Gå til sygdomsliste

mand og kvinde på en eng
Tema om senfølger

For nogen er det ikke kun lettelse, man oplever, når et kræftforløb afsluttes. Der kan være både fysiske og psykiske følger, som skal håndteres. Vi har samlet række erfaringer og viden om senfølger på temasiden her:

Tema: Kræftfri, men ikke rask


Ældre par sidder på en bænk sammen op ad et sortmalet skur
Lige fået kræft – hvad gør jeg nu?

Hvem skal vide, at du er syg? Hvad med arbejdet og det praktiske derhjemme? Der er mange ting at tage stilling til i den første tid, få hjælp her:

Lige fået kræft


læge taler med patient
Overskridelse af ventetider

Vi har samlet information og nyheder om ventetider i kræftbehandlingen. Her kan du blive klogere på den aktuelle situation fra AUH, læse om dine rettigheder som kræftpatient og se, hvor du kan få hjælp:

Ventetider for kræftpatienter


jesper fisker
AUH-sagen kort

- Sagen fra AUH er dybt tragisk og uden sidestykke i nyere tid. Alle aspekter af den konkrete sag skal frem i lyset, siger admin. direktør i Kræftens Bekæmpelse Jesper Fisker. Få overblik over sagen her:

AUH-sagen kort


forsiden af et overblik 2023
'Et overblik 2023'

I den helt nye udgave af pjecen "Kræftens Bekæmpelse - Et overblik" får du en kort og overskuelig introduktion til kræftområdet og Kræftens Bekæmpelse:

Kræftens Bekæmpelse - et overblik 2023


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Der findes ingen national lovgivning om, at legepladser skal være røgfri. Derfor er det kun sådan i de kommuner, der selv har truffet beslutningen. Kun hver tredje kommune har røgfri legepladser. Men bør det ikke være sådan alle steder? (1:07 min.)


Kræftens Bekæmpelses nye udstilling og undervisningstilbud udForsk er et lærerigt og interaktivt undervisningsforløb om kræft - primært for de større elever. Hør mere i videoen og på cancer.dk/udforsk.


Nyheder

ung pige med lyst pagehår i hospitalsseng
01-06-2023
Jeg skal lære mig selv at kende igen
Mens Sarah er i behandling, taber hun håret, svulmer op og går med stok. Alle kan se, hun er syg. I takt med at håret vokser ud, og hun mere og mere ligner sig selv, ånder omverdenen lettet op – alt e…
Læs flere nyheder