Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Tove har mistet tre tætte veninder og kolleger til kræft

20-08-2021
Tove Outzen på næsten 80 år kan her i august fejre sit 30 års jubilæum sammen med butikken i Horsens. Undervejs har Tove måttet begrave tre tætte veninder og kolleger fra butikken, men det har kun været med til at give arbejdet i butikken endnu mere mening. Tove har planer om at fortsætte, så længe helbredet tillader det.

Tove Outzen kan sammen med Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutik i Horsens fejre 30 års jubilæum her i august. Foto: Anita Graversen

- Jeg var blevet førtidspensionist, så min veninde syntes, at jeg trængte til at komme i gang med noget. Hun hørte, at butikken skulle åbne, så hun ringede til mig og sagde, at hun havde meldt os til et velkomstmøde. Det foregik på en lokal restaurant tæt på butikken. Inden vi forlod mødet, var min veninde og jeg blevet sat sammen med to andre kvinder til et fast formiddagshold, fortæller Tove Outzen og fortsætter:

- Der gik ikke lang tid, så var vi fire blevet gode veninder, som hyggede os med at arbejde sammen og begynde at ses privat. Vi har haft mange fantastiske oplevelser sammen gennem årene.

Læs hele Toves historie her

Om Kræftens Bekæmpelse Genbrug

Kræftens Bekæmpelse Genbrug har eksisteret siden 1991 og findes i dag i 15 forskellige byer. Genbrugsbutikkerne drives af  knap 1000 engagerede og ulønnede frivillige. Overskuddet fra butikkerne går  til Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Bliv frivillig