Gå til sygdomsliste

Uddelingen af Hædersprisen 2018

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats for kræftpatienter. Derfor uddeler vi den 4. februar 2018 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Muligheden for at indstille kandidater er nu lukket.

Prisoverrækkelse og billetter

Prisoverrækkelsen finder sted i Det Kongelige Teaters Skuespilhus den 4. februar 2018. Billetter til arrangementet vil kunne købes i Kræftens Bekæmpelses webshop sidst i november 2017.

Kriterier for uddeling af Hædersprisen

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

Hædersprisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2018 er det ottende gang prisen uddeles.

Se tidligere modtagere her:
Modtagere af hædersprisen

 

Nyheder

20-10-2017
Kræftens Bekæmpelse om fejl i tarmkræftscreening: Fejl der ikke må ske
Prøvesvarene fra en række borgere, der har deltaget i tarmkræftscreeningen i oktober, er blevet forbyttet hos det firma, der pakker prøverne. Det betyder sandsynligvis, at hundredevis af borgere skal …
Læs flere nyheder