Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Du kan stadig nå at besvare spørgeskema fra Kræftens Bekæmpelse

19-02-2019
Har du modtaget et spørgeskema fra Kræftens Bekæmpelse? Så kan du stadig nå at sende din besvarelse og dermed dele gode eller mindre gode oplevelser fra dit kræftforløb. Svarene bruger Kræftens Bekæmpelse i sit arbejde for at skabe bedre forløb for fremtidige kræftpatienter.
Spørgeskema

Det er kun patienter, der har fået tilsendt et spørgeskema fra Kræftens Bekæmpelse, der kan deltage i undersøgelsen. Foto: Kræftens Bekæmpelse

Knap 4.500 nuværende og tidligere kræftpatienter modtog i januar et spørgeskema fra Kræftens Bekæmpelse. Fælles for de mange patienter var, at de havde fået stillet en kræftdiagnose i sidste halvdel af 2016, og at de tidligere har besvaret et spørgeskema om deres udrednings- og behandlingsforløb.

Kræftens Bekæmpelse udsender spørgeskemaer til 4.500 kræftpatienter

Kræftens Bekæmpelse har netop sendt en påmindelse til dem, der endnu ikke har besvaret spørgeskemaet i håbet om, at de vil deltage i undersøgelsen. 

Vi vil gerne høre fra alle. Også selvom man har haft et godt forløb og ikke føler, man har noget særligt at berette. Alle svar er relevante og bidrager til, at vi får et retvisende billede af de oplevelser, kræftpatienter har i et forløb og ikke kun hører om de tilfælde, hvor det er gået mindre godt

Louise Vindslev Nielsen, projektleder

Alle svar er vigtige

Netop på grund af sammenhængen med den tidligere undersøgelse er det vigtigt, at så mange som mulig svarer på det tilsendte spørgeskema – uanset hvilket forløb, man har haft.

- Vi vil gerne høre fra alle. Også selvom man har haft et godt forløb og ikke føler, man har noget særligt at berette. Alle svar er relevante og bidrager til, at vi får et retvisende billede af de oplevelser, kræftpatienter har i et forløb og ikke kun hører om de tilfælde, hvor det er gået mindre godt, siger Louise Vindslev Nielsen, der er projektleder for undersøgelsen og uddyber:

- Vi modtager også gerne spørgeskemaer, der kun er delvist besvaret. Det er helt okay, hvis man ikke føler, man kan svare på alle spørgsmål i undersøgelsen.

Du kan besvare det tilsendte spørgeskema på papir og returnere det i den vedlagte kuvert, eller du kan besvare spørgeskemaet digitalt på cancer.dk/deldinviden.

Hvis du har brug for hjælp til at besvare spørgeskemaet, kan du ringe til 35 25 74 34 eller skrive en mail til deldinviden@cancer.dk.