Oversigt over sorggrupper i skoler

Her kan du finde en oversigt over sorggrupper i skoler i hele landet. Er der plads i gruppen, kan børn fra andre skoler muligvis også deltage. Kontakt venligst den relevante kontaktperson for yderligere information. Grupperne er inddelt efter region, kommune og derefter postnummer. 

Hvis din kommune ikke står på oversigten, er det fordi Kræftens Bekæmpelse ikke er bekendt med nogle sorggrupper i skoleregi i din kommune. Det betyder ikke, at der ikke kan være et tilbud, men blot at vi ikke er bekendt med det. Nogle kommuner figurerer som "samarbejdskommuner," hvilket betyder, at de har indgået et samarbejde med OmSorg om at lave sorggrupper i skoleregi. 

Hvis du ønsker at få oprettet en gruppe eller har ændringer til en eksisterende gruppe, kontakt venligst Per Bøge, e-mail: phb@cancer.dk eller på tlf. 35 25 75 32.

Kræftens Bekæmpelse har påtaget sig opgaven med at registrere eksisterende sorggrupper i skoler til børn og unge i Danmark. Desværre har vi ikke mulighed for at kontrollere kvaliteten af alle gruppetilbud. Det er derfor op til dig som bruger, selv at kontakte relevante grupper for at undersøge, om tilbuddet passer sammen med det behov du har. 

Du kan finde en oversigt over sorggrupper i skoler i de forskellige regioner i menuen til venstre eller ved at følge disse links: 

Region Hovedstaden

Region Sjælland

Region Syddanmark

Region Midtjylland

Region Nordjylland


 

Podcasts om sorg

Ni podcasts, der hjælper voksne til at tage den svære snak med børn, der oplever alvorlig sygdom hos en forælder eller mister mor eller far. Se mere her.


Emma har mistet sin mor

I en sorggruppe har Emma fundet et fællesskab, der giver styrke og håb – både under sygdomsforløbet og i sorgen, der følger efter. Læs mere her.


Læromsorg.dk

Gratis undervisningsmateriale med forløb om sorg til 0. - 10. klasse. 
Læs mere her.


Bliv sorggruppeleder

Find vores kurser og foredrag her.


Start en sorggruppe på din skole

Læs mere om, hvordan du starter en sorggruppe her.


Information til lærere, pædagoger og sundhedspersonale

Om børn og unge i sorg - læs mere.