Skip navigation

Vild med dans indsamler tocifret millionbeløb

Fredag aften samlede Vild med dans over 20 mio. kr. ind til Knæk Cancer. Især aftenens særlige dansere gjorde indtryk.

Overvældende opbakning under årets Vild med dans - Knæk Cancer. Foto: Per Arnesen/TV 2

Det Kongelige Teater i København dannede rammen om en smuk og rørende fredag aften under den særlige Knæk Cancer udgave af Vild med Dans. Seerne viste deres enorme opbakning og donerede 20.779.167 kroner mio. kr til kræftsagen.

Læs her, hvad pengene skal gå til: 

Det går pengene til fra Knæk Cancer 2022

Det var en stor oplevelse for alle par at få lov at danse på Gamle Scene - den fineste scene i kongerriget. Ud over de faste dansepar var to særlige dansere på gulvet i aftenens show. Begge har oplevet kræft på tætteste hold.

Den 47-årige Stine Camilla Rix, der har brystkræft og som desuden er pårørende til sin lillesøster, der er terminal syg med kræft.

Læs Stines historie:

Lige der i hospitalssengen tog Stine en vild beslutning

Og 30-årige Casper Frydenlund Tørnblad, der dansede en jive i de fine omgivelser. Han har tidligere haft kræft i skjoldbruskkirtlen.

Læs Caspers historie:

Casper var lige blevet gift med sit livs kærlighed, da lægens ord ændrede alt

Der skulle oprindeligt have været tre nye dansere på dansegulvet i Vild med dans – Knæk Cancer, men fordi 57-årige Donald La Verne Smith har bugspytkirtelkræft, og hans helbredsmæssige situation er forværret, var han ikke med fredag aften.

Til gengæld fik han besøg af sin professionelle danspartner Karina Frimodt på hospitalet. Her dansede de to en rørende vals foran Donalds kone.

Se Donald og Karina danse vals