sin far som 15-årig, er hun overbevist om, at det er bedst at lade være med at tale om det. Så belemrer hun ikke andre – og samtidig bliver hun ikke skuffet over, at ingen spørger ind til hende. Men med tiden har hun lært at se sorgen i øjnene og finder i dag mening i at hjælpe andre i sorg.

Et donormatch var Hugos eneste chance for at overleve kræften

Hugo er en lille elskelig charmebøf på 3 år. Han er også smaskforkælet, fordi han har kræft og skal bo på hospitalet. Det sørger hans to mødre og storesøster Hanna for. Altså lige bortset fra de dage, hvor Hanna VIRKELIG har fået nok af ham, fordi han er så… forkælet! Hans to mødre er ikke kærester mere, men de bor stadig sammen. Også selv om hans ene mor har fået en ny kæreste for et par år siden, og hans anden mor dater en sød mand, hun lige har mødt på Tinder. Lyder det lidt indviklet… ikke, hvis du spørger Hugo.

Nyheder

Læs sidste nyt om forskning, forebyggelse og patientstøtte på børnekræftområdet.

Vis alle nyheder

Tak til vores samarbejdspartnere