Gå til sygdomsliste

Tæt på kræft "Børn som pårørende"

I seneste udgave af Tæt på kræft sætter vi fokus på børn som pårørende. Derudover kan du læse om, hvordan naturen er med til at hjælpe kræftsyge med at finde ro:

Tæt på kræft 2 - 2021


Et ældre og et yngre familiemedlem giver hinanden et kram
Er du pårørende til én, der har kræft?

Få gode råd og hjælp til livet som pårørende til en kræftpatient - uanset om det er et familiemedlem, en ven eller kollega, der har kræft:

Råd til pårørende


Kvinde sidder og kigger i sin telefon
Henvist til kræftpakke - hvad nu?

Du bliver henvist til en kræftpakke, hvis din læge mistænker, at dine symptomer kan være kræft. Det er slet ikke sikkert, det er kræft. Pakkeforløbet skal sikre, at du uden unødig ventetid bliver undersøgt og får en diagnose:

Henvist til kræftpakke


patient og læge sidder på seng og kigger på papir sammen
Fremtidens sundhedsvæsen

Danmark har brug for et sammenhængende og endnu bedre sundhedsvæsen, der er bygget op omkring borgernes behov. I kampen for at opnå det har Kræftens Bekæmpelse otte anbefalinger:

Se de otte anbefalinger her 


Vaccination til udvalgte patienter

Patienter med stærkt svækket immunforsvar tilbydes nu både en 3. vaccination mod corona-virus. Læs, hvem det drejer sig om her:

Spørgsmål og svar om corona


Find din nærmeste kræftrådgivning

Her kan du se alle vores kræftrådgivninger. Vælg på listen og gå direkte til siden, hvor du får mere information.

Find andre hjemmesider

Genveje til kampagner, indsamlinger og patientforeninger.


Få gratis rådgivning

Mandag - fredag kl. 9 - 21. Lørdag - søndag kl. 12 - 17. Helligdage lukket

Kræftlinjen: 80 30 10 30

Sammenhold og teamspirit når det er bedst: Da Mike blev ramt af testikelkræft, stod hele fodboldklubben sammen med ham. Nu samler de ind til Knæk Cancer for endnu en gang at vise deres støtte.


”22.000 afføringsprøver. Det er mange!” Ja! Men det er også et kæmpestort projekt, som Knæk Cancer støtter her – og det samme er de 353 andre projekter, som Knæk Cancer indtil nu har sat i gang. Hør mere i videoen (3:27 min.)


Hør seje Noah på 13 år fortælle om, hvordan han har samlet næsten 10.000 kr. ind til Knæk Cancer ved at gå ture (1:21 min.)


Flere lever længere efter kræft. Nyeste tal for kræftoverlevelse viser en positiv udvikling - særligt for lungekræft og livmoderhalskræft. (1:06 min)


Nyheder

Foto af medarbejdere fra Kræftrådgivningen i Næstved
20-10-2021
Knæk Cancer med kræftrådgivningerne
Knæk Cancer: Alle er velkomne, når Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger landet over inviterer til Knæk Cancer i uge 43. Du kan deltage i foredrag og arrangementer i kræftrådgivningerne eller se med,…
Læs flere nyheder