Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Bliv indsamler på Facebook

31-07-2020
Som noget helt nyt i år kan du blive digital Facebook-indsamler til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling. Det foregår samme dag som Landsindsamlingen, nemlig den 16. august. Her har du mulighed for at lave din egen indsamling på Facebook samtidig med, at der samles ind fra dør til dør i hele landet.

Bliv indsamler på Facebook til Landsindsamlingen d. 16. august 2020

Har du lyst til at støtte kræftsagen med at samle ind til Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling? Men har du har ikke tid om formiddagen eller savner du en digital mulighed for at indsamle - uden at gå ud fra dør til dør? Så har du nu mulighed for at samle ind hjemmefra på din Facebookside. Det kører automatisk uden, at du behøver gøre andet end at tilmelde dig. 

Bliv en del af det store fællesskab

Mens indsamlere går på gaden og samler ind, kan du samle ind derhjemme på din Facebookside. Med få klik kan du blive en del af det store fællesskab, der tilsammen samler ind til Landsindsamlingen den 16. august.

Du tilmelder dig som Facebook-indsamler, så modtager du et link den 16. august om morgenen, som du bruger til at oprette din egen Facebook-indsamling på dagen. Det tager under 2 minutter, og så kører din indsamling på din Facebook-profil, så venner og venners venner kan se din indsamling og bidrage til den. Du kan også dele din indsamling til dine venner og opfordre dem til også at indsamle på Facebook.

Tilmeld dig her via Facebook

Din tid er vigtig – for dig og for os

Din indsamling kører af sig selv, så du kan godt lave andre ting, når du har brugt 2 minutter og har sat din indsamling i gang. I løbet af dagen kan du kigge ind på din Facebookside og følge med i, hvor meget dine venner har doneret til din indsamling. Husk at takke dem – for alle bidrag tæller og hjælper i arbejdet for et liv uden kræft.

Alle pengene går direkte til landsindsamlingen via det link, du tilmelder dig, så du behøver ikke gøre andet end at oprette din indsamling – resten foregår automatisk.

Det er selvfølgelig stadig muligt at melde sig som fysisk indsamler. Det kan du gøre her:

Meld dig som indsamler