Skip navigation

Kræftens Bekæmpelse åbner ny stor genbrugsbutik

Til efteråret slår Kræftens Bekæmpelse dørene op for en ny stor genbrugsbutik i Holbæk, som skal sælge brugt tøj, isenkram og møbler i høj kvalitet. Butikken bliver foreningens 16. genbrugsbutik og skal drives af frivillige kræfter.

Butikken skulle efter planen være åbnet i 2020, men blev udskudt på grund af corona Men nu sker det endelig. Butikken åbner til efteråret.

- Vi glæder os meget til at kunne slå dørene op for endnu en butik og til at få Holbæk med på landkortet over foreningens genbrugsbutikker. Udover at vi selvfølgelig gerne vil være repræsenteret flere steder i Danmark, så skal butikken være med til at styrke Kræftens Bekæmpelse Genbrugs vækstrejse yderligere, fortæller Ole Saatterup, chef for Kræftens Bekæmpelse Genbrug.

Trods coronanedlukninger sidste år leverede Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker et flot overskud på knap 4. mio. kr. Penge, der gik til Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Stort butikslokale med gode parkeringsforhold

Lokalerne ligger i Holbæk MegaCenter og er på knap 700 m2. Både sted og størrelse er nøje valgt.

– Vi kommer hovedsagligt til at sælge tøj, isenkram og møbler. Og det kræver ikke alene meget butiksplads, det kræver også meget lagerplads, fortæller Ole Saatterup.

Ud over god plads i butikken er det også nødvendigt med gode parkeringsforhold, når gavmilde borgere donerer møbler til butikken, og når kunder skal have møblerne med hjem. Derfor var megacenteret med dets mange parkeringspladser et oplagt valg.