Oversigt over sorggrupper for børn og unge

Fordelt på regioner og kommuner

Dette er en landsdækkende oversigt over de sorggrupper for børn og unge, som vi har kendskab til, der findes i de enkelte regioner og kommuner. Vælg først region dernæst kommune. Hvis din kommune ikke har et link til en liste, så er det fordi Kræftens Bekæmpelse ikke er orienteret om eventuelle sorggrupper til børn og unge i kommunen.

Imagemap

Kræftens Bekæmpelse har påtaget sig opgaven med at registrere eksisterende sorggrupper til børn og unge i Danmark. Desværre har vi ikke mulighed for at kontrollere kvaliteten af de enkelte gruppetilbud. Det er derfor op til dig som bruger, selv at kontakte relevante grupper for at undersøge, om tilbuddet passer sammen med det behov du har. Vi tjekker de grupper, vi har på listen én gang om året for at se, om de stadig er aktive. Kun de sorggrupper som vises med Kræftens Bekæmpelses logo er udbudt af Kræftens Bekæmpelse.

Ønsker du at få en sorggruppe registreret eller har du ændringer til et eksisterende tilbud bedes du kontakte Jannie Møller på janniem@cancer.dk.

Ønsker du specifikt at finde en sorggruppe, der er forankret på en skole, kan du gå til denne oversigt:
Oversigt over sorggrupper på skoler

Socialforvaltningen i din hjemkommune vil også kunne hjælpe med, hvad der findes af sorggruppetilbud til børn og unge i din kommune. Kræftens Bekæmpelses rådgivninger har også et godt overblik over, hvad der findes af grupper i deres område.

Kræftens Bekæmpelses rådgivninger

 

Podcasts om sorg

Ni podcasts, der hjælper voksne til at tage den svære snak med børn, der oplever alvorlig sygdom hos en forælder eller mister mor eller far. Se mere her.


Emma har mistet sin mor

I en sorggruppe har Emma fundet et fællesskab, der giver styrke og håb – både under sygdomsforløbet og i sorgen, der følger efter. Læs mere her.


Læromsorg.dk

Gratis undervisningsmateriale med forløb om sorg til 0. - 10. klasse. 
Læs mere her.


Bliv sorggruppeleder

Find vores kurser og foredrag her.


Start en sorggruppe på din skole

Læs mere om, hvordan du starter en sorggruppe her.


Information til lærere, pædagoger og sundhedspersonale

Om børn og unge i sorg - læs mere.