Gå til sygdomsliste

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2019

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats for kræftsagen. Derfor uddeler vi den 4. februar 2019 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan indstille din egen kandidat nu og frem til den 17. september 2018.

Har du et godt bud på, hvem der fortjener en pris for sit enestående arbejde for kræftsagen? Så er det nu, du skal indstille din kandidat til Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2019.

Kriterier

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre - f.eks. til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

Prisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2019 er det tiende gang prisen uddeles.

Se tidligere modtagere af hædersprisen
 

Prisoverrækkelse

Hædersprisen overrækkes i Det Kongelige Teaters Skuespilhus søndag den 4. februar 2019 om eftermiddagen. Billetter til arrangementet kan købes i Kræftens Bekæmpelses webshop fra sidst i november 2018.

Forslag til kandidat:

Maks. 500 tegn

Indstiller:

 

Nyheder

20-08-2018
Forskning for fremtidens sundhed
42.000 danskere har gennem tre år deltaget i Kræftens Bekæmpelses befolkningsundersøgelse Kost, kræft og helbred – Næste generationer. Resultatet er en kæmpe biobank, som er en guldgrube af viden om, …
Læs flere nyheder