Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Knæk Cancer med kræftrådgivningerne

15-10-2020
Vær med hjemme i stuen, når Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger sender yoga, meditation og spændende foredrag live på Facebook i hele Knæk Cancer-ugen. Du kan også komme til foredrag i flere kræftrådgivninger.
Træningshold i Kræftrådgivningen i Aalborg.

I hele uge 43 sender kræftrådgivningerne yoga, meditation, træning og spændende foredrag live på Facebook. Foto: Pernille Bering.

I uge 43 kan du få et indblik i de mange aktiviteter, der er i Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger landet over, når vi sender live på Facebook. 

Portræt af Chris Donkin, rådgivningschef i Kræftens Bekæmpelse.

Chris Donkin, rådgivningschef i Kræftens Bekæmpelse, ser frem til at invitere alle interesserede til Knæk Cancer med kræftrådgivningerne Live på Facebook. Foto: Tomas Bertelsen.

Du kan være med til yoga, meditation og korsang hjemme i din stue, og du kan høre spændende foredrag om kost og kræft, angst for tilbagefald, senfølger og Ung kræft. Eller du kan møde Hillerøds mandehørmere, der alle har kræft, og som finder styrke i at træne sammen.

Alle er velkomne

- Vi glæder os til at vise danskerne et udpluk af den viden og de mange aktiviteter, vi tilbyder i kræftrådgivningerne landet over. I flere år har vi inviteret til åbent hus i kræftrådgivningerne under Knæk Cancer. Det kan vi ikke i år på grund af corona. I stedet inviterer vi alle, der har lyst, med indenfor på Facebook, siger Chris Donkin, rådgivningschef i Kræftens Bekæmpelse. 

Flere kræftrådgivningerne inviterer også til foredrag i kræftrådgivningen i løbet af uge 43. På grund af coronasituationen er der dog et begrænset antal pladser til rådighed til foredragene. Til gengæld kan alle være med, når vi sender live på Facebook.

Vi håber, at du vil se med!

Facebook Live program - Knæk Cancer

Live-indslagene i Knæk Cancer-ugen sendes på kræftrådgivningernes facebooksider. Se det fulde program her:

Knæk Cancer med Kræftrådgivningerne

Gratis rådgivning og støtte til kræftpatienter og pårørende

Kræftens Bekæmpelse tilbyder gratis rådgivning og støtte til kræftpatienter, pårørende og efterladte mere end 40 steder i landet

I 12 kræftrådgivninger landet over kan du udover professionel rådgivning og familiesamtaler deltage i samtalegrupper og forskellige aktiviteter

Nogle af disse grupper og aktiviteter er lige nu på pause på grund af corona-situationen. Du kan stadig få rådgivning i kræftrådgivningerne efter tidsbestilling og der er etableret online samtalegrupper

Kræftlinjen tilbyder derudover gratis telefonrådgivning på 80 30 10 30

Læs mere og find kontaktinfo til nærmeste kræftrådgivning her:

Kræftrådgivninger og rådgivningstilbud