Gå til sygdomsliste

stregtegning af en voksen der holder om et barn set bagfra
Ny podcast om 'Børn som pårørende'

Nu kan du høre 2. afsnit om børn som pårørende. Denne gang er der fokus på, hvordan man kan hjælpe som lærer. Lyt med her:

Podcasts fra Kræftens Bekæmpelse


forsiden af tæt på kræft nummer 1, 2022
Tæt på kræft sætter fokus på ulighed

I den nyeste udgave af Tæt på kræft sætter vi fokus på ulighed i kræft. Derudover kan du - blandt meget andet - læse om fremtidens kræftbehandling og om nogle af Kræftens Bekæmpelses fantastiske frivillige. God læselyst: 

Tæt på kræft nr. 1 - 2022


sol på blå himmel
Husk solrådene i forårssolen

9 ud af 10 tilfælde af modermærkekræft kan forebygges med fornuftig adfærd i solen. Se her, hvordan du solbeskytter dig selv og dine børn bedst muligt i forårssolen:

Tre solråd


Forside til kræft i danmark 2022 med et stemningsfyldt billede af mange mennesker i en park
Kræft i Danmark 2022

Nu kan du læse 'Kræft i Danmark 2022'. Rapporten giver et samlet overblik over udviklingen på kræftområdet i 2021. Læs rapporten her:

Kræft i Danmark 2022


Et ældre og et yngre familiemedlem giver hinanden et kram
Er du pårørende til én, der har kræft?

Få gode råd og hjælp til livet som pårørende til en kræftpatient - uanset om det er et familiemedlem, en ven eller kollega, der har kræft:

Råd til pårørende


det ukrainske flag
Help for anyone affected by cancer

The Danish Cancer Society’s counselling services are available to anyone affected by cancer - also if you come to Denmark from Ukraine. We are often able to offer counselling in English or make use of interpreting assistance:

International patient support


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Flere danskere vælger hvert år at betænke kræftsagen i deres testamente. Det er vi meget taknemmelige for. Arvedonationer er nemlig helt afgørende for kræftforskning, oplysning og hjælp til patienter og pårørende.


En alvorlig kræftdiagnose har ændret Charlotte Bøvings syn på livet. I den første tid var hendes fokus kun på at overleve. Men langsomt er det vendt mod alt det, der giver energi overskud i hverdagen. Først og fremmest på kærligheden - til livet generelt og til sit livs kærlighed.


79-årige Sri Sai Das har en ufattelig mængde energi – som han heldigvis bruger i kræftsagens tjeneste. Mød en af vores 46.000 fantastiske frivillige.


Nyheder

25-05-2022
Michael Mørkøv cyklede sig gennem sorgen over sin fars død
Da verdens bedste hjælperytter som 22-årig mistede sin far til prostatakræft, blev cyklen hans redskab til at komme igennem sorgen. Tabet har præget hans liv, og derfor træder han nu til for kræftsage…
Læs flere nyheder