Gå til sygdomsliste

Aktiviteter

Her på siden kan du læse om de forskellige aktiviteter på Ruskjærholm. Det er primært Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Ikast-Brande, kræftrådgivningen i Herning og Ikast-Brande Kommune, der står for arrangementerne, men andre kan også låne stedet til aktiviteter.

Aktiviteter

Ruskjærholms omgivelser indbyder til gode gåture og har mange fine steder, man kan holde pause undervejs.

Langt de fleste faste aktiviteter på Ruskjærholm arrangeres af Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Ikast-Brande. Herudover benytter kræftrådgivningen i Herning og Ikast-Brande Kommune stedet til deres kræftrehabiliteringstilbud.

Lokalforeningens aktiviteter

Lokalforeningen tilbyder en lang række aktiviteter for kræftpatienter og pårørende, og for mennesker som har en generel interesse for kræftområdet.

Nogle aktiviteter er faste og foregår hver eller hver 2. uge. Det gælder eksempelvis mandegruppen, gåture og samvær, træning for kræftramte, strikkecafé, kreativt værksted og netværksgrupper. Herudover er der løbende foredrag og café-møder.

Læs mere på lokalforeningens hjemmeside

Kræftrehabiliteringstilbud

Ikast-Brande Kommune tilbyder gratis forløb for borgere, der har eller har haft kræft. Kræft-rehabilitering indeholder både træning, undervisning og socialt samvær, og nogle af disse tilbud foregår på Ruskjærholm. 

Læs mere på Ikast-Brandes hjemmeside:

Ikast-Brande Kommune: Lev livet med kræft

Kræftrådgivningens tilbud

Kræftens Bekæmpelses rådgivning i Herning bruger fra tid til anden Ruskjærholm til enkeltstående aktiviteter. Læs mere på rådgivningens hjemmeside:

Kræftrådgivningen i Herning

Lån Ruskjærholm til din aktivitet

Vi låner gerne Ruskjærholm ud til andre aktiviteter i Kræftens Bekæmpelse. Hvis du repræsenterer én af de øvrige lokalforeninger, et områdekontor eller en kræftrådgivning, så er du meget velkommen til at henvende dig for nærmere aftale.

Ruskjærholm kan også lånes til aktiviteter udbudt af øvrige lokale patientforeninger og lokale foreninger på det sociale område mod en symbolsk betaling for forbrug.

Læs mere om faciliteter og udlån her

Aktiviteter
Kontakt

Inger-Lise Katballe: 53 80 23 59 eller ilkatballe@hotmail.com 

Nyheder

Skab plads til kærestetid. Det behøver ikke være noget stort: Gå en tur og hold i hånd, oplev smukke øjeblikke sammen. Kom ud af huset og hverdagens trummerum.
05-12-2022
Når kræft slår knuder på kærligheden
Et stærkt parforhold er en stor styrke, når kræften rammer. Men sygdommen kan også være en belastning for forholdet. Heldigvis er der hjælp at hente – her svarer Susanne Duus, rådgiver i Kræftens Bekæ…
Læs flere nyheder