Indsamling for andre

Er I en brancheorganisation, paraplyorganisation for civilsamfundsorganisationer eller interesseforening inden for musik, sang eller andet,  og kan I se jer selv have en rolle i Musik For Livet, så kontakt os endelig på barn@cancer.dk eller 35 25 79 55. 

Er I en vuggestue, dagpleje, børnehave, SFO eller andet, er I selvfølgelig også velkomne i Musik For Livet. Lær børnene tre dejlige sange og lad dem optræde til det årlige god-sommerferie-arrangement, velkommen-tilbage-fra-ferie-arrangement, jule-klippe-klistre-arrangement eller andre af jeres sammenkomster. Brug anledningerne til at samle ind og hjælpe børn og unge ramt af kræft. 

Musik For Livet favner også dans. Og det betyder ikke noget, om I danser hiphop, polka, tango, vals eller noget helt andet. Har I lyst til at optræde og samle ind, er I med på helt samme vilkår som alle andre i Musik For Livet. 

Og selvfølgelig er I selvskrevne som DJs, hvis I optræder live med et publikum. Techno, hip-hop, country eller party? Kan I skabe en fest, er Musik For Livet også jeres scene.

Er I ingen af ovenstående, men har fået en genial, skør, sjov eller anderledes ide til Musik For Livet, glæder vi os også til at høre fra jer på barn@cancer.dk eller 35 25 79 55.

'Winter, spring, summer or fall - All you have to do is call - And I'll be there - You've got a friend'

Carole King, 1971