Skip navigation

Casper var lige blevet gift med sit livs kærlighed, da lægens ord ændrede alt

Det nygifte par var høje på livet og hinanden, og drømmen om bryllupsrejsen til New York skulle snart blive til virkelighed. Men alt blev vendt på hovedet, da Casper Frydenlund Tørnblad fik en uventet besked. Du har kræft!

Casper fik konstateret kræft i november 2018. 26 år gammel. Ti dage efter biopsien var taget, blev han opereret første gang. Foto: Privat.

På vej ned til sin bil på parkeringspladsen går det op pludselig op for Casper, hvad det er for en besked, han har fået.

De tunge skridt ud gennem Rigshospitalets hovedindgang forplanter sig til resten af kroppen, og da han endelig når frem og får åbnet bildøren, synker han ned i sædet.

Den første han ringer til er Mike. Et opkald som er printet ind i hans hukommelse, men som han samtidig ikke husker særlig meget fra. Parret har på det tidspunkt været gift i en måned.

- Hej skat, hvordan er det gået, spørger Mike glad, så snart han får ham i røret.

Casper bryder grædende sammen. Han var slet ikke forberedt på, at det kunne være kræft. Der for var han også alene taget ind til Rigshospitalet. Nu er han pludselig diagnosticeret med skjoldbruskkirtelkræft.

Læs hele historien om Casper og Mike:

Casper var lige blevet gift med sit livs kærlighed, da lægens ord ændrede alt