Podcast

Fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftfri, men ikke rask. En podcast om senfølger.

Det kan komme som en overraskelse, at afslutningen på kræftbehandlingen måske ikke helt opleves, som man havde troet. Forventningen kan være, at nu er alt godt, og nu vender hverdagen tilbage. Men tit er det først, når behandlingen er kommet lidt på afstand, at de følelsesmæssige og fysiske reaktioner viser sig.

Sidder du selv med et spørgsmål? Så skriv endelig til:
podcast@cancer.dk 

Kræftfri, men ikke rask

OMSORG for børn - Sådan hjælper du et barn, der oplever sygdom og død i familien

Lyt med og få gode råd og vejledning, når to dygtige eksperter sammen med vært Morten Resen svarer på spørgsmål om alle de svære problemstillinger, der dukker op, når børn oplever sygdom og død i familien. I hvert afsnit taler vi med en lytter, som har spørgsmål til eksperterne.

Sidder du selv med et spørgsmål? Så skriv endelig til:
podcast@cancer.dk 

OMSORG for børn

Sundhedsmissionen

Hvilke sundhedsråd kan man egentlig stole på, hvis man gerne vil leve sundt og forebygge kræft? Og er sund livsstil virkelig en helt umulig og kedelig opgave? Det har Solveig Høgh sat sig for at undersøge. For selvom Solveig arbejder i Kræftens Bekæmpelse, kan hun godt fare vild i junglen af budskaber om sund livsstil.

I Sundhedsmissionen inviterer Solveig Høgh nogle af landets førende sundhedseksperter indenfor i studiet hos Kræftens Bekæmpelse for at gøre sig selv – og dig – klogere på emner om kræft, livsstil og vaner. Hver episode går i dybden med ét emne inden for forebyggelsen af kræft, hvor sundhedseksperterne kommer med deres bedste tips til at ændre og fastholde en sund livsstil.

Vært: Solveig Høgh Tilrettelagt og klippet af: Anne Friis Krarup og Solveig Høgh

Sundhedsmissionen

Mirakelmanden - podcast om forsøgsbehandling

Hvad gør du, når lægen siger, at der ikke er mere håb? For seks år siden gjorde lægen det klart for Hasse, at han snart skulle dø af bugspytkirtelkræft. Men hans kone, Inge, nægtede at give op. Og Hasse kom med i et forsøg, hvor han testede en helt ny behandling. 

I denne podcast-miniserie kan du følge Hasses vej gennem et voldsomt kræftforløb – og en forsøgsbehandling, der mod alle odds gav ham livet tilbage.  

Har du taget stilling til forsøgsbehandling?

Medvirkende: Hasse Havgaard Mortensen, Inge Sandvad, Inna Chen, Kristoffer Rohrberg. Musik: Artlist.io

Journalist og producer: Rikke Hovn Poulsen

Mirakelmanden