Gå til sygdomsliste

Uddelingen af Hædersprisen 2018

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats for kræftpatienter. Derfor uddeler vi den 4. februar 2018 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan købe billet til arrangementet her.

Mennesker, der sidder i teatret og klapper

Du kan være med, når vi uddeler årets Hæderspris.

Køb din billet til prisoverrækkelsen

Prisoverrækkelsen finder sted i Det Kongelige Teaters Skuespilhus den 4. februar 2018.

Billetter til arrangementet koster 475 kr. og omfatter: Velkomstdrink i Skuespilhusets foyer, hædersprisuddeling, buffet i Skuespilhusets foyer og opførelse af Ludvig Holbergs komedie "Maskerade". Du kan købe billet i Kræftens Bekæmpelses webshop:

Køb billet til hædersprisuddelingen

Kriterier for uddeling af Hædersprisen

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

Hædersprisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2018 er det ottende gang prisen uddeles.

Se tidligere modtagere her:
Modtagere af hædersprisen

 

Nyheder

12-12-2017
Ny test for prostatakræft afprøves i Danmark
En ny test kan med høj præcision opfange tilfælde af aggressiv prostatakræft. Samtidig er metoden så præcis, at man kan undgå unødvendige biopsier og operationer. Mænd i region Midtjylland bliver de f…
Læs flere nyheder